nensy 1263 Napisano April 7, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan uzivo sa motora, sunce ipak sija, kosmos odgovara pozitivno na nasu zajednicku zelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kbcnet.rs/beograd-uzivo Brankov most, sajam, gazela, slavija... nije taj redosled, ali verujem da ćeš nešto već videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 7, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ode i O'šonesi... konačno! čini mi se da neki uđu u shuttle brže neg' on na motor. to dok napirlita trepavice, namesti šiškice, zakači sve vezove... prođe večnost 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan vreme je super, a energija josh bolja )) mi koji radimo zavidimo, ali i uzivamo preko kamera ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par sa informatike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mondo.rs/kamere/10/ http://www.informatika.com/webkamera/trg-nikole-pasica.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto sa lica mesta,kamerica me je izdala kojom sam snimao tako da ima samo ovo sa fona,ali dosta ljudi je slikalo pa ce valjda okaciti.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 7, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa lica mesta ispod kalisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano April 7, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas, doduše samo do skupštine i bez motora, prošetao sa devojčicom, prepoznavao sam neke motore iz tema na forumu Sačekao sam da svi krenu i odu pa sam lagano posle odšetao do kuće, slušao sam i govor organizatora, jooooooooj kako sam se naježio kada su govorili imena poginulih i kada su pustili one balone u nebo, mnogo me pogodio taj trenutak..... Sledeće sezone na otvaranju jašem sa vama 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano April 7, 2012 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan od 10 kad nas je bilo malo pa do kraja kad je bilo prema procenama preko 700 motora. Bilo je lepo voznja je bila ok i bilo bi lepo kad bi ovakva manifestacija postala tradicionalana. Pozdrav svim ucesnicima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 7, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bili ja i devojc'ca od pocetka, pa do nekih 14h. Bilo je ok ... malo haoticna kolona, par padova (bezazlenih), videh neke stare drugare. Sve u svemu lep dogadjaj/manifestacija. Kacite sto vise slikaaaa, video sam da ste svi imali aparate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 7, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi vako svake subote Svaka cast na organizaciji i pohvala za sve bajkere koji su stigli iz drugih gradova ! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo treba cesce da se radi,bilo je prelepo...poruka je poslata... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan a moja Dujka je snimala ceo put,a onda provalila da je memori card is full...zene i tehnika... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas, doduše samo do skupštine i bez motora, prošetao sa devojčicom, prepoznavao sam neke motore iz tema na forumu Sačekao sam da svi krenu i odu pa sam lagano posle odšetao do kuće, slušao sam i govor organizatora, jooooooooj kako sam se naježio kada su govorili imena poginulih i kada su pustili one balone u nebo, mnogo me pogodio taj trenutak..... Sledeće sezone na otvaranju jašem sa vama 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17583 Napisano April 7, 2012 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je prošlo kako treba. Hvala svima koji su došli. Ovo postaje tradicionalno - prva subota u Aprilu! Odoh da spavam , a verujem i ostali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a sto nije vec receno ili dozivljeno :D Prvi skup,odlicna organizacija,video sam samo jedan pad,neki decko sa skuterom koji se nabijao u guzvu.... cekam slikeeee,mene je izdao fotoaparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano April 7, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari...mnogo emocija u jednom danu...i dobrih i loših. Ono u šta sam siguran je da mi je drago da sam bio deo ovog druženja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećan nam početak tradicionalne akcije Otvaranja moto sezone Mnogo truda oko organizovanja, neprospavana noć, mnogo dragih ljudi danas...Hvala svima i idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 7, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bih se svim kolegama na ucescu . Drago mi je da smo dostojanstveno odvezli defile po gradu. Mislim da je preneta krajnje pozitivna poruka. Posebnu zahvalnost dugujemo organizatorima i cuvarima reda koji su obezbedili nesmetan prolaz kolone motora. Siguran sam da ce nas naredne godine biti jos vise. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao bezbedno kući. Malo pokisao ,pun utisaka. Sve pohvale za organizaciju. Lep dan za druženje sa prijateljima. Hvala Vam svima koji ste bili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 7, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan BIlo super! Pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrene cestitke organizatoru i svim ljudima koji su bili ukljuceni u sve to.Steta sto se uvek nadju par "trkaca" na ovakvim manifestacijama gde treba pokazati da nismo divljaci jer nas taj glas bije oduvek bas zbog te nekolicine neizivljenih.Sve u svemu,svaka cast za ovakav lep pocetak sezone i da ih docekamo jos mnogo.Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...