Funkinbeats 15 Napisano pre 17 sati U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala @Satelis drago mi je u tvojoj poruci nisam vidio tips karike kompresija i to baš sam se prepao mislim realno drugi sam vlasnik motora i kupio od starijeg čovjeka koji je motor toliko pdržavao da kad sam uzeo sve je bilo zamjenjeno i novo, na mašini i dole sve još uvijek su žuti šarafi na svakom dijelu, mašina suha ko barut nigdje prašine nema po kablovima i instalsciji čovječe ko da je neko svakih 10 dana skidao sve i pćbrisao prašinu po svemu, nevjerovatno. supruga i ja smo prije toga naletili na dobru rupu, i nakon te rupe do kuće nekih 6-7km sve bilo uredu mjenjao sam nedavno filter goriva kod pumpe, pa neki me psjećaj fata da je možda spalo crijevo s goriva, jer na crijevom koje se kači na filter goriva nismo stavili nikakvu šelnu niti vezicu. ono odjednom bukvalno sve bilo uredu provozali se, i odjednom da ne radi mada primppvratku ulaskom u grad na semaforu (pošto je meni na bordu konstantno izabrana opcija da gledam napon) vidim dok stojim pada na 12,4, to mi čudno bi, međutim večeras dolazim s posla dajem kontakt piše 12.2 ništa majstor sutra neka dođe s kombijem prevuče i neka provjeri šta da kažem. imam opet strah da nije kompresija al isto tako ne ide ni to odjednom, niti dimi plavo, niti troši ulje niti je teže palio prije ovoga uvijek isto.Neka usput provjeri osigurače i relej paljenja. hvala svakako, javim šta se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16336 Napisano pre 8 sati Integrisan, 9399 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija nije sigurno, ti agregati prelaze mnogo km. Ka što rekoh....od varnice krenuti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...