ws_woolf 181 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Strasan motor! Ali kada kazem motor msm da se bas priblizila motoru Nekako mi je konkurentnija sa novom kraljicom nego sa nasim plastikanerima od 13 i 14 cola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja već odavno jedem kilo leba dnevno dok cena polovnjaka ne padne da mogu da ga kupim na kredit od 10 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se X-Adv mnoooogo svidja. Svi pricaju da je to skuter koji pati od krize identiteta ali ja ne mislim tako. Pogotovu od momenta kad sam ga video uzivo. Ooooozbiljna sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Eee pa koga interesuje Integra 2018 ce moci da primi full face kacigu https://hondanews.eu/eu/lt/motorcycles/media/pressreleases/118736/2018-honda-integra 3. Key Features 3.1 Styling & Equipment 21L storage area will take a full-face helmet Negative LCD instrument display can be personalised LED headlight and taillight Wave key with Honda Ignition Security System (HISS) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Decembar 1, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Deltin cenovnik, fali cena za X-ADV i Integru, zna li neko koliko su para? Ako je mala cenovna razlika....ma i da je veca, pre bi uzeo X-ADV, skroz na skroz je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Decembar 1, 2017 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Razlika mu dođe od 20% tj. 2.200,- Eur. Tačne cene se mogu videti uz detaljniji opis i prema tome X-ADV košta 11.490,- a Integra 9.920,- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da napisem da je adv oko 11500. Zasad previse, al neka, ima dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Decembar 1, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Sale, tako je..... definitvno bi pre uzeo X od In. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cena za X-ADV jeste prenapucana ali nađoh već na moto.it sa sve koferom, prešao čini mi se 8K za 9K eura... prc... Ako je cena pala za 2,5 K za manje od godinu dana, ima nade za nas iz "zadnjih redova" Vreme će pokazati ali mož' lako da se desi da ih nakon par godina bude u lepom cenovnom izboru jer će neki procenat kupaca ADV-a prelaziti na Afriku, R1200, Multistradu pa eto prilike nadam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije me mrzelo da pogledam opet. 68 u oglasima. Za 9 do 9,5K kol'ko hoćeš a evo i dva komada ispod 9K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Decembar 1, 2017 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis X-ADV je trenutno skoro 60% skuplji od tvog NC-a. Pitanje je da li je za toliko bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 1, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan I 15% jeftiniji od nove Afrike. Pitanje da li je samo toliko gori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan X-ADV stoji u cenovniku (bez x-a) 11490. Ako gledate polovne x-ADV po 8-9k onda gledajte i polovne NC XD,2015 izmedju 5-6k.Razlika je izmedju 20 i 30%,ne verujem da vredi toliko u odnosu na NC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je to motor, nemoze nista lose da se kaze...Ali bi za tu kintu doduse malcice vecu fasovala Afrika opet stvar ukusa... Ali da je Adv uradjen skidam kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 1, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, alexanto said: Nije me mrzelo da pogledam opet. 68 u oglasima. Za 9 do 9,5K kol'ko hoćeš a evo i dva komada ispod 9K U Germaniji vraćadu porez.... ova presla 2500km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Da ali treba pljunuti toliki kes na Sunce. Ovako novu u Hondi bar mozes na 60 meseci da uzmes, pa polako vracas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 1, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Da ali treba pljunuti toliki kes na Sunce. Ovako novu u Hondi bar mozes na 60 meseci da uzmes, pa polako vracasDaleko je toliki kes od nas... samo parimo oci i konstatujemo da cene padaju a sa tim rastu nade da ce smrtnici doci u posed ovako necega... joj jadni li smo gde zivimo i cemu da se nadamo kad su ovo pusti snovi... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Decembar 1, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan nije vam palo na pamet da su ti vlasnici X ADV toliko odusevljeni skuterom da ga prodaju dok je jos u garanciji...i gledaju da ga se rese 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Par ih je na oglasima tako da mislim da su to likovi koji traze nesto drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1198 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, izvinjavam se ako je grubo zvucalo samo mi idu na nerve takvi stavovi. Covek je odredio neki svoj pravac, da ima neki snazniji motor a da ga ne tera onda zasto ga sputavati u tome sa pricom ne moze to tako i moras prvo da krenes sa bajsom pa ces do penzije dobaciti do hiiljadarke. Izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, stilgar je napisao: nije vam palo na pamet da su ti vlasnici X ADV toliko odusevljeni skuterom da ga prodaju dok je jos u garanciji...i gledaju da ga se rese Pa iskreno ne verujem da nisu odusevljeni takvom spravom, vise msm da mogu da ga priuste kao ja paklicu pljuga pa jednostavno probaju ljudi...A i nema tog motora koga preko vec na oglasu nema, ako cemo realno Sale se ljudi igraju se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vujke1 said: Daleko je toliki kes od nas... samo parimo oci i konstatujemo da cene padaju a sa tim rastu nade da ce smrtnici doci u posed ovako necega... joj jadni li smo gde zivimo i cemu da se nadamo kad su ovo pusti snovi... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Sve znam pa sta reci kad sam od 2014. god stedeo za motor, star 16 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo, ali ću ja shodno svojim primanjima i dalje terati mojih 250ccm i uživati u istim Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 2, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, zadnjih 6 poruka je obrisano jer izlaze iz okvira teme. Šta je ko kome obećao, snimci vožnje sport-turing motora na poligonu i dalje raspredanje o snimku nisu predmet diskusije u ovoj temi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_doshs 0 Napisano Decembar 2, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Aprilia habana 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz narode. Evo mene opet, vidim zustra tema postala . Elem, bio u platneru gledao x max, iskretno 300 lepa masina, lepa oprema, lepo izgleda ali skupo... No u svoj toj prici kazem prodavcu (koji je bio uctiv, i rekao mi mane prethodnih generacija i uopsteno o skutu.), da sam gledao polovnog x max-a 250 i kazem mu cenu, kad on meni, kao puno, 2017 se x max prodavao za 4500e nov... Sad ispada je ovi sa oglasa koji su ga kupili po toj ceni vozali ga godinu dana i hoce ga prodaju skuplje nego je kupljen nov (pricam za skutere sa oglasa 2017 god)... PS: moj glas za X-ADV , uzivo prelep ko maxi skut adventure ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...