Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Scarabeo 500ie

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

hvala @Satelis drago mi je u tvojoj poruci nisam vidio tips karike kompresija i to baš sam se prepao

mislim realno drugi sam vlasnik motora i kupio od starijeg čovjeka koji je motor toliko pdržavao da kad sam uzeo sve je bilo zamjenjeno i novo, na mašini i dole sve još uvijek su žuti šarafi na svakom dijelu, mašina suha ko barut nigdje prašine nema po kablovima i instalsciji čovječe ko da je neko svakih 10 dana skidao sve i pćbrisao prašinu po svemu, nevjerovatno.

supruga i ja smo prije toga naletili na dobru rupu, i nakon te rupe do kuće nekih 6-7km sve bilo uredu

mjenjao sam nedavno filter goriva kod pumpe, pa neki me psjećaj fata da je možda spalo crijevo s goriva, jer na crijevom koje se kači na filter goriva nismo stavili nikakvu šelnu niti vezicu.

ono odjednom bukvalno sve bilo uredu provozali se, i odjednom da ne radi mada primppvratku ulaskom u grad na semaforu (pošto je meni na bordu konstantno izabrana opcija da gledam napon) vidim dok stojim pada na 12,4, to mi čudno bi, međutim večeras dolazim s posla dajem kontakt piše 12.2

ništa majstor sutra neka dođe s kombijem prevuče i neka provjeri šta da kažem.

imam opet strah da nije kompresija al isto tako ne ide ni to odjednom, niti dimi plavo, niti troši ulje niti je teže palio prije ovoga uvijek isto.Neka usput provjeri osigurače i relej paljenja.

hvala svakako, javim šta se desilo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9399 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Kompresija nije sigurno, ti agregati prelaze mnogo km.

Ka što rekoh....od varnice krenuti....

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja