fleepy 1 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Yamaha Majesty DX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, imam jedno pitanje... Treba da kupim varijator i kais za moju mazeskinju, pa me zanima da li su agregati potpuno isti i na 98' godinu i na 01'? Posto mi prodavac kaze da ima varijator od 2000-2003 godista, ali ne zna da li pase na ovaj stariji model. Znaci da li moze? I jesu li dimenzije kaisa 23x11.4x871? Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrVain 0 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Zemun Motocikl: Malaguti Madison s250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode hvala na odgovorima, sagledacu sve kad ga otvorim pa cu videti sta mi je ciniti...... Jos jednom hvala.... Koji nasi clanovi narucuju proizvode sa eBay-a, jel zna neko? Mozes da naruci preko Milosa,decko je iz Batajnice evo ti njegov broj 0616270678.Ja sam narucivao neke stvari,ali mozes i delove sta oces, sa nemackog ti je najeftinije da narucujes, tj cena usluge.Ceka se oko 15 tak dana da ti stigne.imas negde na forumu bas njegov post. mislim da mu je naslov narucivanje preko ebay-a. Ja znam za tu varijantu ako ti nesto znaci.Inace hteo sam da pravim sam svoj nalog na ebay-u jer su sad dozvolili da kupujes preko pay pala i kod nas.samo ti treba devizni racun. neznam koliko je isplatljivo,zbog carine i poreza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovor. Jos nisam uspeo da nadjem za moju majesty 250 cak ni na netu zamenu za poklopac varijatora. Neverovatnooooooooooo. Ako neko ko procita ima neku ideju, neka je slobodno iznese....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleepy 1 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Yamaha Majesty DX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stiglo sve novo, i za sad se dobro ponasa. A sto se tice poklopca, ja nisam nigde nasao, kad sam trazio, znaci jedno ceo nov, ako ne uspes da resis tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleepy 1 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Yamaha Majesty DX 250 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima gde mogu naci zamajac za moju Yamahu? Polovan dobar ili nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzevad_cc 0 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha Majesty Prijavi odgovor kao problematičan postovanje bajkeri imam yamahu majesty 250cc 2004 godina. Jel me moze neko posavetovati kako da ugasim lapicu od ulja na kontrolnoj tabli, ima dugme za oill reset ali koliko got ga pritiskao ne reaguje. Uz to da dodam ima ulja u motoru, koliko je i propisano, ulje zamenjeno pre 2000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan postovanje bajkeri imam yamahu majesty 250cc 2004 godina. Jel me moze neko posavetovati kako da ugasim lapicu od ulja na kontrolnoj tabli, ima dugme za oill reset ali koliko got ga pritiskao ne reaguje. Uz to da dodam ima ulja u motoru, koliko je i propisano, ulje zamenjeno pre 2000 km Probaj da okrenes kljuc udesno, tj da das kontakt pa stisnes reset. naravno da ti nije na nozici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima da li neko zna dobrog majstora za motore iz okoline indjije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzevad_cc 0 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha Majesty Prijavi odgovor kao problematičan probao, nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A probaj prvo da drzis reset pa da das kontakt dok se ne ugasi lampica, tako je barem kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 8, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko nekog dobrog majstora za motore iz okoline indjije?ili sire Pozdrav svim clanovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi majesty 250 0 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde moze da se nabavi zadnji kocioni disk za majesty 250, moze i polovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi majesty 250 0 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao, nece meni se to isto desilo, otvarao sam celu tablu i na kraju se dugme pomerilo...tako sam resio... inace ta lampica nema veze sa kolicinom ulja u motoru, ona samo opominje kad bi po resetu trebalo da se menja ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16258 Napisano Jul 9, 2013 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde moze da se nabavi zadnji kocioni disk za majesty 250, moze i polovan? Moto-klinika, V.M.Lug 064/425-2-015 Micko ...zovi, pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi majesty 250 0 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podelim iskustvo sa sabracom majestyovcima. Juce sam kupio obe gume. Radi se o Dunlop runscoot 207 i za sada sam zadovoljan, naravno recicu vise dok ih budem lepo istestirao (sto ce bojim se biti dogodine), uradio sam dodatak za vizir kod Ivana i super je uradio (kao i uvek). Ostaje mi jos centralni stender da nadjem i zavarim i za ovu sezonu dosta. Ostalo dogodine. Na zalost jos nisam nasao nekog korektnog majstora (da nije derac i da dobro radi) ako neko ima dajte predloge. Pozdrav svima. ako nisi nasao, imam odlicnog majstora, jeftinog i postenog... a i blizu je brda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi majesty 250 0 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde moze da se nabavi zadnji kocioni disk za majesty 250, moze i polovan? Moto-klinika, V.M.Lug 064/425-2-015 Micko ...zovi, pitaj nema, bio sam, zvao, sta sve nisam radio i nisan basao, malo me nervira sto su neljubazni i kao da im nije u interesu da nesto prodaju,... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16258 Napisano Jul 10, 2013 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega je uvek ludnica, moras skinuti , odneti i biti dosadan...skoro da sam siguran da imaju, samo mrzi ih da potraze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 10, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ima decko kompletnog majestija na putu od ustanicke ka micku kuda idu autobusi, nemam kontakt I ne znam kako se zove ali ako ti nesto znaci mozemo se naci negde pa da ti pokazem gde je, ili ako neki clan zna o kome pricam neka ostavi kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16258 Napisano Jul 10, 2013 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima decko kompletnog majestija na putu od ustanicke ka micku kuda idu autobusi, nemam kontakt I ne znam kako se zove ali ako ti nesto znaci mozemo se naci negde pa da ti pokazem gde je, ili ako neki clan zna o kome pricam neka ostavi kontakt... Zove se Srdjan nalazi se u M.M.Lugu ( od Ustanicke ka SD sa desne strane, ulaz odmah pored perionice ) a evo ga i br. 065/812-0-822 i malo je jaci sa cenama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 10, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, jeste jaci sa cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi majesty 250 0 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega je uvek ludnica, moras skinuti , odneti i biti dosadan...skoro da sam siguran da imaju, samo mrzi ih da potraze ma trazio sam , nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi majesty 250 0 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima decko kompletnog majestija na putu od ustanicke ka micku kuda idu autobusi, nemam kontakt I ne znam kako se zove ali ako ti nesto znaci mozemo se naci negde pa da ti pokazem gde je, ili ako neki clan zna o kome pricam neka ostavi kontakt... hvala, nasao sam nekog lika iz kanjize, 30e je cena, ali kaze da je u odlicnom stanju, ne znam dal je to mnogo? u svakom slucaju tesko ga je naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Jul 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan hvala, nasao sam nekog lika iz kanjize, 30e je cena, ali kaze da je u odlicnom stanju, ne znam dal je to mnogo? u svakom slucaju tesko ga je naci... Mislim da je to mnogo,probaj u Kompp Co mislim da imaju i da mu je cena malo manja, jeste RMS al novo je novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ocu da probam daj neki kontakt..... Samo da podelim iskustvo sa sabracom majestyovcima. Juce sam kupio obe gume. Radi se o Dunlop runscoot 207 i za sada sam zadovoljan, naravno recicu vise dok ih budem lepo istestirao (sto ce bojim se biti dogodine), uradio sam dodatak za vizir kod Ivana i super je uradio (kao i uvek). Ostaje mi jos centralni stender da nadjem i zavarim i za ovu sezonu dosta. Ostalo dogodine. Na zalost jos nisam nasao nekog korektnog majstora (da nije derac i da dobro radi) ako neko ima dajte predloge. Pozdrav svima. ako nisi nasao, imam odlicnog majstora, jeftinog i postenog... a i blizu je brda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brate evo linka: http://www.ebay.com/itm/2076-DISCO-FRENO-POSTERIORE-ANTERIORE-PASTIGLIE-YAMAHA-MAJESTY-250-DAL-2000-/310632392704?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item4853222800 pitaj clana eBay on moze da ti poruci mislim da je korektan. Ako ti treba samo zadnji mozemo da se nesto dogovorimo, ja cu onda uzeti prednji, iako sam to planirao za sledecu sezonu.... Pozdrav Ima decko kompletnog majestija na putu od ustanicke ka micku kuda idu autobusi, nemam kontakt I ne znam kako se zove ali ako ti nesto znaci mozemo se naci negde pa da ti pokazem gde je, ili ako neki clan zna o kome pricam neka ostavi kontakt... hvala, nasao sam nekog lika iz kanjize, 30e je cena, ali kaze da je u odlicnom stanju, ne znam dal je to mnogo? u svakom slucaju tesko ga je naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...