GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna prerada iz moje radionice ,pokusaj da se u stari GSX 750 f udahne malo mladosti U pocetku je izgledao ovako: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Nove oklope sam napravio od poliestera ,spustio upravljac, stavio siru zadnju felnu ,prilagodio zadnji dio rama novom repu ,novi izduv itd. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Farovi su od Punta ,felna od GPXa ,upravljac od ZXRa itd 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju... 1 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22691 Napisano April 6, 2012 Integrisan, 9712 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega! Za moj ukus prednji blatobran malo nize i ako viljuska prihvata jos siru felnu nazad. Sve u svemu podmladio si ga za deceniju! Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran je ostao fabricki ,malo doraden ,mogao bi biti malo nizi... Ponekad musterija svojim zahtjevima pokvari moju zamisao kako bi trebalo sve da izgleda ... Uvijek moze bolje ,ali obicno para nedostaje da sve bude kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bravo...uspeo si od najruznijeg modela da napravis sasvim pristojan motor, svaka cast! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mogu da nicine par maskica od motora, pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10660 Napisano April 6, 2012 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, motor je bomba retko lepo uklopljen rad, skladan, sve na svom mestu, nista ne strci, ko da je fabricki, i jos kad mu cucnu retrovizori (isto od R6 nadam se) bice makina ko puska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano April 6, 2012 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najkulturnija prerada koju sam video u skorije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,drago mi je da vam se svida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda puno ljepse od originala (sto u principu i nije tesko postici ). Lijepo odradjeno. Ne mogu staviti ruku u vatru, ali da me neko pita koji je to motor, ja bih rekao GSX600F (dok je bio u originalnom stanju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno druze,bas sjajno,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda puno ljepse od originala (sto u principu i nije tesko postici ). Lijepo odradjeno. Ne mogu staviti ruku u vatru, ali da me neko pita koji je to motor, ja bih rekao GSX600F (dok je bio u originalnom stanju). Ovo je 600f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda , svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan visak od 600 ccm. Koliko si platio da ovo napravis. Mnogo je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan odlicno odradjeno, jedino sto si trebao prednju viljusku i zadnju viljusku i fuzastere da ofarbas u crno ............................................................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 15, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kraj je fantasticno ispao, prelep je. Sitne zamerke su prednji blatobran bi trebao da bude nizi i zadnji kraj motora mi je nekako prazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano April 15, 2012 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vrhunski. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan visak od 600 ccm. Koliko si platio da ovo napravis. Mnogo je lep. Oklopi (pravim od poliestera),vizir (IVAN viziri),stop (Louis),sjedista ,farbanje i sve prepravke oko 700e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano April 17, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan ti si kralj nad kraljevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan nisam ljubitelj rova ali moram priznati da je super restajling odradjen...koju si farbu koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan nisam ljubitelj rova ali moram priznati da je super restajling odradjen...koju si farbu koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...