Jump to content

Moto Zajednica

Reakcije motociklista na greske vozaca automobila...

Recommended Posts

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

U toku je raspitivanje u vezi porucivanja, odnosno kranje cene u Srbiji, i bilo bi dobro da se skupi nas 10ak da podelimo troskove provizije i shippinga.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 786 postova

Znaci....spisak za kupovinu resQme-a :D

1.Laki_90,

2.mvSHOEI,

3.saler,

4.LuckyVladano,

5.nikola92,

6.AlexBGD,

7.Čeh,

8.Mina,

9.

Jos malo pa nas ima 10 a bice i vise....

• Redovan, 181 postova

Nemo se stidite i 12 da nas bude,posto ima neka varijanta 1 Lot=6 komada pa da uzmemo recimo 2 Lota, al i dalje se ceka Milos ebay da se javi il odgovori....

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

ne kontam tema u sta je prerasla, poruka njena se menjala iz posta u post, a trenutna je da se nabavljaju stredstva koja sluze za razbijanje stakala na automobilima... to me podseca na uzimanje pravde u svoje ruke, a nece doprineti nicemu pametnom...

• Podržavam 4

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Puno nas vozi i automobile, tako da je ovo u stvari nabavka koja moze da nekome spasi zivot. Tibore, nemoj da prejudiciras razloge za nabavku ovako neceg, mozes da pogresis. Ja smatram da ako me neki auto udari, nije kriv auto, nego njegov vozac, a i inace nikako ne volim vandalizam bilo koje vrste.

Aleksandre, imas plus samo od mene, kad vec niko drugi sa spiska da se seti... :nanana::lol:

PS ako neko naidje i na mini-bazuke na e-bayu - javljajte !!! :lol: :lol: :lol:

• Podržavam 1

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

uzimanje pravde u svoje ruke, a nece doprineti nicemu pametnom...

Nevezano za ovu temu i pomenutu igračkicu, moje lično mišljenje je da nam je u globalu ovo jedino preostalo, pošto oni koji to treba da rade qrcem ne mrdaju....

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ja imam malu bejzol palicu vec 15tak godina,otprilike je uvek samnom,tu negde na motoru,mala slaatka avluminijumska...pa kako kad,upotrebljena par puta u iste svrhe,svecica je zakon jer onaj kome razbijes staklo nezna sta je i zasto je staklo puklonaravno gadjas ko kad igras klikere, ....:takoje:

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Za automobile srednje klase predlažem ABG (automatski bacač granata). Za ozbiljnije situacije obavezno da se nabavi RRB (ručni raketni bacač). Još bolje ako ima i samonavođenje (u slučaju da nemate suvozača da rukuje "opremom").

Čuo sam da daju extra popust ako se sakupe više od deset narudžbine.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 786 postova

Puno nas vozi i automobile, tako da je ovo u stvari nabavka koja moze da nekome spasi zivot. Tibore, nemoj da prejudiciras razloge za nabavku ovako neceg, mozes da pogresis. Ja smatram da ako me neki auto udari, nije kriv auto, nego njegov vozac, a i inace nikako ne volim vandalizam bilo koje vrste.

Aleksandre, imas plus samo od mene, kad vec niko drugi sa spiska da se seti... :nanana::lol:

PS ako neko naidje i na mini-bazuke na e-bayu - javljajte !!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ne mora mini ....moze i ova klasicna pa da se napravi neki gadget!

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Za automobile srednje klase predlažem ABG (automatski bacač granata). Za ozbiljnije situacije obavezno da se nabavi RRB (ručni raketni bacač). Još bolje ako ima i samonavođenje (u slučaju da nemate suvozača da rukuje "opremom").

Nenenenee, čika Žiko dozvolite :)

Pomenuta sredstva zahtevaju koliko-toliko neku obuku, pa postoji mogućnost da ne pogode metu. (O kolateralnoj drugi put...). Predlažem bar PAM, ili bilo šta što ispaljuje veliki broj projektila u minuti. Što bi rekli oni od preko, "spray and pray" :D :D

EDIT: Sad se setih... EMP!!!!

Promenio član Čeh

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Lucky, nema na cemu, zato sluzi forum, a stvar je prejaka i jeftina, to je moje resenje za blisku borbu, jer najvise boli kad te udari po novcaniku bar je kod nas nazalost tako za sad :)

Ostalo je da smislim taj neki rucni bacac raketa tj zamenu bice ovih dana valjda :)

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Nenenenee, čika Žiko dozvolite :)

Pomenuta sredstva zahtevaju koliko-toliko neku obuku, pa postoji mogućnost da ne pogode metu. (O kolateralnoj drugi put...). Predlažem bar PAM, ili bilo šta što ispaljuje veliki broj projektila u minuti. Što bi rekli oni od preko, "spray and pray" :D :D

EDIT: Sad se setih... EMP!!!!

Ako te interesuje EMP imas na E-Bay, 300mW, domet 150m, tezina oko 45kg, jacina udara oko 90 Dzula, potrosnja 40 Ah, "cooldown time" oko pola sata, cena po komadu sa dostavom 9000 dolara

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Pa i onaj rujo je izasao iz auta da preuzme stvar u svoje ruke, ali je preuzeuo tudju ruku u svoj nos. :D

A i realno gledano, ovako sa stolice iz kuhinje, sve je to afekt i nepromisljena akcija.

Ako je toliko govno taj sto nas izreze, hoce li manje smrditi ako stanemo u njega?

430546_10150614657348407_102741523406_8945280_472329865_n.jpg

• Redovan, 181 postova

Da mi predjemo na stvar.

U jednoj posiljci moze biti najvise 10 Resqume-ca. Ukupna suma bi bila oko 113eura ili 12880 dinara, sto bi podelili na 10 jednakih delova.

Suma mora da se uplati unapred u celokupnom iznosu a rok dospeca je 25-30 radnih dana od dana porucivanja.

Predlazem da se izvrsi porudzbina za prvih 10 clanova sa spiska , ostali da li se slazu sa tim?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja