Teshko 55 Napisano April 17 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Teško je birati motor ispod 2000€, a i takav da bude ispravan treba ti još 500 do 1000. Imaš 600 - 750 ccm za A2, ali uglavnom su 4000+ i noviji, što bi ti i preporučio. Kazna je 100000+ i 14 poena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 32 Napisano April 17 Svrati ponekad, 138 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Teshko je napisao: Teško je birati motor ispod 2000€, a i takav da bude ispravan treba ti još 500 do 1000. Imaš 600 - 750 ccm za A2, ali uglavnom su 4000+ i noviji, što bi ti i preporučio. Kazna je 100000+ i 14 poena. Pa znam da nisu jeftini drugar je za 1500e uzeo Suzuki Srad 600cc ali je malo suludo da motori za A2 budu skuplji nego prosečan ispravan motor za A kategoriju ja sad plaćam 160.000din kaznu zbog Tomosa od 49cc bez poena i zabrane (ja se nadam da nemam zabranu nigde ne piše niti su mi rekli) ali ako ne bude ništa na oglasima dok skupim pare onda ću ostati na 125cc samo ne znam koliko traje probna ako položim sa 19god i da li smem da vozim još nekog na mom motoru dok traje probna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 55 Napisano April 17 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaš samo ograničenja u smislu maksimalne brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 32 Napisano April 17 Svrati ponekad, 138 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Teshko je napisao: Mislim da imaš samo ograničenja u smislu maksimalne brzine. Bar nešto dobro... Usput dobar ti je motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 55 Napisano April 17 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Preplato, 2700. Sećam te se sa druge teme, totalno si šašav. Msm, mogu ćale da ti budem, tako da neću da ti kenjam. Želim ti sreću i MOLIM TE da se ne ubiješ. https://www.blic.rs/vesti/hronika/vozac-84-zbog-kojih-su-poginuli-dejana-17-i-boris-18-konacno-otisao-na-robiju/00mxgw1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 32 Napisano April 17 Svrati ponekad, 138 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Teshko je napisao: Hvala Preplato, 2700. Sećam te se sa druge teme, totalno si šašav. Msm, mogu ćale da ti budem, tako da neću da ti kenjam. Želim ti sreću i MOLIM TE da se ne ubiješ. https://www.blic.rs/vesti/hronika/vozac-84-zbog-kojih-su-poginuli-dejana-17-i-boris-18-konacno-otisao-na-robiju/00mxgw1 Sumnjaš u moje sposobnosti? Hvala mada sam kolko tolko iskusan ali uvek može izleteti neka budala i udariti me kao što je udarila mog druga sva sreća ništa mu nije bilo ja vozim brzo samo kad sam sam i dok je asfalt vruć i naravno dok je motor ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...