NebojsaG 47 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da mi đavo mira. Samo bi nešto da čačkam. Ne mogu da provalim da li je ovde ulje do vrha ili je ispod minimuma? E sad, hteo sam da skinem ove poklopce i proverim ali se bojim da nema neki dihtung koji mogu da upropastim. Kako ide sa skidanjem i vraćanjem ovih poklopaca? Jel se samo odšrafe ova dva šrafa, skine i vrati ili ima nešto na šta bih trebao da obratim pažnju? Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Avgust 23, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge nego odvrći šrafove pa zevaj sam unutra.... Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Avgust 23, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2017 at 6:00 PM, NebojsaG said: Ne da mi đavo mira. Samo bi nešto da čačkam. Ne mogu da provalim da li je ovde ulje do vrha ili je ispod minimuma? E sad, hteo sam da skinem ove poklopce i proverim ali se bojim da nema neki dihtung koji mogu da upropastim. Kako ide sa skidanjem i vraćanjem ovih poklopaca? Jel se samo odšrafe ova dva šrafa, skine i vrati ili ima nešto na šta bih trebao da obratim pažnju? Sent from my SM-G925F using Tapatalk Mozes slobodno, samo pazi da ti ne kapne na farbu, cuo sam negde hoce da nagrize ako dodje u dodir... Imas jedan dihtung ispod poklopca, pa obrati paznju da ti ne ispadne. Tu ti ide DOT4 ulje, mislim da to i pise na poklopcu. Ako menjas komplet ulje, bolje baci pogled na youtube, ima fora kako (ako nemas vakum pumpu) da zamenis, a da ne prisisa vazduh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Avgust 23, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes slobodno, samo pazi da ti ne kapne na farbu, cuo sam negde hoce da nagrize ako dodje u dodir... Imas jedan dihtung ispod poklopca, pa obrati paznju da ti ne ispadne. Tu ti ide DOT4 ulje, mislim da to i pise na poklopcu. Ako menjas komplet ulje, bolje baci pogled na youtube, ima fora kako (ako nemas vakum pumpu) da zamenis, a da ne prisisa vazduh... Upravo sam proverio i sve je ok. Ima ulja i vidi se da je novo. Ona bela plastika na vrhu ispod poklopca, kao i onaj crni dihtung, izgledaju kao da su juče izašli iz fabrike. Hvala na savetu Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Septembar 6, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako se skida retrovizor! Izlude više pokušavajući. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15784 Napisano Septembar 6, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skini plastiku migavca pa skini sivu masku retrovizora pa ces tek onda moci doći do strafove.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Septembar 6, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Skini plastiku migavca pa skini sivu masku retrovizora pa ces tek onda moci doći do strafove.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć TapatokaHvala Dare! Sad ću se bacim na posao Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjad 3 Napisano Septembar 7, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Malaguti Madison 125 Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i samo da nategneš retrovizor i on se otkači. Drži se na tri žabice.Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Octobar 31, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa godina dana kako se družimo. Još da mu Dare odradi šta treba pred zimu i pravac garaža. Bem ti zimu...Sent from my SM-G925F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15784 Napisano Octobar 31, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ki nov izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 11, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da mi objasni koji kablovi idu ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitra_2002 0 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Brestovac Motocikl: Malaguti Medison 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malaguti Medisona od 125 cc. Uzeo sam ga pre dve nedelje i zanima me koliko trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sipaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Januar 4, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi pomoć! Hoću da stavim led na tablicu ali ne mogu da izvadim sijalicu. Nikako da izađe. Došlo mi da cvikujem žice ali ajd prvo da pitam. Evo slika pa ko zna nek piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15784 Napisano Januar 5, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Akd slikaj isto tako, samo sa druge strane, mislim da ti sijalica izlazi sa sve gumom, probaj uhvati spicanglama i povuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Januar 5, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da čupam i neće. Zapeklo. Pazario neke sijalice. Reko da napravim lufta za maglenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Šrafovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziksic 2 Napisano Januar 29, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Paris Motocikl: Malaguti madison 3 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Проблем са карбуратором је решен тако што је сипано друго гориво . Собзиром да сам у Паризу,Европа,стандарди,квалитет и бла бла задње ми је било да сумњам на квалитет бензина. Бар је карбуратор опран . Кад сам штеловао карб одвио сам шраф за штеловање на 4 и по круга и имао сам скоро неприметно кашњење кад дам гас а свећица је била оваква Одвио сам још пола круга и сада нема никаквог кашњења а после 30км свећица је оваква Мени се чини да је стање свећице и пре и после одвијања за пола круга добро,шта ви мислите? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek pojasnio sve pa uporedi.http://www.dansmc.com/spark_plugs/spark_plugs_catalog.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziksic 2 Napisano Februar 3, 2018 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Paris Motocikl: Malaguti madison 3 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Уууууу баш је добар,детаљан.Гледао сaм неколико сајтова сличних овоме али овај је изузетан. Хвала! Promenio Februar 9, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li pasuje ova maska volana na S250...zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Februar 9, 2018 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne... Ali voleo bi da jos neko prokomentarise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan992 0 Napisano Februar 10, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan E i mene to zanima. Ja imam onu staru masku. I jos jedno pitanje, fali mi ta plastika sa leve strane sto se vidi koja pokriva posudu za antifriz. Ima li to neko? Zvao sam one ljude iz moto klinike iz MML ali kazu da nemaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Februar 10, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Tu plastiku ćeš teško ovde da nađeš. To se odmah rasproda. Jedino preko pa poštom da ti pošalju. Nije skupo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15784 Napisano Februar 10, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I kad je nadjes, pre il kasnije ces ostati bez iste, vrlo lako se skida dok mnogima treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...