Techa 42 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da trese zbog kofera zbog ne odgovarajuce tezine tegica. Ima cak negde i klip na youtube gde bas to pokazuje kako trese volan sa koferom. I meni na Scarabeu trese sa koferom,cak i bez kofera pri manjoj brzini zaigra zato sto sam skinuo teze tegice i zamenio laksim Imao sam Scarabeo 125ccm i volan je jako tresao pri manjim brzinama. U mom slučaju to nije imalo veze sa tegićima. Prednja guma je bila uzrok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 1000 e? Bezobrazna ponuda,ali bas bezobrazna! Sve sto kupujemo je macka u dzaku i dok ne otvoris sve ne znas o cemu je rec. Budi svestan da je to motor star 10 godina i da tu moras da kanes koji dinar ,ako zelis siguran skuter s kojim ces se zaputiti na zeljenu destinaciju. Opet, kao sto Culle kaze, uzimaj skuter od onoga koji vozi i prelazi km sa njim. To ti je znak da je odrzavan i da je redovno servisiran. U mojoj ponudi nema baš ništa bezbrazno već je tvoj komentar zlonameran!!! Vidi, Burgman kojeg sam ''označio'' nije mačka u džaku. On je više od mačke u džaku. Za njega se zna da ne valja. Troši 2lit-2,5lit ulja. I vlasniku je jasno da ne valja. Moju ponudu sam i gradio baš na konto toga što bi uložio....ali ne neki dinar kako ti to omalovažavajući kažeš, već ozbiljne pare i ozbiljan rad. Ali neću se s'tobom raspravljati i razmenjivati otrovne strelice. Razumem te....nervozan si....suviše dugo prodaješ svoj Bev a kupca nema, i ako se pojavi nudi ti daleko manje od onoga što si zacrtao kao donji limit...pa ti ja kriv i ja ti bezobrazan?! P.S. Na kraju, želim ti da zadržiš tu istu ''zdravu'' logiku....kad prodaš svoj Bev i kreneš da kupiš novog ljubimca. Drugar, pa ti ocigledno nisi shvatio poentu moga posta. Ali , da ti odgovorim... Prvo, ta recenica je bukvalno uzeta od Mike Brewer-a iz emisije wheeler dealers , kada pomenuti Mike (Majk) odgovori na ponudu kupca kad prodaje automobil! Tako da, nikakva zla namera ili "otrovna strelica" nije upucena tebi sa moje strane. Drugo, da je motor vise od "macke u dzaku" ne bi ti ponudio ni 1000e. Tako da, znas da on vredi. Potrosnja 2-2.5 litre ulja je bas mnogo,ali opet uzrok tome lezi na vise strana. No, da batalimo pricu i prepisku,da ne offujemo temu. Ko ovde pise ZELI da ti POMOGNE i OLAKSA kupovinu ljubimca , motora ili skutera... (kako uzmes). Nemoj da mislis da je ovo bilo nesto licno, ja ti zelim da dobro PAZARIS i da se upoznamo sl. godine na nekoj od voznji MSC-a! A sad, budi mi pozdravljen i srecno u daljoj potraznji! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nemoj bevku da mi kudis. Ona je uzeta za spas sezone i nema nikakvih mana... Taj model je i bio prvi moj pik kad sam trazio skuter 500 kubika. Samo, sad vidim da je pogresan izbor ,jer mi vise treba maxi skuter,a ne gradska varijanta. Mada, daleko od toga da on ne moze da dobaci na zeljenu destinaciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 13, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen bugi k4,stvarno je ko mercedes u odnosu na druge skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobar izbor a nadam se i komad,da ga vozis koliko ti volja i kako ti volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 13, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,danas sam pogledao Atlantic 500 i skoro se resio da ga kupim kad on mi ode ispred nosa dok sam se premisljao,ovaj bugi je naleteo sasvim slucajno,drugar pozvao komsiju i pitao jel bi ga prodao,ja i nisam bio nesto odusevljen sve dok ga nisam lepo probao,tezak ko djavo al se ne oseti u voznji,jbg nizak je ali jede put,ima samo 2 ogrebotine koje sam mu ja nazalost napravio u transportu,al dobro valjda sam razbio maler,prodavac mi je ulio poverenje jer je stariji covek,sacekacu par dana da se slegnu utisci pa cu polako da ga isproveravam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Decembar 13, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dizao si ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Odakle si? ajde u voznju sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 13, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dizao si ga? Lepo smo ga spakovali ali konopac je na dva mesta malo izgulio boju.nisam bio pripremljen za transport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 13, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan DaliborBP kolega kad malo otopli bice voznji,sad sam u procesu akumulacije masnih naslaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mi odosmo sutra malo... MSC je neunistiv! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Decembar 14, 2014 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,danas sam pogledao Atlantic 500 i skoro se resio da ga kupim kad on mi ode ispred nosa dok sam se premisljao,ovaj bugi je naleteo sasvim slucajno,drugar pozvao komsiju i pitao jel bi ga prodao,ja i nisam bio nesto odusevljen sve dok ga nisam lepo probao,tezak ko djavo al se ne oseti u voznji,jbg nizak je ali jede put,ima samo 2 ogrebotine koje sam mu ja nazalost napravio u transportu,al dobro valjda sam razbio maler,prodavac mi je ulio poverenje jer je stariji covek,sacekacu par dana da se slegnu utisci pa cu polako da ga isproveravam Kolega cestitke na kupovini, srecni ti kilometri i kilometri bili sa njim i baci neku fotku, da vidimo novu makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen bugi k4,stvarno je ko mercedes u odnosu na druge skutere Nek ti je sa srećom kupovina i želim ti puno lepih vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 15, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,slikacu nesto na brzinu da se pohvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre te slike da vidimo masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srecom,puno bezbednih kilometara i sigurne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 18, 2014 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, interesuje me poznajete li nekoga da poseduje SYM MAXSYM 400? To pitam iz razloga što verovali ili ne u Motoringu koji je uvoznik za SYM u Srbiji nemaju ni jedan model ovog skutera za testiranje jer kažu skupo im je da registruju sve modele!!!!!!!!!! A ja naravno ne želim da kupim skuter bez da prvo probam! Sedeo sam na izloženom modelu, odgovara mojim potrebama ali naravno želim i da čujem i vidim kako radi, pa bi vas zamolio ako neko zna vlasnika ili može neke lične utiske da prenese o potrošnji, agregatu, vibracijama, ubrzanju, dužem putovanju i tome slično... U strane review-ove ne verujem mnogo, ipak ima tu dosta marketinga, pa bi nešto iz prve ruke bilo najbolje! Inače košta 5490€ sa ABS-om! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan bolje uzmi xciting 400i sa abs-om za iste pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Decembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sada za te pare imaš Yamahu Xmax 400, uz dužno poštovanje prema SYM ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Decembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari Xmax je još jeftiniji ! http://www.polovniautomobili.com/oglas3312555/yamaha_x_max_400_akcija/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Za korejski skuter 5500e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Decembar 18, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Taiwan kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 18, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Karlito, isti qrac... oni i yamaha kao dupe i oko.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 19, 2014 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Kymco mi se lično ne sviđa, al o tome svakako ne vredi raspravljati! Xmax sam zagledao i sedeo na njemu ali nisam vozio, vrhunski, baš vrhunski izgleda i kvalitet je neosporan ali... ograničen je položaj sedenja(za duža putovanja sam zabrinut jer je položaj sedenja kao na mom beverly-u, što znači da je gradski skuter), za po col su manji točkovi od sym-a, xmax nema podesive ručice kočnice, nema automatska svetla i takođe nema osvetljenje ispod sedišta, sym ima više mesta za odlaganje, slabija zaštita od vetra na xmax-u, imaju samo model u crnoj boji i momo design, takođe naslon suvozača za Xmax košta 150€ i konačno Xmax nema ABS, tj ima ali uz doplatu od 600€! Problem jeste što je Maxsym Tajvanac pa će već sledeće sezone vredeti 30 posto manje a Xmax će držati cenu! Realno je bacanje para kupiti nov Sym ako se ne planira da se zadrži dugo ali zaista izgleda moćno i mnogo opreme se dobije za uložen novac... Verovatno sam se i ja zaleteo, treba ipak bolje razmisliti ali svakako neću kupovati skuter za koji niko od vas nema iskustva i koji ne mogu da probam i sumiram utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Decembar 19, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da uvezeš Maxsym-a starog godinu-dvije, isplati li se to? P.S. I meni izgleda opasno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...