Jump to content

Moto Zajednica

Gligorin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gligorin's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav Markoni, hvala ti na lepim zeljama i sigurno cu se lepo vozati cim se sredi motor , a sto se tice felni ne znam da li su fabricke,ali gume su nove,a dimenzije ti mogu reci za koji dan jer je motor kod majstora pa se sredjuje! Narucio sam delove od zmigavaca, kilometar sata, retrovizora, poluga za kocnicu i kvacilo, nov akumulator, filteri, svecice itd itd...Stavljam slike cim se sredi pa se moze uporediti onda
  2. Dakle posto sam kupio yamahu pre koji dan, ima ogrebotina i plastika repa je polomljena sa obe strane kao i kod stop svetla, sedista su ok ali bih i njih menjao, takodje nema kilometar sat i zmigavci treba da odu jer su lepljeni i sta sve ne. Treba mi pomoc nekog iskusnog clana da lepo sredim ovaj motor, da predje tehnicki, da ga registrujem i na kraju lepo vozim Nasao sam moto otpad u blizini i mogu otici tamo za koji dan pa bih voleo da znam sta da trazim od prilike, da odgovara ovom modelu motora, znaci satovi, cela plastika repa, sedista, prednja i zadnja svetla itd... Evo slika motora pa mi recite vase misljenje i savet, molim vas!
  3. Pozdrav svima, da li postoji plasticar u okolini Subotice, Novog Sada koji bi mi sredio plastiku na repu, po slikama sa interneta uopste se nije videlo da je plastika razvaljena blago receno.. tj slika je bila starija od trenutnog stanja motora.. Inace je model iz '89, preradjen u streetfighter.. evo kako izgleda http://www.polovniautomobili.com/oglas2044314/yamaha_fzr_600/ , a danas idem po njega. Ako neko ima broj telefona bio bih stvarno zahvalan!
  4. Ne idem sam, a sto se tice ispravnosti, koliko sam se cuo sa covekom deluje da je sve u redu, sutra cu ga prvi put uzivo videti i probati, ako je sve ok onda cu ga i kupiti! Hvala
  5. Mhm izgleda da je tako, ali vec sam se odlucio za http://www.polovniautomobili.com/oglas1988976/honda_cbr600f/#2 sutra idem da ga preuzmem!
  6. E hvala, hvala! Bas sam nasao jednu lepu hondu cbr 600, pa za vikend idem da je pogledam
  7. E to! Jao pa ovo je odlicno, upravo sam i pisao coveku i on kaze da ima tako oko 100 konja i da je motor tezak nekih 200kg ....
  8. Uf naisao sam na http://www.polovniautomobili.com/oglas1988976/honda_cbr600f/ mnogo mi se svidja, izgleda je ovde takav slucaj ? Ima upisanih 25kw, a zapravo je vise zar ne ?
  9. Hvala svima na odgovorima, dosta sam vremena proveo kako na domacim tako i na stranim sajtovima koji se bave prodajom polovnih motora,pogledacu i ove CBR 500 I FZR 500 takodje,a koliko se secam rekli su mi da sa 20 godina automatski se dobija puna A kategorija ukoliko sam prethodno imao A2 dve godine kao sto je Srdjan rekao... Novembra 2011. sam polozio za A2 , u svakom slucaju do 20og rodjendana bih dobio punu A. Za to ponovno polaganje jos nisam cuo... Takodje sam naisao na ovaj sajt http://www.mmbikes.co.rs/, bave se uvozom iz inostranstva, pa sam im poslao mejl i poruku na mob, ali mi jos nije stigao odgovor u vezi ugradnje tih restriktora na motore jace od 35kw i voznje pod A2, javicu vam sta je bilo! Sto se tice R6, to redovno sanjam da vozim tako da pozelim da se ne probudim hehe Hvala jos jednom drustvo!
  10. Poz i hvala na odgovoru, znam da se ogranicenje u A2 odnosi samo na snagu motora,tj 35kw, ali ja vise volim sportske tipove od enduro, kao kawasaki ninja 250r itd, oni imaju do 35kw, ali su 250 cc... Zeleo bih neku yamahu r6 ili slicno, tako da cu pogledati te uvozne motore iz Svajcarske, da li imas neki sajt mozda da mi preporucis?
  11. Zdravo svima, stvarno mi je potrebna vasa pomoc i savet, bio bih vam veoma zahvalan! Dakle imam 18 godina,a za koji mesec punim 19, imam polozeno za A2 i B kategoriju, po zakonu ne smem da vozim motor cija snaga motora prelazi 35kW, to su svi od 125-250 cc, a ja stvarno ne bih da kupujem sada neki takav da bih ga za godinu dana prodavao i kupovao veci od 600cc, video sam da mogu da kupim sada neki od 600cc sa npr 80kw i da se na njega ugradi restriktor koji ce mu ograniciti snagu na 35, tako da mogu da ga vozim pod A2 dozvolom, bio sam u supu danas i rekli su mi da je u redu i nije problem jer njima je bitno da u saobracajnoj pise da je 35kw... Dakle kada bih kupio motor cija je snaga veca od 35kw, morao bih da ugradim taj restriktor i da motor ide na atest kako mi je rekao covek iz policije, e sad zvao sam lokalni servis i oni koliko sam shvatio nemaju pojma za te restriktore itd, a video sam da se prodaju neki kitovi ali samo u zemljama EU, kod nas nisam nista slicno nasao.... Da li je neko imao iskustva sa ovakvim stvarima, da li mogu da kupim ovde neki polovni motor iz Srbije i da nekako nadjem nacin da ga ogranicim na 35kw ili da uvezem motor iz npr Nemacke, da tamo stave ogranicenje na 35kw i onda sa sve papirima da se dopremi ovde i ko moze u tome da mi pomogne? Neka firma, agencija sta god ? Bilo kakav sajt bi mi bio koristan ! Hvala unapred na pomoci!!!
  12. Zovem se Sava i veliki pozdrav za sve bajkere na ovom forumu! Drago mi je da sam deo ovako jedne dobre zajednice sa jos boljim ljudima Inace trenutno vozim Derbi GPR 50 2t, vec 2 godine, ali zelim da kupim jaci, tako da je ovaj trenutno na prodaji i imao bih par pitanja ali vise o tome u drugoj temi
  13. Gligorin

    moj Derbi

    Derbi gpr 50 2t
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja