Jump to content

Moto Zajednica

africanator

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu africanator

  • Rođendan 22.04.1970.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.goxyart.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd
  • Interests
    airbrush,tattoo,dizajn,ronjenje,voznja.....
  • Motocikl
    africa twin RD07 i Silver Wing 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

africanator's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

24

Reputacija u zajednici

  1. Iskrene cestitke organizatoru i svim ljudima koji su bili ukljuceni u sve to.Steta sto se uvek nadju par "trkaca" na ovakvim manifestacijama gde treba pokazati da nismo divljaci jer nas taj glas bije oduvek bas zbog te nekolicine neizivljenih.Sve u svemu,svaka cast za ovakav lep pocetak sezone i da ih docekamo jos mnogo.Sretno.
  2. Sve pohvale za rad i trud.Znam koliko je to bilo zahtevno jer ja radim sa airbrush-om vec 20 godina.Naj bitnije je to da si uradio ono sto se tebi dopada.Nemoguce je udovoljiti svima.Pogotovo sto je specificno kod nas da je bitno da je u originalnoj sari jer u suprotnom je motor doziveo tesku havariju.Naravno,cista glupost.O ukusima ne treba raspravljati. Jos jednom sve pohvale i samo napred.
  3. Jageru,sretno ti bilo sa AT.Da te sluzi bez problema,kao sto to i inace biva sa Afrikama.Sretno.
  4. Cao kolege,sretni vam praznici. Da samo dodam oko ove teme carbona.Potpuno se slazem sa prethodnim komentarom jer vec 15 godina vozim carbonske bicikle i to je izuzetno skup materijal. Kao prvo sam postupak izrade carbonskih delova je slozen,nakon oblikovanja u vise slojeva,premazivanje epoxidnim smolama,pecenja na oderdjenim temperaturama pod odredjenim pritiscima.To je kod nas malo poteze.A da ga samo PRESVUCES carbonom,cemu poenta.Vizuelna ,da. Sta god resio zelim ti puno srece u tom poduhvatu.
  5. istina je,tek od 125 kubika mora se imati prva pomoc.Tako rekli.
  6. Svim bajkerima zelim bezbedne hiljade kilometara na svojim zverima.Sretna Nova godina.
  7. Cao kolega.Kod mene se to resetovanje board comp-a desavalo dok sam imao xenone.Cim sam ih eliminisao sve je bilo ok.Pregledaj sve kontakte na AT,hoce da korodiraju ako se vozi po losijim uslovima.Ja to cistim jednom godisnje.Mislim da mnogi Afrikanci grese sto vole tek tako da povezu oba fara da gore.Za tako nesto prvo savet sa Arakisom,zna i on ponesto Sto se tice uticnice,Scuba ti je tacno rekao gde mozes da pazaris,tamo sam ja i moju uticnicu kupio i nema sanse da korodira jer je predvidjena za camce a kosta citavih 400 dinara. Zelim ti puno bezbednih kilometara u Novoj godini.Pozdrav.
  8. da,taj sam.Secam se da je tada komentarisala kaok reba da menjas prednju viljusku.Nema sta,potrudio si se maksimalno oko AT.Tako i treba.Vidjamo se na nekoj od voznja.Pozdrav.
  9. Pozdrav kolega.Ja radim sa airbrushom vec 21 godinu i probao sam sve moguce marke i kvalitete.Takodje tvrdim da je samo bacanje para na skupe modele.Jednostavnije je menjati brush na pola godine i jeftinije.Veruj mi ,ja se time profesionalno bavim.Ti odluci,ovo je samo moj dobronamerni savet.Evo mojih nekoliko ranijih radova sa najeftinijim mogucim brush-om.
  10. Ne zelim da zvucim prepotentno ali nemoj mo pronalaziti toplu vodu.Ovde sto sam ti naveo nista se ne prepravlja,nikakvi prelivi ni cuda.Za pola sata sam je montirao i to sve radi....bez budzenja......da ne ponavljam ,100.000 km i jos radi.Uostalom,kako vam volja,ja sam samo preneo moje iskustvo i zelju da pomognem.
  11. http://www.andreeweb.de/Motorrader/Einbau__der_Pierburg-Pumpe_der/einbau__der_pierburg-pumpe_der.html evo ti kolega,adresa gde sve pisekoja pumpa,kako se ugradjuje i koliko kosta.Na slici se vidi i serijski broj pumpe,na kutiji.Tu istu sam ja stavio.To kada das kontakt,ona zuji,naravno ali ti odma i palis makinu.Nevidim razlog zasto bi bike bio na kontaktu duze vreme bez paljenja.Ja za ovih 100.000km nisam imao potrebe za tim.Javi sta si uradio.Sretno
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja