zolaman03201 139 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16331 Napisano Avgust 9, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...trenutna... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Avgust 11, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komšijski auto je, eto, upao u kadar. Ipak, ne smeta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Avgust 11, 2019 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj ako ti taj disk lock nema pištalicu, obavezno ga kompletiraj sa: Kad tad ćeš krenuti sa motorom a zaboraviti na disk lock. Među glupim padovima taj je jedan od najglupljih 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @drs Hvala na opomeni. Imam taj produžetak ali nazad u koferu. Mrzi me uvek da ga stavim ali znam, u pravu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Zverka juče na sunčanju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinija i najjednostavnija varijanta ti je da na prednju kocnicu stavis gumicu za kosu. Vidiš, dobra ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @VanjaM Gajtan sam dobio uz onaj "Disc-lock" pa ga opet ne koristim koliko bih trebao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj Ovo je najsigurnija zastita. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Slikano pre 3 sata, lokacija Mirijevo P.S. Cekala se pljeka ispred Zlatnog Bika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 16, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gromovna Mačka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Avgust 17, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Moji ljubimci 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2019 at 2:00 PM, Biker-Boy said: Citao sam negde da ne treba s tim obicnim sredstvima, jer hoce da sjebu lak. Ja te stvari resavam sa jelenskom krpom i toplom vodom. Isto kod mene, voda i krpa. Hemija je za ove sto idu u teretanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, antic said: Moji ljubimci Imam slicnu Billy i TeDeM 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jeste zapazili da je najvise touring adventure motora uopste ovdje da se voze, a i objavljuju >? GOPR0087-JPG IBB.CO Image GOPR0087-JPG hosted in imgbb.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @StamanOvde u temi nasi ljubimci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: @StamanOvde u temi nasi ljubimci? Svudje, dje god se okrenem svi na adventuri, touringu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Ovih sto voze sport bike najmanje ima, bukvalno, njih skoro da pojedine i ne racunam motoristia, jer su to tipovi koji kupe polovni r6 -icu kacigu nose kao stitnik za laktove ne izlaze uglavnom iz centra grada, i sezona za motor im traje najvise 3mj dok se nose trik majice zbog tetovaza. E sad, ima izuzetaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Staman said: Ovih sto voze sport bike najmanje ima, bukvalno, njih skoro da pojedine i ne racunam motoristim, jer su to tipovi koji kupe polovni r6 icu kacigu nose kao stitnik za laktove ne izlaze uglavnom iz centra grada, i sezona za motor im traje najvise 3mj dok se nose trik majice zbog tetovazam e sad, ima izuzetaka, kod mene barem nema Hahahahaha, pa to je to. Jbg, nekome je motor prevozno sredstvo, nekome sredstvo za lozenje ribica po gradu, a nekome, kao meni, je motor ljubimac, odrzavam ga, mazim pazim, vodim da vidi razna lepa mesta van grada i van zemlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan To ja zovem motoristom, motor mu je ljubimac, i nesto sa cime zivi. Dobar dio zivota predstavlja on i putovanje sa istim. Meni isto nista cini mi se ne moze pokvarit dan no ako nesto s motorom nije ok... Evo jedna sad od juce, mislim da je lako zapazit uljeza... https://ibb.co/Jmw174m https://ibb.co/K2tX8D2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se uklopio, samo jos da ima malo hroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Avgust 17, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Staman said: Ovih sto voze sport bike najmanje ima, bukvalno, njih skoro da pojedine i ne racunam motoristia, jer su to tipovi koji kupe polovni r6 -icu kacigu nose kao stitnik za laktove ne izlaze uglavnom iz centra grada, i sezona za motor im traje najvise 3mj dok se nose trik majice zbog tetovaza. E sad, ima izuzetaka... Ljudi uglavnom iz tog razloga i kupuju sportake, a posle kad se istrose gume i nakupe troskovi, zapostave motor i svima savetuju kako je to skup sport i nije to za svakog, sto je donekle i tacno. Imam poznanika koji je uzeo gsxr-a zbog kurcenja, ne sme da ga obori u krivini da ne bi proklizao jer su gume u katastrofalnom stanju, ali tu se samo sipa gorivo i vozi zar ne? Ko je budala da radi servise i ulaze novce, Boze svasta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ima i onih koji stvarno vole motore ceo zivot, i zelja im je bila da voze hiljadarke pa su je sebi ispunili. Moj naj drug @Shoei, on me je povukao nazad u moto svet kad sam skoro bio odustao od njega, svuda sam na 2 tocka sa njim isao, ja 4 motora izmenjao, a on i dalje veran svojoj Suzani naravno svuda ide sa full opremom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Markone88 je napisao: Ima i onih koji stvarno vole motore ceo zivot, i zelja im je bila da voze hiljadarke pa su je sebi ispunili. Moj naj drug @Shoei, on me je povukao nazad u moto svet kad sam skoro bio odustao od njega, svuda sam na 2 tocka sa njim isao, ja 4 motora izmenjao, a on i dalje veran svojoj Suzani naravno svuda ide sa full opremom ja ne znam jesam li jedini, ali mi ovaj fz mozda najljepse izgleda od sve te 4 ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...