ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... VFR... prelepa mašina... Čak i najstariji RC36 je dizajnom bio daleko ispred svoje konkurencije iz tog doba. I dan-danas pleni izgledom. Ova nova 800-tka je prebrutalna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1379 Napisano Octobar 17, 2018 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa i RC46 kad pogledas, jedino po debelom repu bi rekao da je starijeg kova, danas manje vise svi noviji imaju tanane repove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 402 Napisano Octobar 19, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama! Uspeo sam da uhvatim 3 dana sunca i napravim jedno 1000km po Srbiji. Do sada sam o Vtec-u samo slusao i citao a u stvarnosti je to mnogo bolje. Kao da upali turbinu, mozda ponekad i malo zasmeta u nekim krivinama. Aktivira se mozda malo ranije. Moze li se aktiviranje Vtec-a štelovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1379 Napisano Octobar 19, 2018 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nemoze se stelovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 16 Napisano Octobar 25, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Došle prednje pločice za zamenu pa me interesuje sta preporučujete , da li organske ili sinter i kog proizvodjača? VFR750 1996 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 105 Napisano Octobar 25, 2018 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Došle prednje pločice za zamenu pa me interesuje sta preporučujete , da li organske ili sinter i kog proizvodjača? VFR750 1996 Samo nissinSent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Octobar 25, 2018 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nissin obavezno sinter. I ovako imamo slabe kocnice. Sa organskim skoro pa ne koci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Octobar 25, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene Lukas organik,koči ispadaju oči,prosto mi neverovatno da nekome vfr slabo koči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 25, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sledece godine staviti nissin . Sada su nissin jako zadovoljan kako koce tako da cu verovatno i sledece god isto ako ne prodam vfr do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Octobar 25, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, gole82 said: Pozdrav svima, Došle prednje pločice za zamenu pa me interesuje sta preporučujete , da li organske ili sinter i kog proizvodjača? VFR750 1996 Ja koristim Ferodo ili Lukas organske,i zadovoljan sam.Nevolim sinter jer su dosta tvrde,i trose diskove.A sto se tice kocenja,to je istina da rc36 dosta slabo koci.Ja sam stavio pancirna creva,i sad su kocnice perfekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dva RC36. Jedan (RC36 II gen.) je imao redovna creva i plivajuce diskove, a drugi (RC36 I gen.) pancirna creva i obicne (neplivajuce) diskove. Oba su sasvim solidno kocila, a to sto ne koci "da ispadaju oci" sam pripisivao tome da RC36 "suv" ima 230 kila, pa tu mrcinu treba i zaustaviti kada se zaleti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 16 Napisano Octobar 26, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su mi sad verovatno neke sinter, posto su zlatne i imaju komadice metala u mesu, sasvim dobro koci, a i diskovi su ok, nemaju risove tako da cu verovatno opet uzeti sinter, hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22964 Napisano Octobar 26, 2018 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je i telo boje zlata a koci dobro verovatno je u pitanju EBC HH (sinter), inace telo boje zlata imaju i gold fren i one od 800din koyoto... Mada njih poznas po tome sto kada kocnicu stisnes motor i dalje ide Licno, EBC bih stavio ispred nissina, odusevljen sam "ugrizom" i nacinom na koji zaustavljaju motor, o sinteru govorim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 26, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto taj HH, po recima drugih, poprilicno trosi diskove. Ako ne vozi non stop po nekim planinama i brdima, mozda je polu-sinter najbolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Octobar 26, 2018 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao VFR da nosi ništa sem sintera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22964 Napisano Octobar 26, 2018 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo Sinter Srbina Spasava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Octobar 26, 2018 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako, taj sinter zatreba jednom u tri godine a tad, bolje da je u čeljustima Ja sam se žalio da TDM ima prejake kočnice dok nisam morao da kočim na E75 sa 190 na 80. Jednom prilikom sam spalio TRW organske na ER5 jer sam šurio Taru, Bajinu Baštu, Valjevo. Ručica se samo zaklopi do kraja. Jednom ih pregreješ i mogu u kantu pa makar i par meseci stare bile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22964 Napisano Octobar 26, 2018 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znam o cemu pises! Vozio sam 1000f, teska, brza, potrosi plocice cas... Te godine finasije u kuci bile katastrofa i ja iz louisa narucim saito organske! Jaoooo muke, po kisi moras da drzis blago kocnicu i da ih susis. Zaletim se 100km/h i simuliram naglo kocenje, zanimalo me je, da znam sta da ocekujem, put suv, gume tople... U pocetku su snazno zagrizle da bi vec tren kasnije popustile! Sve sam jace stiskao polugu kocnice, motor se nije mogao zaustaviti! Nije rucica potonula, spalila se feroda... Celu tu godinu sam ih vozio, skidao i smirglao na svakih mesec dana, kocio ranije posto znam sta me zaustavlja... DakleM, sinter pa nek se jedu diskovi! Ne mogu se u pet sezona pri normalnoj upotrebi istrositi (diskovi) pa i da je tako nisu od zlata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22964 Napisano Octobar 26, 2018 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos cu ovo napisati, izvinjavam se svima na skretanju sa teme ali moram o kocnicama dodati... Probao bandita 1200 kog mi u zamenu za TDM covek ponudi, izmedju ostalog, svidela mi se kocnica, precizna i laka za doziranje, po zvuku trenja naucih da poznam sinter... Nisam se nesto zaletao i bilo sta od komandi silovao ali pitah koje su plocice... Sa Aliexpress-a sinter covece!!! Za sva tri diska 35eura... Nije mi znao reci od kog prodavca samo videh da im je telo crveno... Ne znam sta da mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Octobar 26, 2018 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi,imam jedan problem pa ako je neko imao nešto slično a verujem da jeste dobro bih mi došao svaki savet da otklonim kvar.U pitanju je vfr 800 rc46,2000 god.Mislim da je u pitanju pumpa goriva jer se ne čuje zujanje iste kad dam kontakt i prebacim prekidač na paljenje.Znači pumpa ne zuji,poslednji put je motor upaljen pre 10-tak dana i sve je normalno bilo.Danas ajd reko da ga upalim malo kad ono samo se čuje tak,bez zujanja pumpe(čini mi se kod releja) a pumpa ni da mrdne,tj ne zuji.Ima li načina da se proveri jel pumpa otišla ili nešto drugo.Inače benzina ima,neke kontakte samo podmazivao oko releja jer sam mislio da je tu caka ali ništa.Jedino mi preostaje da skinem pumpu goriva ili ako neko zna nešto drugo da probam.Unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Muci me već 3 dana, prvi vlasnik, ko iz fabrike, fabrika plače za njom i moli je da se vrati kako bi je prodali još jednom kao novu.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Octobar 27, 2018 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima žena u turke da te otera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нек' иде живот, па макар Тријумф на добош отишао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sreća pa ima 150km do njega pa ne mogu časkom da odem da ga pogledam. Sreća u nesreći Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što više gledam ove VFR-ove sve mi se više čini kao motor za mene. Lep majke mu ga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...