Djomla199 558 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ponavljam sve, http://forum.bjbiker...alo-se-ponovio/ a i gledao sam za kola,možeš naći dobre polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 20, 2012 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko ko je vec kupovao u SLO da opise proceduru povracaja poreza? Kako to ide, sta se radi i sl? Da li se mora u trgovini naznaciti da ce se raditi povracaj poreza pa se novac dobije na granici ili se porez vraca prilikom sledece posete sloveniji (uz potvrdu da je roba iznesena iz SLO)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupovao komplet guma za prethodni motor, ali ne u brežicama (furlan/lašić) i ovo je moje iskustvo: prvo sam preko telefona dogovorio da me čeka par guma, i proverio cenu. kada sam stigao, montirali su mi gume (uračunato u cenu guma) i napisali račun sa podacima iz pasoša. platio sam punu cenu guma (sa DDV). zatim sam se odvezao do granice SLO-HR nekih 20-ak km i dao račun slovenačkom cariniku da mi overi. motor mi je bio parkiran pre kućica tako da nisam izašao iz SLO. zatim sam se sa overenim računom vratio nazad do vulkanizera i on mi je vratio celokupan iznos DDV, i zadržao overen račun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove mesto gde je taj Furlan/lasic servis ? Sada sam na putu pa planiram kada se budem vracao iz Italije da svratim po gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec pri interenetu, otvoris GOOGLE, kucnes Furlan i otvori ti prvo ovo: http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove mesto gde je taj Furlan/lasic servis ? Sada sam na putu pa planiram kada se budem vracao iz Italije da svratim po gume... brežice, pred granicu sa HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...