Savamalac 144 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da se dopunim... Cesto dosta toga mozes da procitas iz oglasa, na osnovu cega doneses odluku da li ces da odes da pogledas... Na nevidjeno mislim da je preveliki rizik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, alagor2000@gmail.com je napisao: Skoro sam gledao 3 motora u Bn,na slikama vrh. Uzivo krs. Jos hoce dobru lovu Nekad je doza samokritičnosti baš potrebna. Ja bih se na pr. zapitao - a gde ja to grešim kad mi ne uspeva da pronađem dobar skuter? Da nije možda što gledam samo krševe, jer raspolažem paricama kojima danas samo krš može da se kupi? Možda je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je doza samokritičnosti baš potrebna. Ja bih se na pr. zapitao - a gde ja to grešim kad mi ne uspeva da pronađem dobar skuter? Da nije možda što gledam samo krševe, jer raspolažem paricama kojima danas samo krš može da se kupi? Možda je to?Ne dam da me prave budalom. Odvale cijenu i onda prodaju 3 god. Nece niko da naleti. Ja kad hocu da prodam motor ja ga dam u pola cijene. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 15, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I kad gledas oglas ,isto kao nevidjeno.Na slikama super ,odes da pogledas uzivo vidis svasta.A cena 2,5-3k eur za skuter i nije mala. Promenio Mart 15, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa Ja ti poslah link za dobar Beverly onomad, bio ti skup. Otišao brzo falabogu, sad je nekom drugom dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 15, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde si poslao link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lušu mu njegovu, sad si me naterao da tražim, ovde, čak si i replicirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 15, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je bio para? Ako je nov 5k,polovan od 2,5-3k nesme da bude krs. Promenio Mart 15, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre ko povratak u budućnost To je bio model 350, švajcarac, sa 13.000 km, 3.300 nije fixna cena. Nov je 6.000, osim izuzetka onog plavog, bez kufera, koji je samo 1 kom, ne znam iz kog razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 15, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan U kojem gradu je bio plac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ne zaboravite - motori su poskupeli. Novi em uvode euro 5, nova tehnologija diže cenu, em poskupeo kontejnerski transport sa istoka, em korona problematika i problemi u transportu... Polovni samo prate trendove. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cezarpa je napisao: U kojem gradu je bio plac? http://www.3t-racing.com/public/images/logo_big.jpg Ovlašćeni servis i diler za Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa Derbi, Skarabea, motore i opremu, delova za motore i Lazer opremu WWW.3T-RACING.COM Ovlašćeni servis i diler za Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa Derbi, Skarabea motore i opremu. Lazer oprema, kacige, jakne, čizme... Da da, znam da je beograđanima unutrošnjost kao da idu u Zanzibar, al ima i tu po nešto dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 15, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavam placeve na ime kupca.U Vrscu od ovlascenog servisera uzeo turer 2018 nije bio iskren ,precutao je neke stvari .Ovi u NS imam snimak kad je vatrogasac za Gorana gledao Bev sa karbom.U Subotici ima Gavro nisam cuo dobro.Pa sam se okrenuo registrovanim koji su u vlasnistvu vise od godine.Pogledaj na PA SM palanka plavi bev300 2011.Slike super,a u prirodi svasta. Nov bev 300 5k eur Promenio Mart 15, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije plac, i to sam ti napisao onda u postu Ovo je moto kuća, servis im je najjači adut. Ceo region (Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac..) ide tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan i da, 350 je mnogo jači od 300, moderniji, ima mokro kvačilo itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16321 Napisano Mart 15, 2021 Integrisan, 9389 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj upravo treba izbeci.... nije se usrecio s'agregat (nece ga praviti vise) i mokro kvacilo (strada lamela obicno 2 i 3.... odpadaju usi same kad cuju cenu seta, set inace pase i na T-Maxa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 16, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Satelis said: Taj upravo treba izbeci.... nije se usrecio s'agregat (nece ga praviti vise) i mokro kvacilo (strada lamela obicno 2 i 3.... odpadaju usi same kad cuju cenu seta, set inace pase i na T-Maxa). Koji treba izbeci 300 ili 350? i jos jedno pitanje Bev 300 stari i novi model oko 2011g merna sipka sa desne strane koji je bolji za odrzavanje Promenio Mart 16, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Mart 16, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: nije se usrecio s'agregat (nece ga praviti vise) Pa neće se praviti više ništa što nije Euro 5 standard. Koliko vidim, stigli su kod naših uvoznika. Bev 300 HPE menja stari 300, a Bev 400s menja 350-icu. I skuplji su naravno nego stari. https://www.polovniautomobili.com/motori/17853207/piaggio-beverly-300-hpe-new-model?ref=search-normal&position_ref=3 Piaggio Beverly 400 Hpe NEW MODEL WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 400 Hpe NEW MODEL, 2021. godište, Scooter, Beograd. Cena 6.600 € - Motori - Polovni Automobili ima Isto je i sa ostalim proizvođačima - Honda, Yamaha, Kymco... svi idu na Euro5. Biće starih dok se ne rasproda lager. Promenio Mart 16, 2021 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16321 Napisano Mart 16, 2021 Integrisan, 9389 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da Novi nece prici kvalitetu Quassar i Master agregatu. Staro pravljeno da traje, novo da se srafi. I te Euro norme nisu mi jasne, brinu se o vrlo malim zagadjivacima dok oni pravi tj velki se ugraju pod tepih. Euro norma je sad na 5, sta se promenilo, koji je to realan boljitak? Ubrizgavanje, l. sonde, katalizator na izduvu, potrosnja od 3 - 3.5L/100km je na Quassar agregatu od 250ccm iz 2006 godine kad se poceo kotrljati..... sta tu ne valja, kakva je izmena potrebna? Sta ce promeniti.... smanjiti potrosnju? ubaciti jos jednu l. sondu da ima pre i posle katalize? veci katalizator zarad boljeg preciscavanja? vracanje na usis deo izduvnih gasova? na 1 cilindar dodati jos jednu svecicu kao sto ima Eur3 Master (svecka koja nema veze sa mozgom, skines i bacis je, nista se ne desava nit razlikuje al bitno je da je ima zbog normi)........ Mnogo jedu ono sto se ne jede 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto sve što je lepo ima kraj Zašto je samo sunca vječan sjaj Ebiga, taki ti je kapitalizam i tako se vrti ekonomija. Slično ko IT-u - vazda neke nove verzije, platforme i poboljšanja koja ti ne trebaju. Radi marketing punom parom, nova verzija rešava probleme stare, a pravi nove koje će rešavati sledeća i tako u krug... Onda izbace nešto našta su se svi navikli i što radi posao (kao recimo Start dugme na Win8), pa onda vrate nazad u sledećoj verziji i svi kao oduševljeni i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I da, logični nastavak ovoga je da 2T mopedi potpuno prestanu da se proizvode, da se zabrani uvoz onih koji ne ispunjavaju bar Euro 4 normu itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 16, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel zabranjen uvoz motocikala sa euro 3 normom ,cinimi se da nije,samo automobili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije još, koliko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, opet ja, gledam ove slike novog Beverly 300 HPE, izgleda bre ko kineska igračkica A 5.500 evrića, lebac mu krasni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...