nuk 65 Napisano Nedelja u 06:23 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj klasi nisam siguran da postoji još nešto novo za te pare sa tolikim međuosovinskim rastojanjem pa samim tim i dovoljno mesta za noge, od 300-400ccm već može da se probere ali to su više turing nego gradski skuteri. Od onoga što sam probao, za taj budžet voge sr4, zontes e350/368 i crusym 300 mogu da prođu kao komforni skuteri za nas dugajlije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 3 Napisano Nedelja u 06:50 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve nešto naginjem ka dizajnu kao što je Kymco Agility+ 300 koji ima @boza_kg.. kao što je on navikao posle GTi 300 tako i mene nešto vuče da se Yamahe Xenter 125 prebacim na nešto jače, jer kod ove Yamahe mi se svidja to što je laka za vožnju kao bicikla (tako i uletim u krivinu ) Skoknuću verovatno danas na Sajam da vidim šta se nudi pa ćemo posle mozgati Promenio Nedelja u 06:51 član little_boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5360 Napisano Nedelja u 09:12 (promenjeno) Drug član, 3998 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Agility 300/350 je super jedna praktična naprava za svakodnevnu upotrebu, za šta bi skuter i trebalo da služi. Za nas krakate jednostavno nema neke konkurencije u klasi. Al, ne izgleda zaebano i agresivno, mlađima nije atraktivan... pa ga naši ne više uvoze Intresantno mi je kako ovaj kratkonogi Alex komentariše mesto za noge na videu Promenio Nedelja u 10:26 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 3 Napisano Nedelja u 16:32 U prolazu, 10 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg jesi li se možda odlučio za kupovinu drugog skutera (Voge SR4 vs Kymco Xciting 400s) pa da ja ugomim Agility 300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5360 Napisano Nedelja u 16:54 Drug član, 3998 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, nisam s još rešio. Agility mi završava sve potrebe, mada bih hteo neki jači i za duže ture, za šta realno ni nemam vremena, i sve tako Al hvala na interesovanju, javim ti ako se smislim uskoro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...