pižon 240 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @ Fanky http://www.kompp.co.rs/ uvoznici za RMS. http://www.yamaha-motors.rs/ tamo gde sam ti gledao za poklopac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi ja bez tebe Al totalno sam zaboravio na Yamaha na autoputu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan eo ovde, ja sam stavio ovaj crveni.... http://shop.motobike.rs/SKUTERI/FILTERI/FILTERI-VAZDUHA/Filter-vazduha-MBK-Skyliner-250-4T-39-00-39-03-Yamaha-Majesty-250-4T-LC-39-96-39-03-Athena/prod_6708.html http://shop.motobike.rs/SKUTERI/FILTERI/FILTERI-VAZDUHA/FILTER-VAZDUHA-YAMAHA-MAJESTY-250CC-4T-MALAGUTI-MADISON-250CC-4T-MALOSSI/prod_2217.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2992 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E, hajde sada da resimo dilemu oko kolicine ulja za diff. U nekim manualima za 150 koje sam nasao na net-u pise 0,15 u Platneru su mi rekli 0,13 a ja sam ispustio iz mog 180ccm u menzuru 0,22 Sipao sam novog ulja koliko je bilo starog zato sto mi je na skuteru original Yamaha kais i Yamaha filter vazduha sto me navodi na razmisljanje da je poslednji servis preko uradjen u ovlascenom servisu, i da su oni znali sta rade. Kais je odlican, bezmalo 22mm sirine i ima cista bela slova po sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peyton 3 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kais mi je pri kraju, tako kaze majstor. Sta mi preporucujete da uzmem, a da bude kvalitetno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kicavac 0 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Људи поздрав! Кад смо код мажестија зна ли неко где у Србији да нађем амортизере за 250-тицу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/index.php?searchStr=majesty&_a=viewCat&Submit=OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Jul 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan jjjijoijijio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan juhu da li ima neko ziv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 2, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, hajde sada da resimo dilemu oko kolicine ulja za diff. U nekim manualima za 150 koje sam nasao na net-u pise 0,15 u Platneru su mi rekli 0,13 a ja sam ispustio iz mog 180ccm u menzuru 0,22 Kod mene je ista mašina kao i kod tebe... Takođe sam kada sam uzeo motor od prethodnog vlasnika ispustio 2,5 dcl ulja koje je bilo kao katran... Ja sam nasuo tačno 1,5 dcl... motor se ponaša normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Avgust 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa meni izgleda crko termostat, našao samo u motobike oko 3500, zna li neko gde da se interesujem. Kad stojim kazaljka se diže na polovinu, kako krenem i vozim ona počne da opada, izgleda se zaglavio na "otvoreno", možda kad ga skinem probam da ga malo razdrmam pa proradi Ako je neko menjao ovo nek se javi da čujem simptome i sl. Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan termostat na glavi,na njega mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 8, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li mnogo dati za remen i rolnice 50€ (Aprilia Leonardo 250)??? Ista je mašina kao kod Majesty 250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mnogo..meni su rolnice i kais za Beverly 250 bile 100€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 8, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ne znam... Informišem se... Koga pritati već braću sa bjb foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan Alexa odrase te za beverly... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Avgust 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Vaximo Pa taj, koji drugi ima. Nisam ga još otvarao al 99% je do njega. @Gumi ja sam prošle godine platio 1700 kaiš Athena (motobike) i rolnice oko 1200 sa dostavom na kuću (komppco), prešao sa kaišem oko 7 hiljada, potrošio se oko 1 mm na poslednjoj kontroli, rolnice ko nove tako da po meni, mnogo je. @Alexa znači olešili su te, a ako su stvarno takve cene za piaggio onda koliko je za 5stotku 200? Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan donecu u septembru desetak komada tih termostata,ako dotle ne sredis jel..mada za te masine uvek nesto imam ovde.imam i jednu polovnu masinu dugog hoda sa transmisijom u lepom stanju pa ko zeli da potrosi malo a da resi neki problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odrase ili ne, ja za manje nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4721 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa znači olešili su te, a ako su stvarno takve cene za piaggio onda koliko je za 5stotku 200? Isto takođe 100 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micun 2 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram se pohvalim da sam juce postao ponosni vlasnih Yamahe Majesty 250ccm. 1999 godiste.. Dok sam dovezao motor do kuce presamo sam oko 150km i prelep je osecaj voziti ga.. Sve u svemu, prezadovoljan sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Septembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masina u zdravlje da te sluzi i da predjes puunoo km sa njom.Bas mi se svidj bela boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Septembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za skuter Puno bezbednoh kilometara,bices jako zadovoljan skuterom,kako potrosnjom tako i odrzavanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micun 2 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala .. Eto, sutra ako me posluzi vreme idem za BG na aero Miting sto je nekih 150km u jednom pravcu.. Ne mogu da docekam .. Treba mi pomoc.. Gume su mi poprilicno lose pa mi treba savet gde mogu nabaviti i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Septembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Druze u Skuter Caffe-u imas temu Gume za skutere pa procunjaj malo nemoj da te mrzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...