Majesty 250DX 148 Napisano April 24 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Rolnice 14 grama fabricka gramaza, najbolje je da kupis originalne i obavezno originalne ublazivace - klizace, kais mozes Mitsuboshi u Motobike, takav set bi trebao da traje oko 25000+ km. Mast za rolnice imas da kupis isto u Motobike,Malossi proizvodjac i stavljas je obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko016 15 Napisano April 24 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo treća sezona, motor je 1997. Na satu oko 62800km, po svim papirima verovatno pravih km. Promenio April 24 član misko016 Dodavanje slike. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2533 Napisano April 24 Drug član, 1094 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al su dobri ,svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJE 0 Napisano Maj 3 U prolazu, 2 postova Lokacija: krusevac Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za sve na forumu imam majesty yp 250 koju oznaku ( indeks ) nose gume za istu 130 70 12 56L ili ? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 3 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da uzmes 56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamamoto 0 Napisano Avgust 3 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.... Poceh listati ovaj post ali na svakom komentaru mi ostaju oci a nemam vremena da citam sve. Zamolio bih ljubitelje ove masine za pomoc , koju sam inace i ja kupio, uradio servis odmah, zamenio ulje u kocnicama, tecnost... i posle 500km se ugasi... niko nema vremena da mi primi motor da ga sredi pa sam ja resio da to uradim licno... pomoc koja bi mi trebala je u vidu uputstva kako da dodjem do komplet motora, tutorijali , sta god... izvinjavam se sto ne mogu sve pregledati a verujem da negde ovde ima okaceno... moj model je iz 2000g ima siroki far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2905 0 Napisano Ponedeljak u 16:00 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka klošarcina mi je skinula plastiku za auspuh. Moto Klinika nudi novu za 4000. Jel ima neko polovnu da mi proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...