Miodrag 0 Napisano Octobar 9, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sjednes na skuter sa desne strane dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se pridje bez skidanja plastike? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miodrag 0 Napisano Octobar 9, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti druze.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Kako se mjeri nivo ulja? Sa zavrnutim mjeracem ili samo sa ubodenim bez zavrtanja? User manual kaze da se ne zavrce mjerac prilikom mjerenja?! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz, danas bi Krmak moga da vidi malo puta . Kako se pravilno 4T skuter ostavlja preko zime?Bice u grazi koja nije grijana . Mislio sam ,naravno da skinem akumulator i da ga drzim u kuci preko zime. Permant 40 % sam nasuo neki dan kao i novo ulje Eni 10W40 za skutere . Treba li jos sta raditi da prezimi ?Ne planiram ga paliti do proljeca .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Poz, danas bi Krmak moga da vidi malo puta . Kako se pravilno 4T skuter ostavlja preko zime?Bice u grazi koja nije grijana . Mislio sam ,naravno da skinem akumulator i da ga drzim u kuci preko zime. Permant 40 % sam nasuo neki dan kao i novo ulje Eni 10W40 za skutere . Treba li jos sta raditi da prezimi ?Ne planiram ga paliti do proljeca ..Ja nisam nikad pravio filozofiju oko toga kako će motor da prezimi. Samo ga napunim gorivom do čepa i akumulator skinem,sad imam punjač ali nemam skuter, ali uglavnom to je to.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano Januar 2, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ako je iko imao slican problem ili zna sta moze biti u pitanju,molio bih da mi pomogne.Ujedno da prestavim svoj prvi maxi skuter, nadam se da sam izabrao pravu temu za moja pitanja. Pre dva meseca je stigao u moje dvoriste tada je provereno ulje u motoru(max), antifriz, propisano napumpane gume, nasuto gorivo do cepa i smesten u toploj garazi prekriven moto ceradom. Zamenu svih ulja i filtera kao i proveru cvt-a sam ostavio za rano prolece kod Darka, tako da je skuter stojao dva meseca.Danas lepo vreme skuter opran upalio iz prvog puta na sam dodir prekidaca i napravio prvih 70km lagane voznje.Pred zavrsetak voznje kad sam parkirao skuter reko nek odradi malo u leru pa opet u garazu tada sam primetio da je lampica za ulje par puta na kratko zatreperela pri najmanjem dodavanju gasa je prestala da svetli ugasim upalim opet ista prica, ostavim ga 20min upali na prvu bez problema nema lampice za ulje da treperi sve ok, ima li ko pretpostavku sta moze da bude dok sacekam prolece pa pravac u servis kod gore pomenutog.? Da napomenem da je ulje i dalje na Max posle ovih danasnjih 70km nema dima iz auspuha, vuce odlicno ler stabilan motor suv bez kapi ulja koliko moze da se vidi od plastika. Svakako cu u ponedeljak da ga zagrejem ispustim staro i doliti novo ulje, ovo sam jedino danas nasao kod mene u kraju ne znam da li odgovara za moj skuter?Koliko sam video ima vise vrsta 10w40 4T. Evo i par slika Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Januar 2, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Peconi90 je napisao: Pred zavrsetak voznje kad sam parkirao skuter reko nek odradi malo u leru pa opet u garazu tada sam primetio da je lampica za ulje par puta na kratko zatreperela pri najmanjem dodavanju gasa je prestala da svetli ugasim upalim opet ista prica Nema potrebe da ostavljas da radi u leru, pravis vise stete nego koristi. Upalis motor, sacekas 30sec da odradi u mestu i mozes krenuti laganim gasom. Najgore po agregat je kad se upali i ostavi da drobi u mestu (bio ladan ili vruc) po nekoliko minuta, posebno kad su nize temperature u kombinaciji sa guscim uljem. Po opisanom, deluje kao da ti je nizak ler gas pa uljna pumpa ne moze ostvariti min. pritisak, blinka lapma upozorenja. Cim das gas, uljna pumpa napravi valjan pritisak i lampica se gasi. Mozda ceo "problem" lezi u niskom ler gasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Januar 3, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Peconi90 said: Pozdrav svima, ako je iko imao slican problem ili zna sta moze biti u pitanju,molio bih da mi pomogne.Ujedno da prestavim svoj prvi maxi skuter, nadam se da sam izabrao pravu temu za moja pitanja. Pre dva meseca je stigao u moje dvoriste tada je provereno ulje u motoru(max), antifriz, propisano napumpane gume, nasuto gorivo do cepa i smesten u toploj garazi prekriven moto ceradom. Zamenu svih ulja i filtera kao i proveru cvt-a sam ostavio za rano prolece kod Darka, tako da je skuter stojao dva meseca.Danas lepo vreme skuter opran upalio iz prvog puta na sam dodir prekidaca i napravio prvih 70km lagane voznje.Pred zavrsetak voznje kad sam parkirao skuter reko nek odradi malo u leru pa opet u garazu tada sam primetio da je lampica za ulje par puta na kratko zatreperela pri najmanjem dodavanju gasa je prestala da svetli ugasim upalim opet ista prica, ostavim ga 20min upali na prvu bez problema nema lampice za ulje da treperi sve ok, ima li ko pretpostavku sta moze da bude dok sacekam prolece pa pravac u servis kod gore pomenutog.? Da napomenem da je ulje i dalje na Max posle ovih danasnjih 70km nema dima iz auspuha, vuce odlicno ler stabilan motor suv bez kapi ulja koliko moze da se vidi od plastika. Svakako cu u ponedeljak da ga zagrejem ispustim staro i doliti novo ulje, ovo sam jedino danas nasao kod mene u kraju ne znam da li odgovara za moj skuter?Koliko sam video ima vise vrsta 10w40 4T. Evo i par slika Hvala... To ulje je odlicno ,, ja ga sipam u moj Xciting 250,, masina uvek radi TOP ,, mozes opusteno ,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Januar 5, 2021 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da zaboravis i filter ulja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da zaboravis i filter ulja !Ja koliko znam xciting prve generacije nema filter ulja,samo sito koje se opere.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Januar 5, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema filtera .. u pravu je @slobasuper9 .. barem moj nema.. u pitanju je Xciting250, godiste je 2010 ... za druge ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Januar 5, 2021 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na mom neznanju, bilo mi je logicno kada je pomenuo da samo zameni ulje u motoru...moja greska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Januar 5, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to samo znas ako si imao susreta sa ovim modelom Xcitinga ,, sasvim logicnu i dobronamernu stvar si rekao ,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Januar 5, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Njegov Kimkic je 300ccm, ima filter ulja, HF566 nosi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Januar 5, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege. Pisao sam i prošle godine, da mi je crkao CDI za moj Kymco Xciting 250 INJECTION 2008. godište. Za verziju sa karburatorom ih ima da se nađu, ali za Injection ih nigde nema, cele godine sam bio bez svog ljubimca. Sada mi majstor predlaže da pokušamo da nađemo elektroniku od nekog drugog skutera (Majesty, Burman, itd...) od 250 kubika u kompletu sa CDI i da sve prepakuje. Šta mislite, jel to izvodljivo? Ima li neko iskustva sa takvom operacijom na nekom motoru? Voleo bih da makar ovo proleće, moj ljubimac dočeka spreman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Januar 5, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izvodljivo jeste, veci je posao to odraditi i nemam predstavu koliko bi te to kostalo. Znam jedino da se prvo mora naci odgovarajuci donator, bez toga nista. Zatim treba el. sema tvog i motora sa kog ce se uzeti ECU da bi se moglo uraditi prevezivanje. Za tvoj problem ima resenje, samo treba odresiti kesu KYMCO XCITING 250i ECU (for DIRECT FUEL INJECTION) WWW.EBAY.COM XCITING 250 i. ORIGINAL KYMCO. ( DIRECT FUEL INJECTION). SERIAL NUMBER on the ECU ; ( 39200-LDF2-8000 ). Kako ti je stradao ECU, sta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nađoh polovan za 2 min googlanja: KYMCO XCITING 250 RI 01992-Y0001-A04 , 39200-LDF2-8000 CDI ECU EMPHU.EU 95EUR ONLY! Buy Now! We can send ASAP to Wordwide. EU Warehouse 4 days delivery toEURope! A nov je bogami 320 evrića (- VAT kad šalju kod nas): ECU XCITING 250i 39200-LDF2-800 Search by part number # KYMCO - Online Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-KYMCO.UK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Januar 6, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Ništa posebno se nije desilo, počelo je sa tim da povremeno nije hteo da pali, verglao je dugo, pa je majstor utvrdio da se CDI greje u nekom delu i kad se to desi, da neće da pali dok se ne ohladi. Elektroničar ga je otvarao, zamenio neke izgorele komponente, ali dalje nije mogao, bez šeme samog CDI. Ovi sa oglasa ni jedan po oznaci ne odgovara oznakama sa etikete mog CDI-a. Ne znam da li će raditi, nije mala investicija kupiti tako nešto iz inostranstva, a da se ispostavi da to nije to. Evo njegove oznake: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Poslaću ti na PP broj lika koji radi samo Kymco delove ja sam kod njega uzeo sve za generalnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Januar 6, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Znam, hvala ti, njega sam prvo kontaktirao. Videću opet, možda je nabavio nešto u međuvremenu. Tad je imao neki od 268 eura, ali se takođe oznake nisu poklapale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, AlexfromNish je napisao: Ovi sa oglasa ni jedan po oznaci ne odgovara oznakama sa etikete mog CDI-a. Ne znam da li će raditi, nije mala investicija kupiti tako nešto iz inostranstva, a da se ispostavi da to nije to. Evo njegove oznake: OK, evo onda po tvojoj oznaci. Polovan KYMCO people S 250i boitier cdi injection KEIHIN 01992-Y0009-A00 occasion | eBay WWW.EBAY.IT Le migliori offerte per KYMCO people S 250i boitier cdi injection KEIHIN 01992-Y0009-A00 occasion sono su eBay ✓ Confronta... Nov: ECU XCITING PEOPLE 250S i 39200-LEK1-800 Search by part number # KYMCO - Online Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-KYMCO.UK Teško ćeš naći ovo kod nas svakako. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Januar 6, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/5/2021 at 12:33 PM, Satelis said: Njegov Kimkic je 300ccm, ima filter ulja, HF566 nosi. Zato sam i napisao da moj 250 ima ,, al da za druge ne znaam .. i bio sam u pravuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Januar 6, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, boza_kg je napisao: OK, evo onda po tvojoj oznaci. Polovan KYMCO people S 250i boitier cdi injection KEIHIN 01992-Y0009-A00 occasion | eBay WWW.EBAY.IT Le migliori offerte per KYMCO people S 250i boitier cdi injection KEIHIN 01992-Y0009-A00 occasion sono su eBay ✓ Confronta... Nov: ECU XCITING PEOPLE 250S i 39200-LEK1-800 Search by part number # KYMCO - Online Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-KYMCO.UK Teško ćeš naći ovo kod nas svakako. Sjajno, naručeno, hvala ti, druže. Naručio je drug iz Austrije, da izbegnem carinu i porez, pa će mi doneti krajem meseca. Ulepšao si mi dan, mnogo ti hvala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...