slobasuper9 2536 Napisano Subota u 14:15 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan SYMPHONY ST 125/200 ili Jet 14 EVO 125/200.U toj klasi za cenu od oko 3000 EUR su super izbor. Oba imaju ravan pod, prostor ispod sedišta sasvim solidan...Nema servis u Pančevu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 116 Napisano Subota u 17:45 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema od 200 kubika,to je samo oznaka. Posle 125kubika ide 169 kubika vazdušno hlađenje. Zašto su stavili 200 pojma nemam. Možda da bi ga potencijalni kupci uzimali u razmatranje kao da ima 200 kubika. Mada uđeš u specifikacije i vidiš da je 169 kubika...Послато са 23124RA7EO помоћу ТапатокаДа, у праву си. Знам да нема 200 кубика, лоше сам се одразио. На тај сам мислио, јер сам читао да је неко писао да стварно значи та мала разлика у снази и коњажи. Јер сам у неком тренутку и ја размишљао да узмем тај, међутим излетео ми овај Сим, па сам одустао. Иначе међу те скутере ја бих убацио и Вог СР 3 - 250кубика исто у разматрање. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 44 Napisano Subota u 18:46 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači mu ta kubikaža za uzbrdice. I ja sam gledao Vog SR3 ali ipak ću SYM YET 200 evo....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11532 Napisano Nedelja u 07:18 (promenjeno) Ne silazi, 2417 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan ako nije greska evo 125 ima dobos.pozadi? Promenio Nedelja u 07:18 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2536 Napisano Nedelja u 08:11 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxxica 77 Napisano Nedelja u 08:37 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu sam probao Voge SR1, SR1 ADV i SR3. Mozda najbolji položaj za vožnju ima ADV. Sa mojih 190cm sam sedeo sasvim lepo. Odaje utisak da je veći nego što zaista jeste. Ima sasvim dovoljno mesta za sedenje i na SR1. Utisak je da je niže sedenje nego na ADV i ne mogu volan da okrenem do kraja, a da ne kaci kolena. Mada mogu lepo noge da se ispruže, na nekom dužem putovanju. SR3 je definitivno najkomforniji i zapravo uživo odaje utisak mnogo ozbiljnije mašine, nego na slikama i snimcima. Veliki skuter, sa vise nego dovoljno mesta za sedenje. Kad ispružim noge, malo mi smeta plastika, pa moram stopala da izbacim malo u stranu, ali ništa što bi mi smetalo previše. Za te pare def best buy, cak i u klasi od 300cc. Na sajmu je išao uz Shadov kofer, 33l. SR1 sa sajamskom cenom od 2700e, po meni u toj klasi best buy. Dolazi sa nosacem kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Nedelja u 08:53 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo Jel ISTINA da treba da stigne Cruisym 400 I Maxsim 400.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2536 Napisano Nedelja u 09:13 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da su predstavljeni. Još ne znamo da li će biti kod nas, za konkretnu informaciju po tom pitanju se mora malo sačekati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11532 Napisano Nedelja u 13:24 (promenjeno) Ne silazi, 2417 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sym SR125 CBS AC i jet 14evo 125 vazdusno hladjeni nemaju filter ulja? A QJMOTOR SQ 16i ima filter ulja? Promenio Nedelja u 13:26 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5403 Napisano Nedelja u 13:34 Ne silazi, 4031 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Više puta je već rečeno, Jeftiniji tajvanci, i SYM i Kymco nemaju filter ulja. Koriste stari dizajn agregata, neko bi možda rekao i prastari, koji vuče još od Honda GY6 škole. Ali su zato povoljni cenom, jednostavni i jako pouzdani. Generalno, prelaze brdo hiljada kilometara bez problema i kvarova. A novi brendirani Kinezi su moderniji, uglavnom i jači. A da li su pouzdaniji, pokazaće vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11532 Napisano Nedelja u 14:14 Ne silazi, 2417 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I Yamaha Xenter nema filter ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5403 Napisano Nedelja u 14:16 Ne silazi, 4031 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ni Honda PCX... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11532 Napisano Nedelja u 14:20 Ne silazi, 2417 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan OK ,filter ulja je vazna sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5403 Napisano Nedelja u 14:49 Ne silazi, 4031 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, dok je pod garancijom, češće moraš kod ovlašćenog servisera. Kad sam održavaš, i nije nešto bitno. Ide manje ulja češće, umesto više ulja i filter na više km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2536 Napisano Nedelja u 16:20 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio Kzmco X Citing 250 nije imao filter ulja. Menjao ulje na 2500 km i prs u uvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5403 Napisano Nedelja u 16:32 Ne silazi, 4031 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, 0,9l. A s obzirom da se često menja, ni ne mora da ide neko fensi ni skupo ulje, važno je samo da ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23587 Napisano Nedelja u 16:35 Integrisan, 9927 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Savet potreban drugari, znamo li sta o sym maxisym 500tl modelu?2020 godiste.Ima li poznatih mana i sta bih trebao da gledam/oslusnem/obratim paznju?Voleo bih da imam neki tako malo jaci skuter za svaki dan, grad i prigrad u dvoje.. Kakva je podrska, ima li nosaca kofera za njih?Hvala puno.Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2536 Napisano Nedelja u 16:51 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, 0,9l. A s obzirom da se često menja, ni ne mora da ide neko fensi ni skupo ulje, važno je samo da ga imaMa ja sam svakako uzimao neko Motul poprilično skupo. Crveno neka oznaka bila 5100 ako se sećam. Za sezonu sam prelazio 5-6 000km tako da nisam bankrotirao za 2l ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2536 Napisano Nedelja u 16:53 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Savet potreban drugari, znamo li sta o sym maxisym 500tl modelu?2020 godiste.Ima li poznatih mana i sta bih trebao da gledam/oslusnem/obratim paznju?Voleo bih da imam neki tako malo jaci skuter za svaki dan, grad i prigrad u dvoje.. Kakva je podrska, ima li nosaca kofera za njih?Hvala puno.Sent from my EML-L29 using TapatalkIma nosač kofera kod nas u servisu, ne znam sad iz glave cenu, SHAD je, pa možeš proguglati kako izgleda.Poznatih mana (da ja znam) nema. Znam da se vozi baš dobro Pitaću u servisu ako uhvatim vremena šta da gledaš ako gledaš polovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3039 Napisano Nedelja u 17:01 (promenjeno) Drug član, 1355 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Nešo,meni su smetale vibracije (osećaju se u nogostupima)na auto putu preko 100km/h.Da li je od motora ,ili cvt ..boga pitaj,ma da ovo je bio testni skuter možda je malo raštimovan..Obrati pažnju na to ,npr. Jako lepo povlači i po gradu je odličan,smatram da je top i za magistralu,povozan je. Promenio Nedelja u 17:02 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5403 Napisano Nedelja u 17:16 Ne silazi, 4031 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Taj SYM ima i lanac, lančanik i varijator. Ako je vreme za zamenu, računaj i na fine troškove. Al znaćeš već ti da to da proceniš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 44 Napisano Utorak u 14:11 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas uplatio SYM Jet 14 200...I veliko hvala @slobasuper9!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2536 Napisano Utorak u 14:58 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @URKE 80 hvala tebi. Drago mi je da smo se upoznali. Izvini molim te ne ponudih kafu ali sad je period takav...video si u sam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 44 Napisano Utorak u 15:11 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je moje! Kafu pijemo kad donesem tablicu da mu okačim svečano. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11532 Napisano Utorak u 16:30 (promenjeno) Ne silazi, 2417 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta nema kafe kad kupujes motor? Konkurencija nudi kafu. Promenio Utorak u 16:31 član cezarpa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...