boza_kg 5328 Napisano Petak u 10:35 (promenjeno) Drug član, 3944 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A opet je sasvim moguće da ti je ta dizna, koju pominješ da si menjao, ili neispravna ili neodgovarajuća. Promenio Petak u 10:40 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko202 1 Napisano Petak u 11:14 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeli smo original diznu ( 9.000 je cena) ali u pravu si moguće je da je čak i to. Svakako ću javiti da li smo nešto uspeli da rešimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16381 Napisano Petak u 18:19 Integrisan, 9414 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Možda polovna košta toliko, nova dizna je više para sigurno (imam negde upisano koliko sam plaćao, 14-16Krsd vrzma mi se po glavi cena, nisam siguran) Ima kineskih dizni koje na oko izgledaju kao original, teško ih je razlikovati. Problem koji imaš teško je prognozirati šta tačno nije kako treba jer ima mnogo, baš mnogo faktora koji mogu biti uzročnici. Moj ti je savet da odes kod majstora koji ti je onomad pretresao motor da ga pretrese ooet i reši. Bolje tako, nego da napamet menjas delove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11489 Napisano Petak u 18:46 Ne silazi, 2367 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan zasto si menjao diznu? Jesi proverio pumpu za gorivo?Jesi proverio dovod vazduha?Da nije nesto uslo i zacepilo? Meni je svojevremeno na Beverly 300 usao puz u vazdusni kanal,prepolovio mi brzinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Petak u 21:12 Drug član, 3944 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 76€ je original dizna kod Mađara, bez poštarine, PDV i carine. Kod nas je to onda preko 100-120€ https://oem-parts.hu/en/parts/piaggio/beverly-500/2010/beverly-500-cruiser-e3-2007-2012-emea/engine-throttle-body-injector-induction-joint 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko202 1 Napisano pre 8 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Diznu smo menjali jer prvo što smo probali je da smo stavili neku bezveze diznu koju smo imali da vidimo šta će biti i motor je odmah upalio. Radio je loše ali smo bili ubeđeni da je dizna problem i naručili smo novu ( moguće da je kinez jer po ceni kojoj vi kažete da jeste) i sa tom (navodno original) diznom je upalio i lepo radio na leru ali gas ne prima nego se gasi. Došao je neki treći drugar sa dijagnostikom koja je pokazala grešku u sistemu paljenja. Ne znam tačno koju grešku jer nisam bio tamo. Uglavnom sada smo smislili da probamo da stavimo polovni CDI i da vidimo šta ćemo dobiti. Polovni CDI trenutno ne mogu da nađem, bio sam u velikoj gužvi za vikend ali radim na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...