Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 5, 2022 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Dekii46 said: Hocu, cekam da me zovnu iz Kymca Novi Sad da mi saopste cenu. Poprilicno sam siguran da ce ovo parce gume da me kosta preko 70e. Za piaggio je original oko 9000 din pa i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Majesty 250DX said: Za piaggio je original oko 9000 din pa i vise... Uzas, bezobrazluk epskih razmera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, cekam da me zovnu iz Kymca Novi Sad da mi saopste cenu. Poprilicno sam siguran da ce ovo parce gume da me kosta preko 70e.Jesi zvao Dekija bivši KDM? Ja sam za generalnu sve kod njega uzimao.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, slobasuper9 said: Jesi zvao Dekija bivši KDM? Ja sam za generalnu sve kod njega uzimao. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Nisam, jel imas njegov broj? Mislis da je preko njega jeftinije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Septembar 6, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam kod Frenkija, 6000 din je kostalo. Sad radi kako treba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 6, 2022 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dekii46 je napisao: Nabavio sam kod Frenkija, 6000 din je kostalo. Sad radi kako treba. Jel beše voziš 250 xciting? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, jel imas njegov broj? Mislis da je preko njega jeftinije? E dobro je da si se snašao. Inače ne znam da li je jeftinije ali znam da je meni za generalnu nabavio sve delove. Bio je povoljniji nego ovi iz NS i od nekih iz Hr pošto sam i tamo tražio.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Septembar 6, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Ivannovakk said: Jel beše voziš 250 xciting? Da, da. 250, karburator verzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 7, 2022 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je tvoj sa potrošnjom? Čisto grad i npr ti sam? Normalna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/7/2022 at 11:44 PM, Ivannovakk said: Kakav je tvoj sa potrošnjom? Čisto grad i npr ti sam? Normalna voznja U gradu trosi izmedju 5 i 6 litara, a na otvorenom 3,6l. Neki kazu da je to normalna potrosnja za Beograd kad se uzme u obzir starost skutera, a neki kazu da je prevelika. Fabrika kaze 3,6l, ali se to meri u idealnim uslovima voznje, realno ne bi trebalo sa trosi vise od 5l. Ja sumnjam da je kod mene problem u automatskom sauhu, ali nemam vremena sa time sada da se bakcem. Videcu sa nadjem drugi sauh pa cu ga zameniti tokom zime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Dekii46 said: U gradu trosi izmedju 5 i 6 litara, a na otvorenom 3,6l. Neki kazu da je to normalna potrosnja za Beograd kad se uzme u obzir starost skutera, a neki kazu da je prevelika. Fabrika kaze 3,6l, ali se to meri u idealnim uslovima voznje, realno ne bi trebalo sa trosi vise od 5l. Ja sumnjam da je kod mene problem u automatskom sauhu, ali nemam vremena sa time sada da se bakcem. Videcu sa nadjem drugi sauh pa cu ga zameniti tokom zime. Imao sam 250-icu (karburator verzija), terao po Bgdu 3 sezone .. odgovorno tvrdim da nikad nije prešla potrošnja preko 4.1l (govorimo o najsurovijoj stani kreni gradskoj voznji, semafora i raznih sranja koja usporavaju i konstantnom "nabadanju" gasa naravnoo, da se uvek bude prvi osim kad me neka dvotakna Gilera prepiša, poneki Beverly 300, TMax i slicno A na otvorenom merio kad sam isao do CG, sa gdjom i prtljagom potrosnja 3.6l (bez da se stedi na gasu) i to ti je to.. nema lazi, nema prevare .. sve više od toga znači da nesto nije u redu, ako se govori o 250-ici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. 5-6 je mnogo za 250. Meni je tako trošio od 3.1-3.3 na otvorenom do 4.2-4.5 u gradu.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 15, 2022 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, vlado_bo je napisao: Imao sam 250-icu (karburator verzija), terao po Bgdu 3 sezone .. odgovorno tvrdim da nikad nije prešla potrošnja preko 4.1l (govorimo o najsurovijoj stani kreni gradskoj voznji, semafora i raznih sranja koja usporavaju i konstantnom "nabadanju" gasa naravnoo, da se uvek bude prvi osim kad me neka dvotakna Gilera prepiša, poneki Beverly 300, TMax i slicno A na otvorenom merio kad sam isao do CG, sa gdjom i prtljagom potrosnja 3.6l (bez da se stedi na gasu) i to ti je to.. nema lazi, nema prevare .. sve više od toga znači da nesto nije u redu, ako se govori o 250-ici Meni je oko 4.5 -5. Pri tom ga jako slabo kada vozim zustrije, uvela laganica. Al mislima da je sada kraj sezone pa da se na prolece krene od karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano Septembar 15, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas isti model ali da dodam, xciting 300r 3.1l s tim sto kod mene nema guzve u gradu cela 3 semafora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je EFI model, ne karb. To je druga priča. I ovaj moj troši otprilike toliko, isti agregat takoreći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Septembar 16, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/14/2022 at 8:47 PM, vlado_bo said: Imao sam 250-icu (karburator verzija), terao po Bgdu 3 sezone .. odgovorno tvrdim da nikad nije prešla potrošnja preko 4.1l (govorimo o najsurovijoj stani kreni gradskoj voznji, semafora i raznih sranja koja usporavaju i konstantnom "nabadanju" gasa naravnoo, da se uvek bude prvi osim kad me neka dvotakna Gilera prepiša, poneki Beverly 300, TMax i slicno A na otvorenom merio kad sam isao do CG, sa gdjom i prtljagom potrosnja 3.6l (bez da se stedi na gasu) i to ti je to.. nema lazi, nema prevare .. sve više od toga znači da nesto nije u redu, ako se govori o 250-ici Pa da, trosi vise iz ne znam kog razloga. Motor sam komplet sredio u maju mesecu, karburator cistio, stelovao, ali ne vredi. I dalje bije po gradu vise od 5l. Medjutim, potrkao sam se sa drugarom koji vozi downtown 300 sa 29ks i bili smo u ravni, od tad mi vise ne smeta povecana potrosnja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Septembar 21, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 9/15/2022 at 7:59 PM, Ivannovakk said: Meni je oko 4.5 -5. Pri tom ga jako slabo kada vozim zustrije, uvela laganica. Al mislima da je sada kraj sezone pa da se na prolece krene od karburatora. Ako uporedis ovaj odgovor On 9/14/2022 at 8:47 PM, vlado_bo said: (govorimo o najsurovijoj stani kreni gradskoj voznji, semafora i raznih sranja koja usporavaju i konstantnom "nabadanju" gasa naravnoo, da se uvek bude prvi I ovaj, odgovor ti se sam namece Zavrci to pun gas bre! Promenio Septembar 21, 2022 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radel1981 1 Napisano Octobar 11, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Meni Kymco xciting 250 u gradu troši oko 4l i uvek ide pun gas, samo što je kod mene max brzina 110km/h a cuo sam od nekih koji imaju isti skuter da dostižu i 125-130 km/h. Da li je to moguće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Octobar 15, 2022 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.10.2022. at 19:55, radel1981 je napisao: Pozdrav. Meni Kymco xciting 250 u gradu troši oko 4l i uvek ide pun gas, samo što je kod mene max brzina 110km/h a cuo sam od nekih koji imaju isti skuter da dostižu i 125-130 km/h. Da li je to moguće? Meni je isto oko 110. Ali nemogu da spustim ispod 4.5 po gradu i to bas pazim kako vozim. Znaci zustrija vožnja bi bila sigurno 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 15, 2022 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/11/2022 at 7:55 PM, radel1981 said: Pozdrav. Meni Kymco xciting 250 u gradu troši oko 4l i uvek ide pun gas, samo što je kod mene max brzina 110km/h a cuo sam od nekih koji imaju isti skuter da dostižu i 125-130 km/h. Da li je to moguće? Moze naravno bez problema da se izvuče 120-125km/h , al na mu najvise prija 110km/h .. (isao do CG sa njim).. sve preko ulazi u crveno i trese se skuter .. tako daa jeste moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DiMI3JE 0 Napisano Novembar 10, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar - Beograd Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege da li neko zna o cemu se radi??? Problem se sastoji u sledecem, kada se da kontakt na motoru upali lampicu za akumulator, sijalicu za gorivo i skala padne dole (rezervar pun), upali sijalicu da je ukljucen punjac za mob., kada ga upalim podigne temperaturu za 1min i temperatura ode u max kao da kuva. Sta mi je ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Il je negde masa instalacije instr. table losa pa tabla brljavi ili je sama tabla pred crkavanje. Rasturi i pregledaj/ocisti sve dzekove, kontakte pa vidi dal ima pomaka, ujedno pojuri drugu tablu probe radi i znaces na cemu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Da li neko zna, koja fabricka duzina kaisa ide na xciting 250cc i koliko grama idu rolnice?I ako moze preporuka za nekog ko radi karburatore, reparacija i slicno?Hvalaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 12, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan problem na kymco xciting 250 cm 2006 prestao mi je da radi brzinomer, kilometar sat pali mi lampicu za akomulator lampicu za gorivo i lampicu za mobilni telefon akomulator je ok dobar probao sam kako su neki naveli da skinem klemu sa akomulatora kljuc bude u bravi dat kontakt sacekam 10-20 sekundi vratim klemu i.opet neradi ovako sve drugo radi stavljao sam od drugog motora komplet tablu ne radu moju tablu stavim na drugi motor ona radi nesto je u mom motoru, razmisljam da nije cdi dali je neko imao slicno iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Teraj to kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...