kanzyani 6 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 21 postova Motocikl: Malaguti Madison 250S Prijavi odgovor kao problematičan Primetih da nema teme vezane za Malaguti skutere pa rekoh da je zapocnem, imam Madisona 250S 2002 god, presao 27500km i ako bog da jos ce mnogo . Tema je otvorena za sve Malagutijevce a i one koji to nisu, da menjamo iskustva, predstavljamo masine i sve ono sto nas kao maxi skuterase spaja . Pozz svima . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam madison, ali mi se cini da imamo isti agregat od 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanzyani 6 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 21 postova Motocikl: Malaguti Madison 250S Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih rekao, agregat je sjajan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 381 Napisano Mart 11, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i ja kao ponosni vlasnik madisona t150 iz 2001 god. sa predjenih 28500 km. Kupio sam ga pre mesec-dva i presao sam do sada kilometar mozda heheheh......... sad za koji dan planiram da ga registrujem pa test voznja...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Mart 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,evo da vam se i pridruzim. Moj Madison je nesto mladji,2008.god,u pitanju je Madison 3 sa Piaggio agregatom 250ie. Prvi sam mu vlasnik i do sada sam presao skoro 14000km sa njim uz dva peha.Procureo mi je jedan zadnji amortizer i na zadnjoj gumi mi je iskocilo 6 balona nakon 9000km.Osim toga drugih problema nije bilo,ja ga i dalje slatko vozim i nadam se da ce tako biti i ubuduce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanzyani 6 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 21 postova Motocikl: Malaguti Madison 250S Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega, jbg zeznuto je to sa amortizerom kad procuri, al bitno je da si opravio. Koliko te izasla popravka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Mart 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega, jbg zeznuto je to sa amortizerom kad procuri, al bitno je da si opravio. Koliko te izasla popravka? Na moju srecu skuter je jos bio pod garancijom pa su mi to zamenili o njihovom trosku. Ja sam ga kupio novog u Trionu 2010,a godina proizvodnje je 2008.Moguce da je od stajanja popustio ili ko zna zasto. Inace sam se odmah raspitao za cene amortizera za slucaj da ih garancija ne pokriva i situacija je sledeca:novi Bitubo su 240evra par,njegovi original Paioli su 220evra par i uspeo sam da pronadjem coveka da mi donese neke zamenske za oko 60evra po komadu iz Italije,ali mi je odmah napomenuo da ne ocekujem neki kvalitet i dugotrajnost za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanzyani 6 Napisano Mart 14, 2012 U prolazu, 21 postova Motocikl: Malaguti Madison 250S Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega, jbg zeznuto je to sa amortizerom kad procuri, al bitno je da si opravio. Koliko te izasla popravka? Na moju srecu skuter je jos bio pod garancijom pa su mi to zamenili o njihovom trosku. Ja sam ga kupio novog u Trionu 2010,a godina proizvodnje je 2008.Moguce da je od stajanja popustio ili ko zna zasto. Inace sam se odmah raspitao za cene amortizera za slucaj da ih garancija ne pokriva i situacija je sledeca:novi Bitubo su 240evra par,njegovi original Paioli su 220evra par i uspeo sam da pronadjem coveka da mi donese neke zamenske za oko 60evra po komadu iz Italije,ali mi je odmah napomenuo da ne ocekujem neki kvalitet i dugotrajnost za te pare. Znaci vozi i moli boga da ne procure....Hvala za info, nadam se da mi u buducnosti neces trebati za ovo . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Meda S250, 2000 godište, od jesenas vlasnik primerka posle 38k km, još se drži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanzyani 6 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 21 postova Motocikl: Malaguti Madison 250S Prijavi odgovor kao problematičan Meda S250, 2000 godište, od jesenas vlasnik primerka posle 38k km, još se drži... :takoje: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Medison 3 250 narandzasti . Uzeo ga prosle god i presao 7000km i iskreno sluzi extra. Trenutno sam u fazi menjanja guma,servis sam radio pre 2000km ali posto je stojao celu zimu,opet cu mu uraditi,tj posle 1.aprila(posle plate),i obradovacu ga sa nekim lepsim loncem Toliko za sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan koja je ovo fora :zbunjen: idu teme malaguti problem sa paljenjem, malaguti problem sa strujom, i onda PONOSNI VLASNICI :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako motor_che.. Moram da branim Malagutijevce.. Problem sa relejima i strujom moze da ima bilo koji motor, a jos ako je cackao neko ko nije bas strucan mogu da nastanu problemi. Noviji modeli kao sto sam ja imao su extra.. Samo da su jos ubacivali malo jace agregate ja moj ne bi nikad prodao.. I ja sam bio PONOSNI vlasnik Madisona 3 250ie.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan pa moram malo da oživim temu, da vidim sta imaju ljudi da kažu ... vidiš da nisam ni hvalio ni kudio nikoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hagor 14 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Gilera Runner 180SP Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni sada vec 4 godine bivsi vlasnik malaguti madisona T150 2000to, ove sezone u planu kupovina s250 2003-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jun 2, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik RS250 2004, piaggio agregat sa karburatorom. Imam ga nedelju dana i za sada sam presao skoro 500 kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kao grom iz vedra neba postade i ja vlasnik jednog Madisona s250 sa Yamahinim agregatom, sledi registracija i servis, menjanje guma i cepaj, jedini problem je ovaj desni retrovizor koji ne stoji bas najbolje pa vas molim ako neko ima service manual da mi posalje posto mi je prvi Madison pa bi malo upoznavanja i kroz knjige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Danas kao grom iz vedra neba postade i ja vlasnik jednog Madisona s250 sa Yamahinim agregatom, sledi registracija i servis, menjanje guma i cepaj, jedini problem je ovaj desni retrovizor koji ne stoji bas najbolje pa vas molim ako neko ima service manual da mi posalje posto mi je prvi Madison pa bi malo upoznavanja i kroz knjige Cestitam da te sluzi kako ti zelis.. I da.. xenoni obavezno na taj motor ako mislis da vidis nesto nocu.. Ostalo sve znas sta raditi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 381 Napisano Jun 2, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam da te lepo sluzi... Imam vise tih service manuala, daj mail da ti posaljem...... Na slikama fino izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan alexandarandjelkovic@yahoo.com Interesuje me ono sto bi mogao u pocetku sam da uradim, kao na primer da promenim rashladnu tecnost, kako da ispustim vodu iz hladnjaka, da li mogu da kupim ono sredstvo sto se kupuje za automobile da malo procisti hladnjak, i imacu bezbroj pitanja pa se nadam da cete mi izaci u susret 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jun 3, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi dobrodosao manual za RS-a. kosjer.damir@gmail.com unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 381 Napisano Jun 3, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Poslatooo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E Drandigo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Fanky ! A Sprint, prodade li ga ? Lepo izgleda ovaj MM ali cini mi se nijedan sa starim tipom ogledala ih nema citave ili da stoje kako treba... Ja kad' sa, gledao Malaguti sa Yamaha makinom, razmisljao sam da nadjem zmigavce od novog tipa a ogledala stavim na upravljac... Imam i servisno upustvo za tvoj model, ako ga jos nisi nasao, javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Tomo, a Sprint nadam se da ce da ode sledece nedelje, malo sam se zajmio servisno uputsvo sam dobio i bas ga listam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...