Desmo 3401 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Fi ima sistem za provetravanje cilindara kad presisa, kad zavrnes gas do kraja i verglas dok ne izduva visak goriva iz cilinadara, u tom slucaju fi ne doprema gorivo u cilindre, mozda je u tome problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2022. at 0:03, Desmo je napisao: Sta mislite o ovom ulju za vfr? https://www.ravenol.rs/proizvodi/ravenol-motobike-4-t-ester-10w-40/ Bolje uzmi Expulsa 10W-40 – Kedara Kroon Oil Ulja i Maziva KEDARA-KROONOIL.COM Uzeo sam da probam jer im je ulje za automatske menjace odlicno, slucajno smo se dotakli teme i rekose da imaju i ulja za dvotockase, za sada je sve glatko posle 1000 km Promenio Maj 4, 2022 član Drinkero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Maj 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga koristio par puta, sasvim dobro ulje i dobra cena beše ispod 1000 din/lit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Disko Nindža je napisao: Ja sam ga koristio par puta, sasvim dobro ulje i dobra cena beše ispod 1000 din/lit 900 kinti je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Maj 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 17, 2022 član Desmo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Vetek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 24, 2022 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, trebam pomoć. Biće da su riknuli namotaji na Hondi pa su mi hitno potrebni drugi. Pa sad pitanje - dal' neko ima, ima drugara koji ima, zna lika koji zna lika? Šta mislite o premotavanju fabričkih, iskustva, jel neko nosio negde da se premotaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Maj 24, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Svaler said: Ekipa, trebam pomoć. Biće da su riknuli namotaji na Hondi pa su mi hitno potrebni drugi. Pa sad pitanje - dal' neko ima, ima drugara koji ima, zna lika koji zna lika? Šta mislite o premotavanju fabričkih, iskustva, jel neko nosio negde da se premotaju? Najbolje uzet nove.Kod nas je jedan probao namotavat i odustao brzo,jer je komplikovano i ne isplati se.E to je sad bila njegova prica...Ako dobro znam na v-tec namotaji se ne kupaju u ulju.Ima kit za njega da se prepravi da ima hladnjenje uljno,jer inace pre ili kasnije ce ponovo pravit problem.Na stranim forumima moze se naci resenje za ovaj problem,i nije neka strasna prepravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 24, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 060 3434863 Peđa, ima spremne, daš mu tvoj on ti da drugi ...Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Maj 26, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ono gore na francuskom...pa koliko razumem govori se šta je sve urađeno (i kada) i koliko je to koštalo. Neka "francuzi" isprave ako grešim...na tih 300 i kusur soma, trošak je okvirno 13500€....pride potrošnja goriva 11€ centi po kilometru. 32 gume, 7 kitova lanac-lančanik, 40 svećica....itd. Kad se voli, mora da se pati...i plati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban nosac cetkica anlasera za VFR750F. Ovako izgleda Starter Motor Brush Holders Honda Vfr 750 F 1986-1997 WWW.RICAMBISCOOTERMOTO.IT Buy the Starter Motor Brush Holders Honda Vfr 750 F 1986-1997 Hocu da kupim ceo deo da nista ne lemim itd. Ukoliko ima kod nas, ukoliko nema moracu narucivati preko. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A sto ti je toliki problem lemljenje? Nije to nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Disko Nindža said: A sto ti je toliki problem lemljenje? Nije to nista strasno Mozda je nesto drugo osim cetkica pa bih da menjam u kompletu. Cena dela iz IT je smesna, 5.78e ali sa shippingom i carinom itd. nije vec ako mogu ovde naci, sto sumnjam. Nemam toliki problem sa motorom da bih ove razlemio pa lemio neke druge i na kraju sjebao nesto. Da ima neko u blizini ko ce to sigurno uraditi kako treba otisao bih kod njega da mi uradi. Merio sam ih i u granicama su normale al je jedna malo vise potrosena. I dalje ponekad imam problem sa vrucim startom po extra toplom vremenu da anlaser "zagrebe" i uspori ali to je sada sve redje nakon sto sam ga ocistio, ocistio kontakte itd. Trenutno sumnjam na taj deo, ne verujem da je relej paljenja jer pali sasvim normalno u svim situacijama i cuje se klik. Ostalo mi je samo to i zamena ulja. Kablove sam cistio ali ne bas detaljno. Mozda oni po vrucem vremenu daju veci otpor pa moze i to biti. Svakako zamenski ne postoje da se kupe (negativan od akumulatora na masu, od releja do anlasera i sl.) U krajnjem slucaju na kraju sezone otvorim deklu i proverim frajlauf mada ne vrti u prazno i nema nikakav simptom da je isti los. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam i gore ali ovo deluje sasvim ok kada sam ocistio sve. Tako da na kraju mozda cak ni sama zamena nece resiti problem, mozda je nesto drugo ali nije toliko skupo za ne pokusati. - Komutator ociscen finom smirglom i klinerom, armatura sa crvenim delom od gumice za olovke pa klinerom. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Jun 26, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se kupi za VFR 1999g set kvacila i da li moze da kupi bez cekanja jer ne znam sta mi treba od delova dok ne premerim delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan kolege, imam jedno pitanje za poznavaoce CROSSRUNNER VFR 800X i CROSSTOURER VFR 1200 X/XD. Postoji li na tržištu DCT verzija za oba modela ? U fazi sam kupovine sledećeg motocikla ali isključivo DCT verziju ... a oba ova modela mi se sviđaju. Dobro bi mi došla i neka preporuka .... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato, brzo si se presaltao Srele, neki novi momenti. Iskreno si me obradovao.Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan "Još uvek se samo raspitujem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dok se ti raspitujes pečen si bato. Vidi o oba sam se raspitivao kao budućim naslednicima mog cbf-a. Nisam siguran za prvi, uglavnom sam vidjao sam manuelnim menjacem, dok je drugi u vecini slučajeva sa dct, kardan, zicane felne 130 ks i tezak bas bas. I jedan i drugi su dobri na svoj nacin u zavisnosti sta tebi treba. Rekao bi da je ovaj prvi malo agilniji, sto bi rekli povozniji.Meni je sve to bilo u opticaju dok nisam probao novi Gs, zeznuše me banditiPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Avgust 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Prednji blatobran isti kao na 17-19 CBR1000 Promenio Avgust 2, 2022 član Desmo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4629 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko možda šraf koji drži oklop za RC 46 2000. godište? Izgleda da nije bio lepo zašrafljen i samo sam jedan dan video da ga više nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Isti je kao na 900 i 919 fireblade ako trazis polovan. Nov je 3$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...