Ivannovakk 2 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko se otpilike menja kais? Da li uzeti micuboshi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se "potrkam" sa s max ili koji je vec Max. 125 kubika. Znaci odra me kao jarca ali bukvalno. Ovo je strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jul 18, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja neke ne vidim i od 300cc , pojedem ih Probao sam se sa nexusom 300i isti smo od starta do kraja na full gas.Meni kod tebe mirise na kais, klizace i rolnice, ja bi prvo to zamjenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 18, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dodjavola. Ali kazme ti. Gutam prasinu od 125 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jul 18, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa moj u startu ih ugusim u prasinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1039 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi stavio belu malossi i j costu mogao bi da se prijaviš na Isle of Man. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 18, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Kad bi stavio belu malossi i j costu mogao bi da se prijaviš na Isle of Man. Kako mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juce stelujem visinu farova kad naidjem na ovaj dzek. Od cega moze biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jul 28, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj veci je od table a dvopolni zmigavac ili pozicija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je od table nego, ovaj crni nigde nije pridzekan. A sve mi radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan I da. Da nastavim sa resavanjem mog problema sa mojim motorom. Zamenjena svecica filter goriva i filter vazduha. Motor se bolje ponasa, malo bolje ubrzava ali se preporodio sto se tice paljena. Desavalo se da mora da da se da gas, pa nece da upali odmah. Sada pali svaki put na pola kljuca. Sada dalje idemo na karburator. Pa da vidimo dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ivannovakk je napisao: ovaj crni nigde nije pridzekan. A sve mi radi. Jel ti radi svetlo pod sedištem? Možda je to? Ovde imaš servisno uputstvo sa šemama, pa pogledaj. https://kymco.at/pub/media/Download/Kymco/WHBXciting250.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nije to od sedišta. Taj i treba da bude prazan koliko se ja sećam.Karburator zeza. Repariraj i biće kao nov.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, boza_kg je napisao: Jel ti radi svetlo pod sedištem? Možda je to? Ovde imaš servisno uputstvo sa šemama, pa pogledaj. https://kymco.at/pub/media/Download/Kymco/WHBXciting250.pdf Struja mi nije jaca strana hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, slobasuper9 je napisao: Nije to od sedišta. Taj i treba da bude prazan koliko se ja sećam. Karburator zeza. Repariraj i biće kao nov. Послато са 21091116UG помоћу Тапатока I ja sumnjam na karburator. Mada mi se desava da kada ponekad krenem malo se motor zatrese. A isto tako vozim ga na 4000 obrtaja j oko 40km/h i potopim gas. Znaci par sekundi se nista ne desava bukvalno i onda krene ubrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni se desava to da zatrese kad cu da krenem, novo je kvacilo, ali ponekad se desava a ponekad ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas motor izgubi gas iz cista mira, ide nekako na male obrtaje, skinem filter benzina ni kapi u njega, sta moze da bude zna li neko? Upalim ga, iz crijeva od rezervoara benzin uopste ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Jul 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa po ovom napisanom pumpa za banzin? Jel EFI ili karburatorac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karburator? Ima li on vakum ili pumpu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vakum pumpa umrla. Skinuo sam je i testirao, u potrazi sam za novom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Avgust 1, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema, ubaci filter pre pumpe. Zameni sve gumena creva ako ni to skoro nije menjano. Pumpa ne mora biti bas njegova, vidi šta kaže cena u odnosu na pjadja (Bev 200/250 pre 06.), moze se desiti da je povoljnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 1, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima filter benzina..Kod nas u Magnus (ovlasceni) 89 eura orignalna nova, ceka se 2 mjeseca, da pitam jos u NS pa da mi posalju.Polovna je 30 eura. Crijeva sam pogledao, ok su.Ispitao sam je tako sto sam stranu koja ide u rezervoar stavio u posudu sa benzinom, na crijevo za vakum sam uvlacio i duvao vazduh, ne izlazi benzin uopste gdje treba da izlazi.Potrazicu od Beverlija, vjerovatno cu je i prije naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Avgust 1, 2023 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ubaci original piaggio, pozovi Moto Ricambi i vidi da li je ima. A imas i kopije od pia za 2 3000 din. Na Aliexpress imas i za 500 600 700 din kopije i sto je najjace i te pumpe rade. U nedostatku delova ugradio sam do sada 2 3 i niko se nije vratio zbog nje. Desava se da neka ne radi ali to je odmah u startu. Ako radi prva dva tri dana radice verovatno dugo (pricam o ovim sa Aliexpress od 500 600 700 din...). Svakako originalnu pumpu je najbolje staviti pia ili kymco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 1, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok stigne to sa alija ode ljeto Radije sam za orginal novo nego to divlje jer vozim na duze ture pa ne bih da mi se isto desi kao juce. U CG za Kymco ne mogu nac, preostaje mi za piaggio da kombinujem nesto, ona se drzi na jedan saraf, vjerovatno sve radi na isti princip. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je vakum pumpa za Kimka 120 eura, uzeo sam od beverly 250 za 30e novu, radi odlicno., koliko ce trajat vidjecemo.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...