nikola.razic 2 Napisano Avgust 27, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Crni_NS je napisao: Das kontakt i kad se pojavi 250cc stisnes Mode prekidac i drzis par sekundi dok se tabla ne inivijalizuje (popale sve lampice). Tako bi trebalo koliko se secam... И ја сам мислио и то покушао, ево опет, ал не пребацује. Моде дугме ми ради за све али пребацивање са 125 на 250 неће на тај начин...не знам, немам решење Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Avgust 27, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja ovo pricam po secanju, mislim da je tako... Mozda gresim, ali sacekaj mozda se javi jos neko. To se i meni desilo jednom, nisam mogao da prebacim i onda sam trazio na forumu, da bi na kraju ispalo (koliko se secam) da nisam dao kontakt, nego sam samo drzao Mode dugme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.razic 2 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan И ја заборавио, мада и даље мислим да је преко дугмета моде, али неће. Нормално, контакт, сачекам да ми се појави 125cc притиснем (кратко,дуго) моде ништа,само настави на OIL check Promenio Avgust 27, 2021 član nikola.razic Додатак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Avgust 27, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da drzis to dugme, bar 5s nemoj da pustas... Probaj i duze 10s, ali kod mene je reagovalo posle recimo 5s... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Avgust 27, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se to bira nakon skidanja pa vracanja kleme....prvo bi tako probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.razic 2 Napisano Avgust 27, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan Ријешено. Били смо близу обојица мора да се макне акумулатор, сачека се да изађе сва струја,на поновно прикопчавање , јавља се понуда 125/250, у зависности која је кубикажа , дугме моде на њега и потврдиш га. То је битно јер је мени пошло на 125 и Лер гас ми је радио на 3500 обртаја. Сад кад сам г свратио на 250 обртаја су нормални 1700. Чудно да је фабрика овако урадила подешавање. Ал ето, сад макар да не тражимо више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Avgust 27, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro je, bitno je da si resio... Pa to je valjda zato sto sve isto ide i na agregat od 125 i 250cc i onda kad ga prikljucis setujes sta ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.razic 2 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan Струја ме уништава... Ако је ко активан надам се да ми може помоћи. Малагути Мадисон3 250ие Одједном ми стоп свијетло на кочницу не ради. Дал је прекидач Ил нешто друго што бих могао сам да поправимо то остављам вама да ми кажете. Електричар не гине... Наиме, упалим мотор слика је оваква https://ibb.co/ChVDm5y затим упалим светла слика је: https://ibb.co/yg7KjyY Кад притискам кочницу Штоп свијетло не реагује. Ако имате нешто на ум као решење био бих захвалан. Пс. Надам се да се слике приказују. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Octobar 10, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cim pali moped, znaci da prekidaci nisu u problemu. Problem moze biti u sijalicama ili sijalicnim grlima ili instalaciji ili osiguracu ili u kucistu osiguraca (buksne). Probna lampa, unimer u ruke i lovi zeca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 23, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi jedna pomoc, ne znam da li sam na pravom mestu ako nisam vi cete mi reci pa cu napraviti novu temuNaime skuter sam bukvalno dobio na poklon.Nije paljen dve godine, stajao ispred zgrade isto toliko, izgubljen kljuc Potrebne su mi vise stavke:1. Ako imate nekog ko radi kljuc/bravu posalji mi poruku2. Treba mi majstor koji ce da ga sredi mehanicki, mislim na tovda ga upali i da ga osposobi za voznju,3. Gde mogu naci polovne delove koji nedostaju na sliciSuzuki Malaguti Madison2007150ccm9kwSent from my ELE-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 23, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikeSent from my ELE-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 23, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoj problem,Dare je resenje. Satelis na forumu. Na oko ovako,novi retrovizori,farovi su zuti i ne ocekuj neko osvetljenje.... Poliranje vizira i komplet motora da malo dobije sjaj. Imaj i u vidu da je Dare perfekcionista ,pa ako zelis da bude sve kako treba prepusti mu SVE odluke i poslusaj SVAKI savet. I sto se tice CVT,ulja,kocnica,guma,amortizera...ama bas sve ako zelis da uzivas u 'poklonu...' I da ulozis 500/600/700e vredi,ako si vec dobio nesto gratis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Januar 23, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DaliborBP je napisao: Za tvoj problem,Dare je resenje. Satelis na forumu. Na oko ovako,novi retrovizori,farovi su zuti i ne ocekuj neko osvetljenje.... Poliranje vizira i komplet motora da malo dobije sjaj. Imaj i u vidu da je Dare perfekcionista ,pa ako zelis da bude sve kako treba prepusti mu SVE odluke i poslusaj SVAKI savet. I sto se tice CVT,ulja,kocnica,guma,amortizera...ama bas sve ako zelis da uzivas u 'poklonu...' I da ulozis 500/600/700e vredi,ako si vec dobio nesto gratis. Vazi Hvala, pusticu mu poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale SD 1 Napisano Mart 21, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Motocikl: Malaguti Madison 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ono što me zanima je kompatibilnost delova za Madison 3 250ie. Za motor je sve manje više poznato, međutim interesantno bi bilo kada bi neko preneo iskustva ako je pokušavao da ugradi naprimer zadnje amortizere od Beverlija (ili nekog drugog skutera). Dalje, prednji disk sa pet rupa: Outer Diameter: 240mm Spigot Hole Diameter: 105mm Distance Between Fixing Centres: 120mm Diameter of Fixing Holes: 6,25mm Disc Thickness: 4mm Sad, ovde bi najviše mogli da se raspišu majstori a pitanje je koliko imaju vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na skuteru nisi bili originalni amortizeru. Tj, prvo su bili neki od nekog motora koji su bili jako tvrdi (verovatno namenjeni za tezi motor), pa sam ih ja zamenio sa nekim drugim (mislim od jamaha skutera iste kategorije). Tako da sto se tice amortizera, bitno je da se uklapaju po dimenzijama i da su recimo za maksi skuter, a ne za motor. Najbolje bi bilo originalne, ali mislim da su dosta skupi i nisam siguran da ih ima kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.razic 2 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Pg Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona novi problemi haha Dva jutra mi je duze verglao i upalio. Jutros isto. Provozao se, svratio sat vremena popio kafu, da upali, aha. Zavergla duze, ja opet nista. Ostavih ga malo, pokusah opet, nista. Kontakt mu dajem, popale se sve lampice, al nece da zavergla nista. Jednostavno nista. Akumulator pokazuje kao na 2 crte ako je tacno. Sta moze biti? Ostavih ga, nemam manometar, dal je akumulator, svjecica il nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 16, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona novi problemi haha Dva jutra mi je duze verglao i upalio. Jutros isto. Provozao se, svratio sat vremena popio kafu, da upali, aha. Zavergla duze, ja opet nista. Ostavih ga malo, pokusah opet, nista. Kontakt mu dajem, popale se sve lampice, al nece da zavergla nista. Jednostavno nista. Akumulator pokazuje kao na 2 crte ako je tacno. Sta moze biti? Ostavih ga, nemam manometar, dal je akumulator, svjecica il nesto drugo?Džabe bez manometra... Teraj kod majstoraSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VooDoo028 0 Napisano April 24, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Darko SB mogu li i ja dobiti srvice manual, hvala. svukadinovic01@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VooDoo0288 1 Napisano Avgust 5, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mitrovica Motocikl: Malaguti Madison T180 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Treba mi pomoc, vozim Malaguti Madison 125cc 2000 godiste. Poslednjih dana desi se da malo duze vergla nego inace, ali upali normalno. Danas je normalno palio, dosta puta, parkirao sam ga i kad sam hteo da krenem vergla ali ne pali. Ne znam do cega je, mislio sam da mozda gorivo ne dolazi u karburator ali nije to, akumulator je nov, onda sam proverio da li baca varnicu na svecici i ne baca(svecica je nova Denso, stavljena pre 1000km), stavio sam drugu opet nema varnice, proverio bobinu nije ni do bobine, proverio CDI nije ni do njega. Skuter vergla kao lud ali nema varnice na svecici ali ne znam zasto. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Avgust 6, 2022 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Za paljenje ti treba vazduh, gorivo, kompresija i varnica, ako je filter vazduha ok, kompresija isto, svećica vlažna prilikom verglanja ? Ostaje struja, ako kažeš da je CDI ispravan i Bobina isto, proveri kontakte, od CDI do Bobine, našpricaj kontakt sprej, zatim kabl i lulu svećice, možda nešto nađeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VooDoo0288 1 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mitrovica Motocikl: Malaguti Madison T180 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2022. at 16:58, Betta je napisao: Za paljenje ti treba vazduh, gorivo, kompresija i varnica, ako je filter vazduha ok, kompresija isto, svećica vlažna prilikom verglanja ? Ostaje struja, ako kažeš da je CDI ispravan i Bobina isto, proveri kontakte, od CDI do Bobine, našpricaj kontakt sprej, zatim kabl i lulu svećice, možda nešto nađeš... Nasao sam problem, hvala u svakom slucaju. Problem je bio u namotajima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro vozim Madison 3 250ie i potrosnja goriva je 6l/100km Jel ima neko iskustva sa tim, da li je to normalna ili ne potrosnja za njega? I da li neko zna gde mogu da se nabave delovi za njega, na primer u zadnjim stopovima nema one crvene plastike koja ide preko sijalice pa sve vreme svetli belo, nisam prosao tehnicki...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greska u naslovu, pise 350 umesto 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Todorovic 2 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel zna neko koje su vizuelne razlike izmedju 125 i 250 kubika na malaguti madisonu 3? kad ga palim na instrument tabli pise 125cc a oznake na njemu su 250ie, trosi oko 5l/100km pa me zanima koji je u stvari motor u njemu? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 3, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi negde na agregatu da pise koliko ima kubika. Vizuelne razlike ne znam niti znam kako skuter izgleda. Kolika mu je maksimalna brzina? 125 kubika ide 100-105 km/h. 250 kubika preko 120 km/h. Po potrosnji bi reko da je 250 kubika. Promenio Septembar 3, 2022 član Nemanja Petrovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...