Marko011 2457 Napisano Maj 6, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ok, mi nismo platili ulaz, tj. niko nam nije tražio pare...............bilo je par "divljaka", par pijanih klinaca na ivici svesti, ali jebi ga zabole me baš za njih............muzika je bila super, dobra atmosfera............. Jedino me začudilo otkud gixer i pandur u civilu u SM sa nekom klinkom pozadi, bez kacige, vozika se 10x oko centra................sav namrgođen..............eeeeeeeeeeee SRBIJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 6, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo kroz sat-dva... Vracamo se isti dan zbog posla ali bar da popijemo pivo sa Sremcima Javi se. Druze,bio sam kratko na skupu..koliko da umlatimo po vesalicu i po pljesku,koje smo zalili sa po jednim pivom... Popili NES u gradu...nagledali se prelijepih djevojcica i vratili se kuci zbog posla. Nisam se javio jer sam svog androida(XPERIA ARC,ko zna kojeg po redu ),prvo savio "lucno" pa "svrdlasto",izvadio karticu i uredno bacio u smece na sred skupa. JBMTI telefon koji "radi sve" osim da sluzi za telefoniranje...kao svajcarski nozic To je razlog mog ne javljanja Cuo sam od Novosadjanja da je prethodna noc bila ludilo...zao mi je sto nisam bio kompletan skup...ali ispravicemo sledece godine... Nek je vrijeme posluzilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Maj 6, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Ipak svake godine vam je izlet naj jaca karta i drugaciji, kako na drugim skupovima nema, ostalog ima boljeg i goreg... ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 6, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje se bjese lajkuje ova poslednja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan U Sremskoj Mitrovici na skupu 05.05.2012, kada sam krenuo kuci negde pred Beogradom sam shvatio da sam, dok sam se raspakivao izgubio torbicu sa SVIM dokumentima i rezervnim kljucem od auta. Ako neko zna nekoga ko zna nekoga ko je nasao torbu, molim da mi javi na 063 867 4045 Mirko. Nagrada, pice i klopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Srem u Sremskoj Mitrovici.....nikada veci,poseceniji i bolji....ali sa funkcionerima kluba "Srem" koji nisu dorasli zadatku i prevazilazenju lokalnog moto skupa gde im dolaze lichna i komsijska deca sa skuterima(kikirikijima) na racun gostiju koji su punoletni vise puta i presli vise stotina kilometara da bi pozdravili njihov skup....Lokalni "baja" za koga se culo da je predsenik kluba....isteruje goste sa parkirane povrsine ne bi li oslobodio mesta za lokalne skutere...kada neko kao sto sam ja ima 51 godinu i preveze neku "kolicinu" kilometara da dodje NJEMU u goste ne ocekuje da ga niko vuce za rukav i..."kome se ne svidja neka izadje JA vracam pare"..meni pare doticnog gospodina ne trebaju,ali njemu treba da propadne skup ne bi li se nauchio kulturi ponasanja....moj bajk je izasao napolje....bio parkiran van prostora skupa i posle par sati smo otisli kuci....pare za ulaz smo ostavili njemu za skolovanje i obrazovanje o lepom vaspitanju.....zahvaljujemo se gdinu Djurdjevicu i njegovoj sarmantnoj supruzi zbog kojih nismo napustili moto skup odmah a mozda i dobili batine od lokalnih batinasa....Bili smo nekoliko puta...hvala..necemo vise.... Evo ja cu da ti odgovorim...taj "lokalni baja" nije lokalni baja nego covek koji ima preko 1.000.000 km na motoru i kojeg svi u moto svetu znaju i postuju i to od Triglava do Djevdjelije,zove se Milenko a ceo moto svet ga zna kao Krkelju,prostor koji smo namenili parkingu za motore je bio obelezen a onda je neko pomerio ogradu i motori su poceli da ulaze u taj deo o kojem ti pricas i zato je Krkelja pokusao da skloni motore ali su tada poceli da ulaze svi u taj deo pa je tebi mozda izgledalo da neko zeli da ostavi mesto za skutere...veruj mi da nije tako,pomerio je i moj motor jer sam i ja stao gde ne treba! Ja ti se sad izvinjavam u ime MC Srem ali i ti treba da shvatis da mi u organizaciju skupa ulazemo mnogo vremena,truda ali i zivaca pa je i normalno da bude malo nervoze. Pozdrav! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan road runersi bili,muzika dobra a ozvucenje ni za k....,mogu samo da kazem nikad vise necu piti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Maj 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Srem u Sremskoj Mitrovici.....nikada veci,poseceniji i bolji....ali sa funkcionerima kluba "Srem" koji nisu dorasli zadatku i prevazilazenju lokalnog moto skupa gde im dolaze lichna i komsijska deca sa skuterima(kikirikijima) na racun gostiju koji su punoletni vise puta i presli vise stotina kilometara da bi pozdravili njihov skup....Lokalni "baja" za koga se culo da je predsenik kluba....isteruje goste sa parkirane povrsine ne bi li oslobodio mesta za lokalne skutere...kada neko kao sto sam ja ima 51 godinu i preveze neku "kolicinu" kilometara da dodje NJEMU u goste ne ocekuje da ga niko vuce za rukav i..."kome se ne svidja neka izadje JA vracam pare"..meni pare doticnog gospodina ne trebaju,ali njemu treba da propadne skup ne bi li se nauchio kulturi ponasanja....moj bajk je izasao napolje....bio parkiran van prostora skupa i posle par sati smo otisli kuci....pare za ulaz smo ostavili njemu za skolovanje i obrazovanje o lepom vaspitanju.....zahvaljujemo se gdinu Djurdjevicu i njegovoj sarmantnoj supruzi zbog kojih nismo napustili moto skup odmah a mozda i dobili batine od lokalnih batinasa....Bili smo nekoliko puta...hvala..necemo vise.... Evo ja cu da ti odgovorim...taj "lokalni baja" nije lokalni baja nego covek koji ima preko 1.000.000 km na motoru i kojeg svi u moto svetu znaju i postuju i to od Triglava do Djevdjelije,zove se Milenko a ceo moto svet ga zna kao Krkelju,prostor koji smo namenili parkingu za motore je bio obelezen a onda je neko pomerio ogradu i motori su poceli da ulaze u taj deo o kojem ti pricas i zato je Krkelja pokusao da skloni motore ali su tada poceli da ulaze svi u taj deo pa je tebi mozda izgledalo da neko zeli da ostavi mesto za skutere...veruj mi da nije tako,pomerio je i moj motor jer sam i ja stao gde ne treba! Ja ti se sad izvinjavam u ime MC Srem ali i ti treba da shvatis da mi u organizaciju skupa ulazemo mnogo vremena,truda ali i zivaca pa je i normalno da bude malo nervoze. Pozdrav! Predsjednik kluba "MC Srem" je Milenko Kolibar - Krkelja,alias "lokalni baja" do 00. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Bili videli i slikali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sve bilo OK,ali nije mi jasno kako je dozvoljeno da se ogradi prostor za vlasnike Harlija kao da su oni nesto iznad svih ostalih bajkera. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sve bilo OK,ali nije mi jasno kako je dozvoljeno da se ogradi prostor za vlasnike Harlija kao da su oni nesto iznad svih ostalih bajkera. Ne ogradjuju se samo oni "iznad" vlasnik sam jednog ali sigurno ne bih pristao da sedim u oboru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 6, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizatore.Krkelja,Mire,Stolar,Mića i svi ostali su se potrudili i uspeli u tome da se odlično provedemo.Hvala momci BILO JE ODLIČNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ... Sada malo i sa senfom Presretaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 6, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas sa momcima iz MC SREMA po kumovu torbicu koja je izgubljena u subotu sa sve kljucevima od kola, ispricali se pojeli dobar srneci gulas u lovackom domu i bratski rastali momci svaka cast najbolji ste samo tako i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Srem u Sremskoj Mitrovici.....nikada veci,poseceniji i bolji....ali sa funkcionerima kluba "Srem" koji nisu dorasli zadatku i prevazilazenju lokalnog moto skupa gde im dolaze lichna i komsijska deca sa skuterima(kikirikijima) na racun gostiju koji su punoletni vise puta i presli vise stotina kilometara da bi pozdravili njihov skup....Lokalni "baja" za koga se culo da je predsenik kluba....isteruje goste sa parkirane povrsine ne bi li oslobodio mesta za lokalne skutere...kada neko kao sto sam ja ima 51 godinu i preveze neku "kolicinu" kilometara da dodje NJEMU u goste ne ocekuje da ga niko vuce za rukav i..."kome se ne svidja neka izadje JA vracam pare"..meni pare doticnog gospodina ne trebaju,ali njemu treba da propadne skup ne bi li se nauchio kulturi ponasanja....moj bajk je izasao napolje....bio parkiran van prostora skupa i posle par sati smo otisli kuci....pare za ulaz smo ostavili njemu za skolovanje i obrazovanje o lepom vaspitanju.....zahvaljujemo se gdinu Djurdjevicu i njegovoj sarmantnoj supruzi zbog kojih nismo napustili moto skup odmah a mozda i dobili batine od lokalnih batinasa....Bili smo nekoliko puta...hvala..necemo vise.... Evo ja cu da ti odgovorim...taj "lokalni baja" nije lokalni baja nego covek koji ima preko 1.000.000 km na motoru i kojeg svi u moto svetu znaju i postuju i to od Triglava do Djevdjelije,zove se Milenko a ceo moto svet ga zna kao Krkelju,prostor koji smo namenili parkingu za motore je bio obelezen a onda je neko pomerio ogradu i motori su poceli da ulaze u taj deo o kojem ti pricas i zato je Krkelja pokusao da skloni motore ali su tada poceli da ulaze svi u taj deo pa je tebi mozda izgledalo da neko zeli da ostavi mesto za skutere...veruj mi da nije tako,pomerio je i moj motor jer sam i ja stao gde ne treba! Ja ti se sad izvinjavam u ime MC Srem ali i ti treba da shvatis da mi u organizaciju skupa ulazemo mnogo vremena,truda ali i zivaca pa je i normalno da bude malo nervoze. Pozdrav! Ja sam shvatio nervozu(bila je obostrana)...izvinjenje je prihvaceno....i u ime MC Srem a pogotovo ako je bilo i u licno ime....mi matori bajkeri ne treba da se svadjamo i polemisemo vec da dajemo dobar primer mladima koji dolaze da zauzmu nase mesto...nas dvojica nismo bili dobar primer....Krkelja ima moju pruzenu ruku prijateljstva i uvek i naravno piva koliko moze da "ponese"..svako dobro Sremci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi 73 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: novi sad Motocikl: honda vtx 1300r Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sve bilo OK,ali nije mi jasno kako je dozvoljeno da se ogradi prostor za vlasnike Harlija kao da su oni nesto iznad svih ostalih bajkera. genije... trebalo bi cesce da dolazis u mitrovicu i da znas da grk dolazi godinama(harley sa prilolicom) za moj pojam komentar ti je u najmanju ruku glup, da ne kazem nesto konkretnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi 73 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: novi sad Motocikl: honda vtx 1300r Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale organizatorima... bilo ocekivano dobro kao i svake godine... jedina zamerka: ustadoh jutros oko 09h a ono nema kafe.. ili sam ja kasno ustao ili ste malo kafe kupili... :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Sremci veliko hvala na lepom uzivanju,sjajni ste domacini,veliki pozdrav od mene i mk Crna Reka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sve bilo OK,ali nije mi jasno kako je dozvoljeno da se ogradi prostor za vlasnike Harlija kao da su oni nesto iznad svih ostalih bajkera. Niko nije ogradio prostor za Harlije nego za naseg prijatelja iz GR tj posto im treba vise mesta samo ogradimo trakom prostor "rezervisemo",a to radimo i svima onima koji se najave da ce doci u grupi i zele da budu jedni do drugih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Torbicu su nasli su momci iz MC SREM i sve uredno vratili. Zahvailo bih se svima, posebno Korici i Aci . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan momci (i devojke) svaka cast na organizaciji,ja bio u petak i vec bilo dobro,a za subotu cujem da je bilo "na`pako"!!!!! cuo sam i nesto da je bilo i nekih neprijatnih,odnosno tragicnih dogadjaja a niko nista ne spominje.....???? zna li se sta je bilo ili je dezinformacija(neki momak iz komsiluka od mesta odrzavanja moto skupa da se skuterom slupao u automobil koji nije stao na raskrsnici,i kod Rumske malte da je neko poginuo) ponavljam da je ovo mozda dezinformacija pa ako neko nesto zna bilo bi lepo da kaze.... Jos jednom sve pohvale za MC Srem i vidimo se kod nas u Sidu,poziv vazi i za sve ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio i lepo se proveo, izleti su bili fantasticni. Jel se zna mozda nesto vise o onim nastradalima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast domaćini bilo sve 5 pozdrav "mršavom" Krkelji i ekipi MC Srem. Ako ne prije vidimo se dogodine dio mješane ekipe iz Osijeka nažalost , zbog posla sam morao ranije otići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...