sloboleo 210 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na nesebicnom predstavljanju svog ljubimca i svog rada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 5, 2013 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja napisao pre više od godinu dana pa ću i opet: daj još neku sliku, pa samo jednu si postavio gotovog motora! Aj bre davaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pedjolino, ima da dodješ ovije dana da mi pomogneš pri zameni silent blokova. Ponesi samo onaj zamrzivač i rernu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance as92 8 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: severno od Abukerkija Motocikl: Yamaha fz600s Prijavi odgovor kao problematičan odlicno svaka cast skidam kapu :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan tek sad naleteo na ovo. stvarno svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada video temu, i mogu reći da si odlično odradio posao. Drago mi je da si ga vratio u originalno stanje i d ga nsi dodatno prepravljao. Svaka ti čast na trudu i njegovom rezultatu. Voleo bih da vidim ovaj motor i uživo, mislim da će tek tada moći da se sagedaju svi detalji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1509 Napisano Novembar 8, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16793 Napisano Septembar 3, 2014 Integrisan, 8282 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa drugarom pričam(o) o tvom motoru, totalno mi je sjajan (to znaš) i eto, setih se ove teme. Pa da je vratim u vrh, tamo gde joj je mesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan 666 0 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: honda cbr600f3 Prijavi odgovor kao problematičan vrh,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7447 Napisano Decembar 3, 2014 Solo Rider, 3052 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Čitam i gledam slike. Zadivljen sam tvom znanju, entuziazmu, spisateljski i ilustrativnim umećem. Član sam foruma od Nov.2012 tako da sam tek ada pošto je obnovljena tema saznao za tvoj poduhvat. Po opisu lokacije cenim da si tu negde pri kraju Sremice vrlo blizu mene te bih rado ti pomogao ako ništa kao društvo. Svaka ti čast i u zdravlju uživao u vožnjama :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 3, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Jeste, radio sam 20 godina u Lipovačkoj šumi. 20 lepih godina u prirodi i miru. Nažalost, prošle godine firma je napustila tu lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo odradjen motor,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 15, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan bravo, da znas da ovaj motor sada ima dusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cas to je ljubav (tek sad procitah temu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Sve je tako detaljno opisano da moze covek vise puta procitati i sa istom znatizeljom docekati kraj. Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Sve je tako detaljno opisano da moze covek vise puta procitati i sa istom znatizeljom docekati kraj. Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13916 Napisano Octobar 31, 2016 moto merkat °°, 4871 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sa drugarom pričam(o) o tvom motoru, totalno mi je sjajan (to znaš) i eto, setih se ove teme. Pa da je vratim u vrh, tamo gde joj je mesto! Preskocio si skoro dve godine pa da te podsetim,tema to zasluzuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 1, 2016 Početnik, 592 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se onima koji ovaj "putopis" odrzavaju na vrhu jer neverujem da bi mi tek tako iskocio u fid i verovatno ga nikad nebih pronasao u mnostvu drugih tema. Uzivao sam citajuci iako pola onih strucnijih radova i slika rasturenih delova nema sanse da povatam sa realnoscu ipak je bilo veona zanimljivo a na pocetku sam toliko bio odusevljen pisanjem tako da sam na momente pomisljao kao da recimo gledam film " Bilo jednom u Americi" , tako je lepo ispricana prica. Hvala!!!!! sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Novembar 4, 2016 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prica,motor kao lutkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Januar 4, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Motor je ko lutkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5162 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1850 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno sam naleteo na ovu temu, i oduševio se! Svaka čast! Pročitao sam je u jednom dahu. Kakav motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano April 5, 2021 motoras, 2450 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je taj 50/5 lutka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 5996 Napisano April 5, 2021 Drug član, 4117 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski opisana restauracija, gušta san svako slovo.Hvala reka bi dtesic .Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...