Jump to content

Moto Zajednica

misko016

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu misko016

  • Rođendan 30.07.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    Yamaha Majesty 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

misko016's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Povodom potražnje delova za pomenuti motor rekoh da Vam kažem da od delova nema ni "D", nisu normalni ovi kinezi, šta će se dešavati sa ovim novim kinezima koji se neumorno prodaju to će tek vrema da pokaže ali ne vidim svetlo na kraju tunela. Motor sam rešio morao sam da "popravljam" delove za zamenu i izmišljam vruću vodu, radi odlično a vlasniku sam reko da ga proda što je pre moguće. CF Moto ili koji je već ne znam moj savet je da ne uzimate te krševe od motora pa makar bilo i džabaka...
  2. Treba mi usisna grana jer njegova je popucala, treba mi guma od filtera vazduha do karba koja je specifična na jednu stranu je uža a na drugu šira za 5-6mm, automat anlasera. To je za sada.
  3. Vidim ja da ću delove morati da pravim svojim rukama…
  4. Pozdrav ljudi! Imam za popravku maxi skuter u garaži model CF125T-19 CF moto, gde mogu da se nabave delovi za njega? CF srbija kaže da nemaju za taj model inače je 2015 godište, imaju kao samo za novije... Pa bi me zanimalo kog da kontaktiram za nove u najgorem slučaju i polovne delove??? Unapred hvala drugari!
  5. Druže, vidim da si postavio nešto o CF moto, reci mi gde mogu da nabavim delove za CF125T-19 ???
  6. Zanima me koja dužina pogonskog kaiša Majesty YP250 iz 1997, po servisnom uputstvu piše samo debljina a dužina ne, pojavljuju se dve različite dužine mitsuboshi kaiša: 871x23 Yamaha Majesty 250cc 96-00 Mitsuboshi 873x23 Yamaha Majesty 250cc 96-00 Mitsuboshi ? Imam originalni Yamaha kaiš na motoru pa ne mogu da uporedim oznake?
  7. Imam Dunlop prednju kupio prošle sezone odlična je, sada ću kupiti zadnju da budu u paru, nemam zamerke na Dunlop.
  8. Vozzi biti aktiviran eto čisto da ga ima. Što se tiče ulja nema problema, može da se ponese eto da ga ima na broju inače je to sve ok.
  9. U razgovoru sa jednim od operatera operativnog centra isečak jedne poruke u vezi pneumatika: "Vodite samo računa, sa motociklima je, kao što znate, specifična situacija sa gumama. Iz tog razloga nije moguća zamena na licu mesta. U tim slučajevima pristupamo šlepanju do najbližeg vulkanizera koji može da izvrši popravku/zamenu gume za motor. Šlep i rad u servisu su pokriven paketom, ali novu/polovnu gumu plaća korisnik. Nadamo se da je to u redu. S poštovanjem, Dragan Operativni centar KOV TECHNOLOGY d.o.o. Member of VOZZi Holding B.V. 11120 Belgrade Serbia." Što se tiče rada oko drugih kvarova kako sam ih razumeo svako šlepanje je gratis i radni sat mehaničara a delove plaća korisnik bez obzira koji je kvar, ako je kvar oko delova redovnih servisa popravi se i nastavi dalje ako je nešto više motocikl se šlepa nazad. U svakom slučaju vredi i mislim da je cena prilagođena po gotovu ako se nalazimo van Srbije Makedonija ili još gore Grčka oni su malo specifični. Ono što sam primetio posle ovih par mailova što smo razmenili pozvali su me i detaljno objasnili sve, za početak ulivaju poverenje i ažurni su dosta bar ovo što sam primetio do sada.
  10. Naravno, nikad ne možeš da planiraš eventualne kvarove ali vredi u svakom slučaju svaki dinar!
  11. Da sačekam njihov odgovor pa da aktiviram naravno, trebaće za leto da bude kao opcija, ide tura Leskovac - Solun - Paralia.
  12. Meni treba samo za motocikl da ne bude aktiviram za auto a za motocikl ne može ili se dodatno plaća, pošto nisu konkretni poslao sam im pitanje, jer nigde nema jasna opcija za motocikl, instalirao sam aplikaciju aktivirao nalog ali čekam da mi objasne jer nisu jasni za motocikle. Za auto mi ne treba apsolutno.
  13. Dakle to je ovaj paket: VOZZi Evropa Pokrivenost cele Evrope u jednom paketu 5499 RSD Za Makedoniju i Grčku ? Pošto nema opcija za Motocikl ta je cena kao za auto ?
  14. Koji paket je odabran što pokriva Makedoniju i Grčku, koliko se plaća godišnje ? Da probam kroz vozzi aplikaciju?
  15. Da li neko može da mi preporuči kome poveriti/platiti eventualnu pomoć na putu za Makedoniju i Grčku konkretno? Da li je neko plaćao i koristio i kako je zadovoljan značilo bi mi?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja