Laganica ) 36 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok , ali mogucnosti su te koje odlucuju u ovoj prilici . Da sam pri kesu mozda bi se odlucio za njega jer znam sta kupujem , ovako trazim ono sto mi je dostupno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bolji Satelis od Daretovog ni salon nema, ali ako je lova kocnica onda se ti ne pitas na zalost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 2 godine GILERU GP800 i preporucio bi ga svakome.napravio sam u dvije godine 20000km i nikakvih problema a motor je super vozan i malo trosi a snage dosta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Mart 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Istina je sve što zboriš, samo to je ovde retka i skupa zverka sa povelikom registracijom, poskupim gumama i održavanjem Ko može da je priušti sebi, imaće kez od uveta do uveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan I Nexus i AA izazivaju istu reakciju kod vlasnika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opara 0 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri. Nov sam ovde na forumu. Kratko cu oko predstavljenja nije tema za to. Vojkan iz Zemuna. Moje pitanje na temu kupovina MAXi skutera. Dvoumim se oko tri cetriti motora, jer sam ogranicen zbog moje visine i izbor mi je suzen. A to su Suzuki Burgman Aprilia Atlantic Piaggio X9 ili X8 Svi su od 250 do 500 cc Moje pitanje je koji je najbolji od njih da uzmem i koji je najudobniji za voznju, pitam zbog moje visine od 210cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 26, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tvoje tezine 500cc, a i zbog visine (mislim na krake (interna sala)) gledaj atlantika 500 ili burgmana 400. O njima imas dosta napisano, a ne bi bilo lose da i sam probas modele koji te zanimaju. 17og je otvaranje sezone, pa ce svi modeli koji te zanimaju biti ispred skupstine sto ne znaci da sam pojuris i probas iste i ranije. Pozdrav!!! Послато са Galaxy Nexus уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia atlantic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano April 11, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Od koje god bese u atlanticu 250 injection? Gledam jedan 2006 god, mozda neko zna ovaj http://www.polovniautomobili.com/motori/8035559/aprilia-atlantic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 11, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi od 2006. da je IE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 11, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi od 2006. da je IE Basss takoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano April 11, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Cvrsto sam bio resen da predjem na menjac, posle skoro 10 godina voznje raznoraznih skutera, sto maxi sto mini, palo mi je na pamet da predjem u enduro bandu, zasvideo mi se stil voznje, robusne masine, voznja van asvalta.. Gledao sam normalno motor u skladu sa mogucnostima, da kazem nemogucnostima, u cenovnom rangu do 1500e, izbor bi bili kle 500, dominator, transalp i takvi vec dobro poznati modeli. Kako se nekako novcana situacija pogorsala rekoh ajde za pocetak nekog kineza, tipa pulser apolo, sasvim slucajno pre desetak dana izadje enduro u oglasima, kinez 125cc, kao nov i odoh da pogledam, sve bilo ok i kupim. Posle par dana voznje vise nije interesantan. Nemam gde mobilni da stavim, jaknu i kocigu tek. Na najmanju baricu uprlja nogavicu.Menjac, saltaj saltaj, taman dodjem do pete brzine neko stane pa aj nazad na dole. Za sumu je zanimljiv, za blagi off, ako zaglavim negde tezak je pa umrem dok ga izvucem, da sam sve novce dao za nekog kle-a pojeo bih se. Ovako ovaj ide na prodaju, uz malo srece malo cu i da zaradim. Definitivno mi maxi skuter najbolje lezi, i tako po ko zna koji put sve ponovo, ako zna neko nekog da prodaje dobar maxi tu do 1300/1400e nek javi, ne bih ispod 250cc. I tu imam malu dilemu o kojoj je razglabano milion puta ovde, 250 ili 500cc, radim kao kurir u bolnici, terenska (grdska) voznja od desetak km je svakodnevna, pa bi mi ta masina sluzila i za to. Vozio bih i neke jace ture do 1000km, znam da bi tu 500cc bas napravio razliku. Probao sam jednog bugija od 400cc k3, 1300e, cena bas povoljno, ali motor los u svakom smislu tako da za sada nista jos. Ova aprilija mi je interesantna, 250cc, nekako mi kao zlatna sredina, a voleo bih da motor ne menjam neko vreme, sramota da kazem ali ovaj kros mi je 16-ti motor do sada, da ne pisem zabrojao bih se :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano April 12, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac kaze da je karburator, 2006 god, kaze zadnja serija sa karbom... Nekako sam hteo i.e. ali videcu.. Sent from my GT-I9192 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 5, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ispazaren Meda 2003 S200 Lepo izgleda, super ide, ima da se sredjuje svasta nesto ali bice.. Za pocetak gume, prednja je 2003 godiste hehehhe Na zadnjoj slici Max i Maxi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i da te lijepo i dugo služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ..ajd pa neka je sa srećom .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Simpatican motoric, neka te dobro sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najt Drjajver 0 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje postovanje svima nadam se da ce te imati dobre volje za malu pomoc pri kupovini i odabiru , vec duze vreme razmisljam o kupovini maxi skutera nekako najvise mi se dopadose suzuki burgman 650* i honda silverwing600* ( jako su mi se dopali) pa bih vas zamolio za pomoc uopstenu,dal neko ima iskustva u voznji sa njima kakvi su,koliko su podlzoni kvarenju , delovi,servisiranja.. problemi,koji je bolji ,uopste..hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra dilema kolega sta god da odaberes neces pogresiti...Kolege koje imaju vise iskustva sa datim modelima ce se svakako ukljuciti a nesto informacija imas i u temama o tim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najt Drjajver 0 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Grofu ,reci mi jel ima negde posebna tema o ova dva modela nesto listam ne mogu da nadjem po forumu,ali bez obzira voleo bih da malo prodiskutujem sa ostalim clanovima koji imaju iskustva sa ta dva modela ..veliki pozdrav od srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па имаш део овог подфорума технички кутак,па овим моделима има више. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26354-suzuki-burgman-250400650/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45778-silver-wing-600/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najt Drjajver 0 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala braco !!! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deggy 3 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Suzuki Burgman 400 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cvrsto sam bio resen da predjem na menjac, posle skoro 10 godina voznje raznoraznih skutera, sto maxi sto mini, palo mi je na pamet da predjem u enduro bandu, zasvideo mi se stil voznje, robusne masine, voznja van asvalta.. Gledao sam normalno motor u skladu sa mogucnostima, da kazem nemogucnostima, u cenovnom rangu do 1500e, izbor bi bili kle 500, dominator, transalp i takvi vec dobro poznati modeli. Kako se nekako novcana situacija pogorsala rekoh ajde za pocetak nekog kineza, tipa pulser apolo, sasvim slucajno pre desetak dana izadje enduro u oglasima, kinez 125cc, kao nov i odoh da pogledam, sve bilo ok i kupim. Posle par dana voznje vise nije interesantan. Nemam gde mobilni da stavim, jaknu i kocigu tek. Na najmanju baricu uprlja nogavicu.Menjac, saltaj saltaj, taman dodjem do pete brzine neko stane pa aj nazad na dole. Za sumu je zanimljiv, za blagi off, ako zaglavim negde tezak je pa umrem dok ga izvucem, da sam sve novce dao za nekog kle-a pojeo bih se. Ovako ovaj ide na prodaju, uz malo srece malo cu i da zaradim. Definitivno mi maxi skuter najbolje lezi, i tako po ko zna koji put sve ponovo, ako zna neko nekog da prodaje dobar maxi tu do 1300/1400e nek javi, ne bih ispod 250cc. I tu imam malu dilemu o kojoj je razglabano milion puta ovde, 250 ili 500cc, radim kao kurir u bolnici, terenska (grdska) voznja od desetak km je svakodnevna, pa bi mi ta masina sluzila i za to. Vozio bih i neke jace ture do 1000km, znam da bi tu 500cc bas napravio razliku. Probao sam jednog bugija od 400cc k3, 1300e, cena bas povoljno, ali motor los u svakom smislu tako da za sada nista jos. Ova aprilija mi je interesantna, 250cc, nekako mi kao zlatna sredina, a voleo bih da motor ne menjam neko vreme, sramota da kazem ali ovaj kros mi je 16-ti motor do sada, da ne pisem zabrojao bih se :staa2: Ja sam takođe imao namjeru vratiti se na mjenjač iako povremeno posudim i "prave" motore, sa parama u džepu krenuo sam kupiti Suzuki Vstrom 1000 i na putu do trgovca (30km) odlučio sam da nema smisla jer 90% vremena se motam po gradu i okolici. Kad sam dosao u trgovinu, jedan do drugog stoje Vstrom i Burgman, i dalje znate. Odvagnuo sam prednosti i mane prave mašine s mjenjačem i kupio maksi skuter. Inače sam skoro 2m visok a na Burgmanu se osjećam odlično. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel zna neko da se prodaje neki Atlantic ili Xciting 500 da je u dobrom stanju, da ne lutam po oglasima, vise bih voleo da kupim nesto koliko toliko provereno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Maj 17, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Altantica 500 ćeš baš teško naći, da valja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...