srbenda 512 Napisano Jul 24, 2020 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2018. at 22:31, Crni_NS je napisao: Inace, evo kad vec pisem i slike silent bloka sto mi je uradio covek u NS. ZAMOLIO bi te da napises broj telefona tog coveka sto lije silen blokove ...kako si zadovoljan sa kvalitetom dali se raspao do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad video poruku, ali koliko sam primetio snasao si se vec istog dana. Ali evo ipak da napisem za ostale. Sve info mozete naci na sledecem linku, da ne kucam ponovo: Homemade silent blok Sto se tice kvaliteta, rekao bih da je odlican, traje vec godinama bez problema. E sad jedino bih voleo da je ta guma bila za nijansu meksa, ali mislim da ne smeta (to je bas sitnic). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da nema neko service manual za Malaguti Madison 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Avgust 4, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam za Madison 3 250ie 2007, mislim da sam vec kacio na forumu pa potrazi malo ako ti nesto znaci, da ne kacim ponovo. Ne znam sta ti konkretno treba i za koji model (godiste)? Ja imam u tri pdf: za agregat, motor u celini i elektroniku... U slucaju da je motor u celini (plastike i ostalo), onda je to sve isto kao i kod Madison 3 125 ie. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da odradim folije na Medison -u 1.Svaki dobar predlog je dobro doso.Trazim po netu , ali nista nesto da me ono bas odusevi da kazem to je to... Aj pomozite Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Septembar 6, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pokusao sa folijama, ali se nisam nesto proslavio (imas u temi Sredjivanje Malaguti Madisona 3 250 ie), na kraju sam odustao i ofarbao ceo motor za 120€. Jako je tesko na mestima gde ima dosta krivina i ostrih uglova, u mom slucaju prednja maska, blatobran... Ovo ostalo, ona plastika sto ide dole i bocna je i prosla nekako. Mozda jedini savet koji imam je da radis dok su plastike fiksne i obavezno da ti neko pomaze. Ja sam drzao i plastiku i foliju i fen i onaj alatic (kao kartica), bio sam kao hobotnica... Krajnji ishod je bio bacenih 100€ i plastike odnete kod farbara. Ne bih da te obeshrabrim, samo ti kazem realnu situaciju, da znas u sta se upustas. Lako je kad se rade ravne povrsine koje ne mrdaju (na primer hauba od auta), ali kad krenes u nesto kompleksno kao sto je u mom slucaju bila prednja maska, onda je frustrirajuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2020. at 15:56, djordje jankovic je napisao: Planiram da odradim folije na Medison -u 1.Svaki dobar predlog je dobro doso.Trazim po netu , ali nista nesto da me ono bas odusevi da kazem to je to... Aj pomozite Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока U pravu je kolega Crni_NS tesko je raditi foliju na plastici pogotovu na nekim mestima ... mnogo je lakse ofarbati , Mozes i sam sa pravljenim akril sprejom , naravno uz odgovarajucu pripremu povrsine (isto vazi i za foliju) A mozes i konbinovano farba na vece povrsine folija samo detalji ... ja sam moj tako radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14109 Napisano Septembar 10, 2020 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako plastike nisu ostecene nego bi samo promene radi onda preporuka za Plast dip foliju u spreju, ako su izgrebane mora priprema kao i za farbanje jer se vidi sve kada folija legne, vazi i za sprej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu izgrebane plastike , dosadilo mi klasicno sivilo. Sto se folije tice radi mi profesionalac koji se 20 godina bavi automobilima i motorima. Rekao mi je bukvalno sta zamislis to radimo. Tako da za to i nebrinem. Evo neki od primera koje bi radio. Svidja mi se Mr Hayde kako je odradio , ali ne bih toliko napadno. Verovatno cu ovako , crni , na sredini i volani karbon neki blagi ,cisto da promenim crno,sivi karb, dodam recimo crvenu tamniju oko farova i nekoliko detalja i to je to... Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio ceo nandzarast ... pa sam morao da ga pripitomim malo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio ceo nandzarast ... pa sam morao da ga pripitomim malo ...Bas si ga opako odradio, svaka cast. Baci jos koju sliku ako imas. Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da probam da nadjem neku fotku ... bilo je to davno ... rekao si da ti se svidja crno-siva kombinacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da probam da nadjem neku fotku ... bilo je to davno ... rekao si da ti se svidja crno-siva kombinacija Haha. Iskreno svidja mi se i ova tvoja. Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Reko si da je napadna ...shalim se ... nasho sam evo ti josh neke ideje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reko si da je napadna ...shalim se ... nasho sam evo ti josh neke ideje ... Realno kida kako je dobar Mozda padne neka kopija , pusticu slike ovde. Hvala ti Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, djordje jankovic je napisao: Realno kida kako je dobar Mozda padne neka kopija , pusticu slike ovde. Hvala ti Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока To pod obavezno ... da vidimio sta si radio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 10, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, djordje jankovic je napisao: Realno kida kako je dobar Mozda padne neka kopija , pusticu slike ovde. Hvala ti Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока ako ti je jos ova zadnja guma na motoru,proveri smer ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je smer ... a ova rezervna nije dobro stavljena za slikanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Procureo mi je zadnji amortizer na Malaguti Madison 3 250i. Kakva su Vaša iskustva? Šta raditi? Gde kupiti? Koji su amortizeri dobri? Voleo bih da kupim nove, pošto planiram da se još neko vreme družim sa ovim komadom skutera. Da li je moguće reparirati? RMS iskustva? Mada bih voleo nešto kvalitetnije... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Mart 31, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nađeš ih nigde kod nas, možda preko al i to je veliki znak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ko, kod nas, prodaje delove za Malaguti? Na koga, konkretno, si mislio kad si rekao kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Mart 31, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces naci nove kod nas. Ja sam sad trazio dihtung dekle magneta (agregat je piaggio 250ie koji ide u dosta skutera) pa sam jedva nasao, razmisljao sam da pravim sam, cak sam i pokusao sa nekim silikonom, ali neuspesno. Toliko o nasim lagerima. Generalno mislim da su ti amortizeri problematicni, tj kazu da se desava cesto da procure. Ja sam na kraju resio tako sto sam uzeo polovne od ljudi koji donose od preko pa prodaju u delovima i to ne za Madisona 3, nego sam na kraju dobio neke od neke yamahe. Neka me isprave ostali, ali mislim ako su zamenski skinuti sa nekog skutera istih gabarita (250cc i priblizne tezine), a fizicki ogovaraju, tj mogu da se ugrade onda je ok da stavis te druge, radice posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Par dana bezuspešno pokušavam da nađem amortizere, pa mi je svaki savet dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 31, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нпр, власници Априлије Атлантик класик верзија,су у немогућности да нађу квалитетне и пристојне амортизере нашли од Бургмана 650, мало преправили носаче и сад уживају. Пробај и ти тако нешто да искомбинујеш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 31, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Daki je napisao: Procureo mi je zadnji amortizer na Malaguti Madison 3 250i. Kakva su Vaša iskustva? Šta raditi? Gde kupiti? Koji su amortizeri dobri? Voleo bih da kupim nove, pošto planiram da se još neko vreme družim sa ovim komadom skutera. Da li je moguće reparirati? RMS iskustva? Mada bih voleo nešto kvalitetnije... Hvala unapred U B.Palanci je bio covek koji je uspesno reparirao. Lugonja prezime. Ako se jos time bavi, saljem ti broj. Ja sam davno,pre 10 godina na kolima reparirao,odlicno je uradio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...