Alekre 12527 Napisano April 7, 2012 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bejase odlicno, drago mi je sto sam upoznao ekipu skuterasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao da ih nadjem u onoj guzvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ih ja sve lepo video sa prozora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigoh kuci.. Zelim svima puno da se zahvalim na predivnom danu i druzenju a posebno bugimanu i motor_che-u koji su me vozikali.. Slike nemam jer sam bio glavni fotograf .. Ocekujem da ih vidim.. MAXI pozdrav za sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan, jos lepsa voznja,otvorismo sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bejase odlicno, drago mi je sto sam upoznao ekipu skuterasa Šipiju + za duh, Neciju i Bugiju takođe, a za tebe Alekre smo konstatovali da smo svi mislili da imaš bar 40 god. a ti pionir..plus i za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1333817193[/url]' post='1277137']Ja stigoh kuci.. Zelim svima puno da se zahvalim na predivnom danu i druzenju a posebno bugimanu i motor_che-u koji su me vozikali.. Slike nemam jer sam bio glavni fotograf .. Ocekujem da ih vidim.. MAXI pozdrav za sve Nista bre....uvek.....slike sutra kad budem dosao u Ks..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano April 7, 2012 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bejase odlicno, drago mi je sto sam upoznao ekipu skuterasa Šipiju + za duh, Neciju i Bugiju takođe, a za tebe Alekre smo konstatovali da smo svi mislili da imaš bar 40 god. a ti pionir..plus i za tebe Auuu ma gdeee, tek mi je 22. Doduse to su bile poslednje muzevne generacije, ova deca, sad to sve cosavo i slabasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Junior i senior alexanto stigoše oko pola šest kući, taman pre kiše. Bilo je fantazija - kako drugačije i može biti osim MAXI! Ostavili smo lep utisak od dolaska pred Skupštinu pa do samog kraja. Slike kačite ovde i u temu o otvaranju sezone. Ja ću kasnije fotke prebaciti u Slike sa MAXI vožnji. Raspalite... MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sada ustao, stigli smo jos oko 4h, od topole smo kisli a ulaz u kg je bio haotican, nismo stajali posto je gaga zurila na tekmu, sve u svemu bilo je ekstra , pozz svima do sledeceg druzenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček...Ti spavao, Gaga otišla na tekmu....mislim ja kapiram vas mlade al malo mi to pomešano ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aj' ne ser'te nego dajte fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bejase odlicno, drago mi je sto sam upoznao ekipu skuterasa Šipiju + za duh, Neciju i Bugiju takođe, a za tebe Alekre smo konstatovali da smo svi mislili da imaš bar 40 god. a ti pionir..plus i za tebe Auuu ma gdeee, tek mi je 22. Doduse to su bile poslednje muzevne generacije, ova deca, sad to sve cosavo i slabasno Gle pa ti si moj vrsnjak! Casni vodjo, izvini za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sa aparata, a sa kamere kad obradim, jer ima veoma mnogo tresenja , pa meracite do tada: Pa i ovo se dogadja, nek stoji zbog opomene A ova nije zbog slomljenog znaka, vec zbog plavke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 7, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan To sam čekao ... BRAVO i veliki pozdav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 7, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj' ne ser'te nego dajte fotke! Zato je čovek dogurao do predsednika ... prave reči na pravom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo se ponovo videli i ispričali, ne zamerite što nisam defilovao sa vama, nisam hteo da kvarim MAXI look. Sledeća tura svakako sa vama i naravno, meda Veliki pozdrav za Bugimana, nije bilo lako poterati do BGa pogotovo po onakvom jutru, ali sreća prati hrabre i nagradilo nas je prelepim vremenom i dobrim vibracijama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo bugimana vozi i mene u ulozi fotografa.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan moj danasnji album https://picasaweb.google.com/109344171981253224451/Otvaranjesezone2012?authuser=0&feat=directlink 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deo Maxi Scooter Cluba kroz objektiv koleZe Goshke-ta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 7, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Extra su slike, i drago mi je ljudi da sam vas konačno upoznao i nadam se lepom druženju u ovoj sezoni sa puno kvalitetnih i bezbednih kilometara iza nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E ovi su zauzeli pocasno mesto(ispred bine)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свим Макси Скутерашима, кој су данас били на отварању сезоне. Драго ми је што смо се упознали, и надам се да ће бити прилике за додатна дружења. Ево пар слика из мог телефона. Поздрав, Румба 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...