nesa841 63 Napisano Četvrtak u 08:07 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako gledas zbog delova Beverly je br1...Jedini uvoznik gde odes I kupis deo bez ceka ja je Piaggio...Kymco,Sym,Suzuki I Kineze pogotovo onda zaobidji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Četvrtak u 08:41 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nešto u to ubeđen, zavisi koji model, tj. iz koje godine i tako to. Ali aj da ne mračimo. Ne kupuje se skuter da mu menjaš delove Najbolje je pazariti dobar, noviji primerak, pa onda samo ide redovno održavanje. Ostalo, nek može da se nađe, pu pu, ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Četvrtak u 10:01 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Noviji primerak ubosti a da Nema ulaganja je premijapresao 25000km a pola leta kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Četvrtak u 11:13 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je tih 25000 prešao bar 3 puta do sada, la mu treba osveženje za još jedan krug. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Četvrtak u 21:22 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan X10 je malo nizak, ako se penjes po trotoaru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 6 Napisano pre 19 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na tako brzim odgovorima. Uglavnom, kao sto ste rekli, ne gine mi ulaganje odmah posle kupovine, samo jos da nadjem dobar primerak iako sam vec 50puta pregledao p.a. Sve je kocka. hvala boza_kg sto si mi detaljno objasnio gde nabaviti delove za Kymco, znaci mi dosta kada nemas pojma a kupis informacije na sve strane a ti ovako sve lepo sazeo. hvala i nesa841 za pohvale za beverlija. Da li su zastupljeni i delovi za X10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 6 Napisano pre 19 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zec je napisao: X10 je malo nizak, ako se penjes po trotoaru.. kod nas u Pazovi ima trotoara ali nema ivicnjaka jedino ako bih svracao do grada. X10 mi se bas svidja jedino sto se eto ne proizvodi vec 8 godina.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično ne bih X10, iz mnogo razloga. Prvi je što mi je grozan , ali ima i racionalnih razloga za protiv. To je među prvima model koji je Piaggio premestio da proizvodi u Kini. Kvalitet nije sjajan, a sklopovi su komplikovani i jako skupi ako se pokvare. Od elektronike, do mokrog kvačila. Osim za agregat, koji deli sa Bevom 350, delovi se teško nalaze. Gledao sam nedavno ovaj video. Bokte, koliko je ovo složenije u odnosu na klasično suvo skuter kvačilo, prezojao sam se u tri ladne vode samo dok sam gledao I da dodam - x10 je tzv Executive, tj "direktorski" model. Kao današnji na primer BMW C400 ili Forza 750, lupam. Da izgleda fensi, za gospodu dobre platežne moći, koji piju kapućino u salonu, dok se radi skupoceni servis. Al ovaj model to više nije, jer je mator i slabo podržan. Promenio pre 18 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly sigurno laksi za odrzavanje I dostupnost delolova..ali X10.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano pre 17 sati Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Ja lično ne bih X10, iz mnogo razloga. Prvi je što mi je grozan , ali ima i racionalnih razloga za protiv. To je među prvima model koji je Piaggio premestio da proizvodi u Kini. Kvalitet nije sjajan, a sklopovi su komplikovani i jako skupi ako se pokvare. Od elektronike, do mokrog kvačila. Osim za agregat, koji deli sa Bevom 350, delovi se teško nalaze. Gledao sam nedavno ovaj video. Bokte, koliko je ovo složenije u odnosu na klasično suvo skuter kvačilo, prezojao sam se u tri ladne vode samo dok sam gledao I da dodam - x10 je tzv Executive, tj "direktorski" model. Kao današnji na primer BMW C400 ili Forza 750, lupam. Da izgleda fensi, za gospodu dobre platežne moći, koji piju kapućino u salonu, dok se radi skupoceni servis. Al ovaj model to više nije, jer je mator i slabo podržan. Nema preznojavanja Rad na kvacilu nije toliki problem kolika muka može biti doći do njega. Vidi se lepo na snimku šta sve treba odviti i skinuti da bi se "samo" skinulo kvacilo. Magarci (ohh ta sveta zivotinja) pretezu srafove kad se menja zadnja guma, nema ciscenja i podmazivanja osovine i srafovea ..... zna da bude velika muka ceo posao. Klip odgledah skoro do kraja i ako ne volim da gledam iste sa YT. Vise zamerki imam, glavne su pri zameni samo dva lezaja jer sta je sa ostalima....svi su se vrteli skoro podjednako? Dva je zamenio jer su laki za vadjenje i ako se ne radi tako kako je radio, falilo mu je grejanje kucista koje mnogo znaci. Takodje ni montaza novih nije Ok. Ostale je takodje trebao zamenito kad se vec latio posla ali to nije uradio jer nije imao alat za vadjenje lezajeva iz slepih rupa. Da ne duzim dalje.... nisam zadovoljan odradjenim poslim jer mora i treba biti bolje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano pre 17 sati Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pda, to sam i zamislio. Samo dok dođeš do kvačila, pola stvari već shebano. Htedoh reći, mora ipak lepo da se promisli šta se kupuje. Prvo, ako hoćeš nešto slično pomenutom X10 kod nas, iz uvoza, garant je sve davno sazrelo za menjanje i veliki servis. A servis je složen, zahteva jako dobrog majstora, i na kraju krajeva - skupo brate. Teška posla da može da odradi kadi kako valja, neki lokalac što se bakće Tomosima, Hondama iz 90-ih, kosačicama i Peda skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Zato se mora platiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano pre 17 sati Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za onog ko voli da baca pare, vrh! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 350 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A nov Zontes 350 sa 37KS od 4500 do 5000E... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano pre 15 sati Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, al Zontes je Kinez. A Piaggio-u X10 su samo svi delovi i proizvodnja kineska, inače je čistokrvni Talijanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7288 Napisano pre 15 sati Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 godina je 10 godina. Ko god kupi novo jednom i tera 10 godina, posle se smeje za koje je pare prodao polovni, pogooootovo motori kojima cena u odnosu na kola skoro pa i ne pada. Kad vidim cene stromića 2016... Suze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano pre 15 sati Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cene polovnih idu otprilike: -20% u odnosu na novi, za prve dve godine. I onda za svaku sledeću godinu od pola do 1% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11125 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2227 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Izadje povoljnije kupiti nov motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...