Forsberg 4623 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 11/15/2021 at 9:35 AM, Desmo said: Jbt isti ovakav se vrti po oglasima, imao čak i sliku iz Budve pomislio sam da nije on, a onda vidim da okolina nije baš lokalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Novembar 23, 2021 (promenjeno) Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre gledam service manual, kad budem menjao filtere itd. i vidim da ima osim glavnog filtera vazduha i sub filter, sundjerasti pre glavnog filtera :). Ne znam koliko utice na bilo sta doduse. Promenio Novembar 23, 2021 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4903 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pranje pred zimski san Sent from my RMX3085 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Novembar 28, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo ne bih imao srca da perem na ovaj način.To bi se milovalo,gladilo,tepalo,nikako ovako.Samo me hebu finansije za ovako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4903 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde , nije mu nista ... Malo felne , malo pod rep .. nista spec .. Pa ja kupio njega , ne on mene .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Novembar 28, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,nisu svi normalni,ima nas sa velikom manom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4903 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, sve je to okSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Novembar 29, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci koji je najbolji sistem za izbacivanje "poslednjih" mehurica vazduha iz kocionog sistema? Ukratko da napisem: motor koci dobro, apsolutno nemam problema ni sa jacinom, niti da nesto propada itd. jednostavno rucica moze da bude malo tvrdja a to znam tako sto sam vezao polugu kocnice i ostavio preko noci. Ujutru presekao vezicu i poluga kao kamen. Znaci ima malo vazduha. Isto sam imao problem na GPZ500S koji sam mucio godinama, i na kraju sam izmenio sve: novi disk, creva, ulje, plocice, dihtunge, sisice, kocione klipove, kocioni cilindar... Nisam dobio nikakvo poboljsanje i isti simptom dok nisam resio vazduh u sistemu. Znaci klasicno kada probam da izluftiram sistem nema mehurica, znaci da su verovatno negde gore. Ono sto sam citao da je jedan on nacina, skinuti kociona klesta, i vratiti kocione klipove nazad da poguraju ulje i izbace vazduh. Drugo, ja kada zavezem vezicu na polugu i ostavim preko noci ne otvorim poklopac posude i pokrijem necim, vec ostavim zatvoreno, da li treba da se otvori mozda (ako to pravi bilo kakvu razliku)? Takodje sam video i metodu da se malo odvrne "banjo bolt" pa ispusti ulje kod posude i zavrne, mada to ne bih radio. 100% sam ubedjen da negde ima koji mehur, jer sam imao 14 godina GPZ sa sundjerastom polugom i tek je izbacivanje vazduha resilo problem iako se problem ponovo pojavljivao nakon nekog perioda ali fazon sa vezicom na polugi preko noci je radio posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 7, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stranica ako nekoga zanima. http://v4dreams.com/uploads/3/5/5/2/35528301/published/img-5977.jpg?250 Maintenance - v4 Dreams V4DREAMS.COM Photo Tutorials Will Be Added On An Ongoing Basis Scroll Down The Page To Find What You're After, In The Order Shown: 1 • Carb Fuel Joint O-ring & Fuel Line Replacement (1986-97) 2... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Decembar 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima onu alatku/pumpicu koju koristi kad se menja kočiono ulje, i baš je do jaja, olakšava posao i bude bolje odrađeno, možda najbolje da kupiš to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Drugar ima onu alatku/pumpicu koju koristi kad se menja kočiono ulje, i baš je do jaja, olakšava posao i bude bolje odrađeno, možda najbolje da kupiš to. Moze da olaksa posao ali ne mora da znaci da ce izvuci to malo sto je zarobljeno skroz gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Decembar 21, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1) They do not run linked brakes. 2) They DO run ABS 3) The rear rotor is ventilated (think mid-80s FJ1100 for a similar style of rotor). 4) Completely bespoke instrument cluster, to show bike and target speeds and a pile of other crap. 5) Cut outs in front fairing etc. for lights etc. 6) 3-row oil cooler.(I mention this as I saw one advertised and have purchased it, along with the lines, in the hope that it will be a bolt in (slight) cooling upgrade on my bike.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Decembar 23, 2021 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Desmo said: Hong Kong 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 24, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko staviti dimenzije ili slike srafova koji mi fale na donjoj maski? Nasao sam ja na semi ali pise nesto 6x16 itd... Ako moze metric sistem itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 24, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan To ti je mera tako i trazis, samo biras kakva glava da bude... imbus. upustena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Kele101 said: To ti je mera tako i trazis, samo biras kakva glava da bude... imbus. upustena... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Decembar 25, 2021 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nek neko postavi sliku srafova,mozda imam ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam mere zapisao sam na kompjuteru pa cu napisati. Slike nemam Jos nesto,da li su one plasticne sraf-zabice 6mm? Rekao bih da jesu, idu dole na plastiku ispred prednjeg tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro vidim trebalo bi da su ovi SCREW,PAN,6X10 for VFR750F 1990 (L) ENGLAND - order at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓Good to order: SCREW,PAN,6X10 ✓Manufacturercode: 90105-MM4-000 ✓Quality part SCREW,PAN,6X16 for VFR750F 1990 (L) ENGLAND - order at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓Good to order: SCREW,PAN,6X16 ✓Manufacturercode: 93500-060161A ✓Quality part BOLT,FLANGE,10X22 for VFR750F 1990 (L) ENGLAND - order at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓Good to order: BOLT,FLANGE,10X22 ✓Manufacturercode: 95701-1002208 ✓Quality part https://www.cmsnl.com/honda-vfr750f-1990-l-england_model5594/partslist/F__3200.html Promenio Decembar 26, 2021 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I 6x16 idu isto,mislim 2 vrste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6X16 6X10 10X22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam cene svecica na MOTOBIKE i npr. NGK je 1400din komad dok je DENSO nesto oko 800din, obe svecice su klasicne. U cemu je fora sa tolikom razlikom u ceni posto su oba proizvodjaca dobro poznata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na svim motorima već tri četiri godine unatrag koristim denso sa njemačkog ebaya.Nemam primjedbi, dapače samo pohvale. A jeftinije puno.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17230 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na GPZ-u jedna otisla poprilicno brzo i oda tada sam se opet vratio na NGK... Slucajnost ili ne, lose iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...