MoToM 3898 Napisano Octobar 5, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 5027 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2024 at 6:48 PM, Motorcyclist said: I dalje fabricki auspuh na prodaju, za RC36 1990-1993. Jedan lik (nije sa ovih prostora) je zainteresovan, mada hoće u MINT tj. perfektnom stanju. Promenio Octobar 5, 2024 član MoToM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18578 Napisano Octobar 5, 2024 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, MoToM said: Jedan lik (nije sa ovih prostora) je zainteresovan, mada hoće u MINT tj. perfektnom stanju. Jbg ne saljem preko grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3406 Napisano Octobar 25, 2024 Drug član, 1372 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1849 Napisano Octobar 25, 2024 Drug član, 663 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Spremljen, utopljen, pun rezervoar. Sutra gas Banja Luka sa kolegom na Tigeru. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3406 Napisano Mart 13 Drug član, 1372 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan VFER i njene boljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10807 Napisano Mart 13 Hronični Motociklopata, 7460 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Zato u dvorištu treba imati par mačaka da tamane i rasteraju štetočine, živim na selu i nikad nisam imao ovakav problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18578 Napisano Mart 13 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam macke, imam psa al nemam ni stoke itd. pa nemam stakora itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10807 Napisano Mart 13 Hronični Motociklopata, 7460 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nemam stoke, ali komšije imaju, to ti dođe na isto, kote se i svugde se zavlače pacovi miševi, a što je više mačaka, biće manje štetočina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18578 Napisano Mart 13 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Ni ja nemam stoke, ali komšije imaju, to ti dođe na isto, kote se i svugde se zavlače pacovi miševi, a što je više mačaka, biće manje štetočina... Meni su sve gastozi u kraju Povremeno im bacim zvake da se potruju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10807 Napisano Mart 13 Hronični Motociklopata, 7460 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ti si ex-gastos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3406 Napisano Petak u 23:34 Drug član, 1372 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1418 Napisano Nedelja u 21:44 Vinyl rider, 838 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa startovanjem agregata - simptomi kao kad na automobilu automat zakaže, nekad teže startuje a nekad samo "klik" . Otvorim, vidim stanje 10\10 , ošmirglam kolektor, maaaalkice ga namažem i naravno ošmirglam i očistim sve strujno kontaktne površine - pali kao popizdeo , da nekažem kao Africa Twin !!! I nek mi neko kaže nešto - momentalno mu vadim zube bez upozorenja ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...