Fi011 204 Napisano Mart 22, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan jbg brate acime, ali nista od toga... osim ako ne ubedis jednog od dvojice vlasnika fazera koje bih kupio da njima placas te rate nije valjda da si konacno shvatio sta je pravi motor??? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 22, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Čudno da nema zainteresovanih, nisam video motor uživo, ali čini mi se da je trenutno "best buy" na forumu... Prodajem moju Jawu, prošlo je skoro deset dana kako sam okačio oglas na forum, niko ni da pita 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno povoljan motor, druže jedan savet...dobronameran naravno, ako si već rešio da se odrekneš tenere u vidu prodaje trebao si da se potrudiš da se ljudski opereš i središ, u svakom slučaju sa ovim slikama ćeš odbiti one kupce koji se ne razumeju u motore i kupuju prvi..."jeftin" motor, a ovaj je stvarno jeftin !!! Ne verujem da će ti neko sa foruma zameriti za nečistoću, ali u pol.aut. i na moto berzi svakako hoće, ima dosta opreme koja nije jeftina, glupo je da to laicima ne objasiš i navedeš šta koliko košta...brzo će se naći pravi kupac! Srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 23, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan i to sto kazes... sad cu vala da odem da ga operem u perionici da blista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ma normalno, velika većina nas na forumu smo tu prvenstveno iz razloga što već vozimo motore, i kad već kupujem motor (kao navodno se bar malo razumem) prvenstveno mi je bitna ispravnost i što manje ulaganja, već totalnog laika će odbiti upravo prvi vizualni efekat, tj prljav motor...trud od cirka 5 eur će ti se isplatiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 23, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo da ti kažem iz mog ugla kao kupac zašto nema poziva... Ono što ja jurim je BMW R 1100 GS, ali ne mogu da nađem dobar primerak za onoliko para koliko bih odvojio za njega. Ni u zemlji, a ni napolju (kada se saberu svi troškovi i zezancija). Sledeće je Aprilia Caponord... ista stvar. Alternativa je Tenere 750. Evo konkretno za tvoj primerak: Početna cena je primamljiva. Međutim, da bi meni taj motor bio upotrebljiv moram na njega da stavim sledeće: - Roll bar - Nosač bočnih kofera - Bočne kofere - Zadnji kofer (ovaj na motoru je za moje potrebe neupotrebljiv) - Scottoiler - Krpljenje plastika - Farbanje - i uvek ima još nešto što po slikama ne mogu da procenim... Kada na početnu cenu dodam sve ovo, zatim vreme i cimanje - ponovo se vratim na ideju da iskopam taj R 1100 GS koji me čeka negde. Da se razumemo, ovo je samo moje razmišljanje i svako ima svoju matematiku. Da ne mislim da putujem sa ženom, da mi treba motor za početak po gradu, da nemam u startu više, verovatno bih ga uzeo pa onda lagano doteravao sitnice i dokupjivao opremu. U svakom slučaju naići će već kupac kojem će odgovarati baš taj i takav. Držim ti fige! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo nerado komentarisem oglase i reci cu samo jedno- ne spustaj vise cijenu ili je pokloni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan realno sto ti ne uzmes jos jednu? bas je kul imati dve tenere :0 A da ti meni prodas uticnicu 12 V, mozda to nekome smeta pa zato nezeli da kupi motor . A da imam kintu uzeo bih sigurno jos jednu jer su to dobri motori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 23, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan i ne nameravam vise da spustam... ako ima kupaca ima, ako ne, sta da radim, ja cu da je vozim... nije da mi smeta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nove "oprane" slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo da ti kažem iz mog ugla kao kupac zašto nema poziva... Ono što ja jurim je BMW R 1100 GS, ali ne mogu da nađem dobar primerak za onoliko para koliko bih odvojio za njega. Ni u zemlji, a ni napolju (kada se saberu svi troškovi i zezancija). Sledeće je Aprilia Caponord... ista stvar. Alternativa je Tenere 750. Evo konkretno za tvoj primerak: Početna cena je primamljiva. Međutim, da bi meni taj motor bio upotrebljiv moram na njega da stavim sledeće: - Roll bar - Nosač bočnih kofera - Bočne kofere - Zadnji kofer (ovaj na motoru je za moje potrebe neupotrebljiv) - Scottoiler - Krpljenje plastika - Farbanje - i uvek ima još nešto što po slikama ne mogu da procenim... Kada na početnu cenu dodam sve ovo, zatim vreme i cimanje - ponovo se vratim na ideju da iskopam taj R 1100 GS koji me čeka negde. Da se razumemo, ovo je samo moje razmišljanje i svako ima svoju matematiku. Da ne mislim da putujem sa ženom, da mi treba motor za početak po gradu, da nemam u startu više, verovatno bih ga uzeo pa onda lagano doteravao sitnice i dokupjivao opremu. U svakom slučaju naići će već kupac kojem će odgovarati baš taj i takav. Držim ti fige! sve sto si nabrojao je dodatna oprema, sem krpljenja plastika i farbanja da je sve to ugradio i u radio i da trazi te pare trebalo bi ga proglasiti neuracunljivim i hospitalizovati 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 23, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... realno... a nije da nema dodatne opreme: - uradjen auspuh - upgradeovano sediste - ivanov vizir - alarm - grejaci rucica - pistavci zmigavaca - nosac - ploca za zadnji kofer - tank torba - sjebani kofer - lanac i lancanici??? nije da nema toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 23, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan bice aco sutra nadam se... neko mi je poslao poruku da zeli iz radoznalosti da pogleda motor iako nema pare da kupi... radoznalosti ne ugadjam ... salim se, nisam stigao danas da odgovorim, ali nadam se da cu u nedelju ili ponedeljak imati vremena pa nek covek dodje da gleda, onako, stono kazu, iz radoznalosti... obavesticu doticnog o detaljima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 25, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juce promenjeno ulje i filter, motor opran, zmigavac ispravljen Nove slike: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel presla 60.000 ili 90.000km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 26, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan 90000... pogresio sam kad sam postavljao a i nije bas realno da maxi enduro predje 60k za 20 godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 30, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, aktuelno je... O, vrlo je aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' aktuelno? Šalu na stranu, stvarno ne mogu da verujem da ovakav motor, po ovoj ceni još uvek nije prodat. Užas... Srećno. Pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Mart 30, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan vaistinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano April 3, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano April 3, 2012 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan prodato, moze lock ti zakljucavas svoj oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano April 3, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan da a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e pa srećom novom vlasniku a i ti Fi da brzo pazaris tog fazera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 4, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kupcu. A sada Fićo treba da oglasiš i svoj komp... Pa se vidimo na Fazeru nekad uskoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...