nesa841 63 Napisano Decembar 19 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako gledas zbog delova Beverly je br1...Jedini uvoznik gde odes I kupis deo bez ceka ja je Piaggio...Kymco,Sym,Suzuki I Kineze pogotovo onda zaobidji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 19 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nešto u to ubeđen, zavisi koji model, tj. iz koje godine i tako to. Ali aj da ne mračimo. Ne kupuje se skuter da mu menjaš delove Najbolje je pazariti dobar, noviji primerak, pa onda samo ide redovno održavanje. Ostalo, nek može da se nađe, pu pu, ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Decembar 19 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Noviji primerak ubosti a da Nema ulaganja je premijapresao 25000km a pola leta kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6760 Napisano Decembar 19 Ne silazi, 6583 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je tih 25000 prešao bar 3 puta do sada, la mu treba osveženje za još jedan krug. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Decembar 19 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan X10 je malo nizak, ako se penjes po trotoaru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 8 Napisano Decembar 20 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na tako brzim odgovorima. Uglavnom, kao sto ste rekli, ne gine mi ulaganje odmah posle kupovine, samo jos da nadjem dobar primerak iako sam vec 50puta pregledao p.a. Sve je kocka. hvala boza_kg sto si mi detaljno objasnio gde nabaviti delove za Kymco, znaci mi dosta kada nemas pojma a kupis informacije na sve strane a ti ovako sve lepo sazeo. hvala i nesa841 za pohvale za beverlija. Da li su zastupljeni i delovi za X10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 8 Napisano Decembar 20 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zec je napisao: X10 je malo nizak, ako se penjes po trotoaru.. kod nas u Pazovi ima trotoara ali nema ivicnjaka jedino ako bih svracao do grada. X10 mi se bas svidja jedino sto se eto ne proizvodi vec 8 godina.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 20 (promenjeno) Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično ne bih X10, iz mnogo razloga. Prvi je što mi je grozan , ali ima i racionalnih razloga za protiv. To je među prvima model koji je Piaggio premestio da proizvodi u Kini. Kvalitet nije sjajan, a sklopovi su komplikovani i jako skupi ako se pokvare. Od elektronike, do mokrog kvačila. Osim za agregat, koji deli sa Bevom 350, delovi se teško nalaze. Gledao sam nedavno ovaj video. Bokte, koliko je ovo složenije u odnosu na klasično suvo skuter kvačilo, prezojao sam se u tri ladne vode samo dok sam gledao I da dodam - x10 je tzv Executive, tj "direktorski" model. Kao današnji na primer BMW C400 ili Forza 750, lupam. Da izgleda fensi, za gospodu dobre platežne moći, koji piju kapućino u salonu, dok se radi skupoceni servis. Al ovaj model to više nije, jer je mator i slabo podržan. Promenio Decembar 20 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Decembar 20 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly sigurno laksi za odrzavanje I dostupnost delolova..ali X10.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Decembar 20 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Ja lično ne bih X10, iz mnogo razloga. Prvi je što mi je grozan , ali ima i racionalnih razloga za protiv. To je među prvima model koji je Piaggio premestio da proizvodi u Kini. Kvalitet nije sjajan, a sklopovi su komplikovani i jako skupi ako se pokvare. Od elektronike, do mokrog kvačila. Osim za agregat, koji deli sa Bevom 350, delovi se teško nalaze. Gledao sam nedavno ovaj video. Bokte, koliko je ovo složenije u odnosu na klasično suvo skuter kvačilo, prezojao sam se u tri ladne vode samo dok sam gledao I da dodam - x10 je tzv Executive, tj "direktorski" model. Kao današnji na primer BMW C400 ili Forza 750, lupam. Da izgleda fensi, za gospodu dobre platežne moći, koji piju kapućino u salonu, dok se radi skupoceni servis. Al ovaj model to više nije, jer je mator i slabo podržan. Nema preznojavanja Rad na kvacilu nije toliki problem kolika muka može biti doći do njega. Vidi se lepo na snimku šta sve treba odviti i skinuti da bi se "samo" skinulo kvacilo. Magarci (ohh ta sveta zivotinja) pretezu srafove kad se menja zadnja guma, nema ciscenja i podmazivanja osovine i srafovea ..... zna da bude velika muka ceo posao. Klip odgledah skoro do kraja i ako ne volim da gledam iste sa YT. Vise zamerki imam, glavne su pri zameni samo dva lezaja jer sta je sa ostalima....svi su se vrteli skoro podjednako? Dva je zamenio jer su laki za vadjenje i ako se ne radi tako kako je radio, falilo mu je grejanje kucista koje mnogo znaci. Takodje ni montaza novih nije Ok. Ostale je takodje trebao zamenito kad se vec latio posla ali to nije uradio jer nije imao alat za vadjenje lezajeva iz slepih rupa. Da ne duzim dalje.... nisam zadovoljan odradjenim poslim jer mora i treba biti bolje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 20 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pda, to sam i zamislio. Samo dok dođeš do kvačila, pola stvari već shebano. Htedoh reći, mora ipak lepo da se promisli šta se kupuje. Prvo, ako hoćeš nešto slično pomenutom X10 kod nas, iz uvoza, garant je sve davno sazrelo za menjanje i veliki servis. A servis je složen, zahteva jako dobrog majstora, i na kraju krajeva - skupo brate. Teška posla da može da odradi kadi kako valja, neki lokalac što se bakće Tomosima, Hondama iz 90-ih, kosačicama i Peda skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Decembar 20 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Zato se mora platiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 20 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za onog ko voli da baca pare, vrh! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 20 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A nov Zontes 350 sa 37KS od 4500 do 5000E... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 20 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, al Zontes je Kinez. A Piaggio-u X10 su samo svi delovi i proizvodnja kineska, inače je čistokrvni Talijanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7340 Napisano Decembar 20 Drug član, 3054 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 godina je 10 godina. Ko god kupi novo jednom i tera 10 godina, posle se smeje za koje je pare prodao polovni, pogooootovo motori kojima cena u odnosu na kola skoro pa i ne pada. Kad vidim cene stromića 2016... Suze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 20 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cene polovnih idu otprilike: -20% u odnosu na novi, za prve dve godine. I onda za svaku sledeću godinu od pola do 1% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11162 Napisano Decembar 20 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Izadje povoljnije kupiti nov motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9971 Napisano Decembar 22 (promenjeno) Ne silazi, 2312 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @dane93 pozdrav drug. Čitam i prisećam se svojih početaka sa skuterima, nisam znao ama baš ništa šta valja, šta je kvalitet, šta (ni) je izakano...hvala bogu, nisam imao generalki... U principu, sve što se vozi kod nas, može i da se popravi. Nego, zašto baš skuter, ne znam da li si razmišljao o nekom motoru ? Za 4000 € može lepo da se pazari, + - 500 €... Ima manuelnih, ima i automatika, ako ti je menjač problem. Imaš punu A pa možeš da biraš. Evo čisto par modela, sa PA, sa malom km (ako je za verovati ) i približnom cenom... Honda NC 700 X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 700 X, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 19450 km, Beograd. Cena 4.650 € -... Honda Integra NC 700D WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Integra NC 700D, 2013. godište, Scooter, vozilo prešlo 34021 km, Bajina Bašta. Cena... Honda NC 700 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 700, 2013. godište, Ostalo, vozilo prešlo 28000 km, Kragujevac. Cena 4.000 € -... Možda nisu neki reprezentativni primerci. Ovaj zadnji je automatik. Ako nisi za motore, sorry...pozz Promenio Decembar 22 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 8 Napisano Decembar 23 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blaza Pozdrav Blazo! Drago mi je sto si se na mom primeru prisetio svojih pocetaka! Volim skoro sve tipove motora, skuteri, enduro, naked, touring, coperi.. Polozio sam na Hondi Hornet 600, stariji model, bilo mi je bas zabavno voziti manuelni toliko da sam doveo u pitanje i kupovinu skutera Ali sam se ipak odlucio da mi skuter bude prvi motor iz nekog razloga jer sam se na skuteru osecao prijatnije, da ne kazem bezbednije jer mi je ta Honda stvarno bila prejak motor iako nikakav problem nisam imao za vreme casova voznje.(ne kazem da su skuteri bezbedniji) Tacnije probao sam Nexus 250 i to je to sto meni treba za pocetak i moje potrebe za nekim kracim i malo duzim relacijama. Hvala ti na predlozima za motor, ja sam tek skoro cuo za NC 700x, 750x i stvarno mi je simpatican motor. Prvo da vidim jesam li uopste za dva tocka pa bice i motor sledeci ako Bog da. Integru mozda uzmem u razmatranje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9971 Napisano Decembar 23 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, dane93 je napisao: Prvo da vidim jesam li uopste za dva tocka Onda gledaj da ne daješ puno para za prvi skuter, i kupi nešto što se lako prodaje (ako uopšte ima takvih). I ja sam tako počeo sa starim Libertijem 125, za 2 sezone nakucao 11.500 km po Beogradu, prodao ga u 2 dana, i prešao na jači (svidelo mi se ) Svako dobro, i pozdav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1277 Napisano Decembar 23 (promenjeno) Drug član, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Proda se sve kada je cena korektna, samo pitanje koliko brzo neko želi da proda ili samo ženi maže oči pa grune veću cenu od proseka na oglasu. Definitivno ako ćeš po gradu veći deo voziti, Beverli. Ja sam imao dilemu nexus ili bev i ovde sam na forumu dobio savete koji su me usmerili i uveli u svet na dva točka. Nećeš znati dok ne sedneš i ne probaš, pipneš, čukneš plastike i baciš pogled da negde slučajno ne curka neka tečnost. Pa i sve da na oko deluje vrhunski, ko zna šta se krije ispod, a to nećeš saznati osim ako ti se ne pokvari ili ako ga ne oteraš kod Satelisa Moj glas bi išao za Beverli, veliki točak napred, okretan, kao bicikl da voziš. Delova ima, plastike se isto mogu naći. Mana su ti neke duže rute, neudobno sedište, trne dupe, sa srednjim vizirom nije neka zaštita od vetra, ali kažu ljudi koji su vozili sa velikim da nema bukvalno nikakvog šuma. Promenio Decembar 23 član vucko23 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 23 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A da porazmisliš o Kymco Xtown modelu, klasičnom ne CT? Mogu da se nađu dobri, novijih godišta, od prvih vlasnika. Udobni i za magistralu, malo troše, jednostavni i jeftini za održavanje... Nisu prejaki, taman za nekog početnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Decembar 23 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, vucko23 je napisao: Beverli Beverly-a ima 10 modela (od 125-500cc, novi i stari), pa tu treba biti precizniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1277 Napisano Decembar 23 Drug član, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po budžetu verovatno 300ie koji se proizvodio od 2011, pa koliko me sećanje služi do 2019. Mada ima na oglasima sada jedan 300 HPE za korektnu cenu, malo je zagrebana plastika, ali ko to može da svari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...