Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 21, 2021 (promenjeno) JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, evo i ja da se upisem i pohvalim, od pre par dana vlasnik VFR 800 vtec, za sada (~1000km) prezadovoljan sam motorom, kako se ponasa, kako ubrzava kako sa niskih obrtaja, tako i u vtec-u , lagan je za manevrisanje (samo da se naviknem na ove bocne kofere).. Nisam siguran da li je motor od nekog od kolega sa foruma, verujem da ce ga neko od vas prepoznati ako jeste.. Slika je sa pauze, u povratku sa Divcibara Promenio Avgust 21, 2021 član Lošmi_WayOfLife 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, evo i ja da se upisem i pohvalim, od pre par dana vlasnik VFR 800 vtec, za sada (~1000km) prezadovoljan sam motorom, kako se ponasa, kako ubrzava kako sa niskih obrtaja, tako i u vtec-u , lagan je za manevrisanje (samo da se naviknem na ove bocne kofere).. Nisam siguran da li je motor od nekog od kolega sa foruma, verujem da ce ga neko od vas prepoznati ako jeste.. Slika je sa pauze, u povratku sa Divcibara Dobro došao među zaražene sa V4. Ali, da li je zbog ugla ili zbog nečega drugog ali taj kofer zaista čudno izgleda. Deder okini više fotki kad stigneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 22, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 22, 2021 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj kompletan nosac je Sebin, koferi su fabricki od neke generacije suzuki stroma, kako mi je preneo bivsi vlasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Lošmi_WayOfLife Nekako mi, da prostiš, štrče, previš su odvojeni od motora, ovako na oko. Kao da ne prate liniju motora. Ali, moje oko, moja stvar, tvoj motor, tvoja uživancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 22, 2021 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Onako, mozda je do slike, mozda je stvarno previse od linije motora. Uglavnom bili su prosecno napunjeni, stvari za devojku i mene za dva dana, nisu mi smetali, pustim ruke sa kormana na 70-80, nista ne trese, u krivinama se ponasa kako treba, ne vuce, ne zanosi. A ostale kolege, ako vidite nekoga da vam na parkingu zagleda nosace kofera, ja sam, nemojte da zamerite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 22, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/21/2021 at 8:40 AM, Surla85 said: Ovaj relej je od-za anlaser,kad ti gore stisnes dugme preko ovih malih zica dobija signal,relej prespaja one 2 debele(+) i tako salje struju na anlaser. Za test zice nemam pojma... Uzmi unimer,izmeri akumulator,posle stavis jedan pipak na + akumulator,drugi na engine negde,pa ces da vidis da li je ista voltaza. Danas sam radio kocnice, mrzelo me da skidam masku al sam probao multimetrom masu. Meni kad upalim taj test stoji 1. Ako ima provodnost, pisti i pise 000. Probao sam na minus i sraf gde se srafi regler, posle sam na minus klemu od mase i neki random sraf kod agregata i pisti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onako, mozda je do slike, mozda je stvarno previse od linije motora. Uglavnom bili su prosecno napunjeni, stvari za devojku i mene za dva dana, nisu mi smetali, pustim ruke sa kormana na 70-80, nista ne trese, u krivinama se ponasa kako treba, ne vuce, ne zanosi. A ostale kolege, ako vidite nekoga da vam na parkingu zagleda nosace kofera, ja sam, nemojte da zamerite Ja realno baš i nisam nešto objektivan jer imam originalne Hondine kofere. Motor je bitan. Kofere staviš kad ti trebaju. Samo uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Danas sam radio kocnice, mrzelo me da skidam masku al sam probao multimetrom masu. Meni kad upalim taj test stoji 1. Ako ima provodnost, pisti i pise 000. Probao sam na minus i sraf gde se srafi regler, posle sam na minus klemu od mase i neki random sraf kod agregata i pisti. Tako i treba da pokazuje 1 na multimetru.Imas dobru masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 22, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, wiking said: Tako i treba da pokazuje 1 na multimetru.Imas dobru masu. Cim pisti treba da je ok, a pisti tako da bih rekao da je ok sto se toga tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Avgust 23, 2021 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Losmi to je moj bivši motor. Da te lepo služi i navozas se. Ja sam ga pre dve ili tri godine prodao Milošu. On mu je radio nosace kod Sebe, stavio kofere i odradio sedište. Kod mene je već bio sa povišenim volanom i vizirom. Vrhunski motor, ide kao mećava, po krivinama se vozi kao po šinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR800 Vtec Bar Risers | In Stock For Rapid Delivery MOTO-CNC.COM Honda VFR800 Vtec Bar Risers - TRADE PRICES to Public - Same Day FAST Dispatch - Get VFR800 Handlebar Kits - BUY NOW From the No1 Online Manufacturer! Jel ima neko da prodaje ili zna nekoga ko zna nekoga da prodaje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 25, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nikola-Pera je napisao: Honda VFR800 Vtec Bar Risers | In Stock For Rapid Delivery MOTO-CNC.COM Honda VFR800 Vtec Bar Risers - TRADE PRICES to Public - Same Day FAST Dispatch - Get VFR800 Handlebar Kits - BUY NOW From the No1 Online Manufacturer! Jel ima neko da prodaje ili zna nekoga ko zna nekoga da prodaje...... Narucio drugar iz Engleske za 1100XX i kad je montirao kratka crijeva od prednje kocnice i kvacila, pa povedi racuna o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas uhvatio malo vremena, pozajmio kablove za paljenje i reko da probam da li je do akumulatora. Palio je u dvoristu bez ikakvih problema, pustim da upali ventilator, ugasim pali... Tako 10 puta, pali. Reko idem u voznju nema sanse da se sam od sebe popravio. Stanem na benzinsku, banku... sve ok. Dosao kuci, uteram u dvoriste, teze zavergla, al pali. Odmah podignem haubu od automobila, prikacim na kablove, pali na klik, brze zavergla (logicno, jaci aku), i tako 10tak puta bez ikakvog problema. Spustim haubu, probam na njegov, krk opet sporije. Znaci rekao bih zamena akumulatora mi ne gine. Nije hica al morace. - Takodje za vikend planiram da stavim termalne paste za cpu izmedju reglera i aluminijumske ploce na kojoj je, a mozda i vremenom na plocu ili iza pasivni kuler od graficke cisto da bolje odvodi toplotu, a i ja da ubijem vreme. Ventilator mi se bas ne budzi. Regler nije MOSFET, fabricki je od neke Honde tako da mu kroz eksploataciju kvar ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Avgust 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda bolje da ne stavljaš pastu, jer problem s VFR-om je što jako greje pa ram zagreje, pa će regler preko rama da dobije tu toplotu, kod drugih motora veza sa ramom je dobra za hlađenje jer u tom slučaju regler otpušta toplotu u ram, ali sa VFR-om je obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Biker-Boy said: Možda bolje da ne stavljaš pastu, jer problem s VFR-om je što jako greje pa ram zagreje, pa će regler preko rama da dobije tu toplotu, kod drugih motora veza sa ramom je dobra za hlađenje jer u tom slučaju regler otpušta toplotu u ram, ali sa VFR-om je obrnuto. Imas nekoliko stranih linkova sa istom metodom i merenjem temperature. Vezan je za tu plocu kako bi prenosio toplotu na nju. Nemam IC termometar da imam izmerio bih pre i posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Avgust 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje staviš Joškin i miran si 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Biker-Boy said: Ma najbolje staviš Joškin i miran si E jbg sad kupovati novi regler pored ispravnog, nisam bas toliko u kesu xD Ima na wemoto MOSFET, da li Electrexov oko 70-80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Avgust 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Joskin ti je provereno dobar, s njim si siguran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 26, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: E jbg sad kupovati novi regler pored ispravnog, nisam bas toliko u kesu xD Ima na wemoto MOSFET, da li Electrexov oko 70-80e Sad ti više i nije neophodan, idu hladniji dani. Joškin je mislim 50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, MOTOM said: Sad ti više i nije neophodan, idu hladniji dani. Joškin je mislim 50. Hvala na info, to je dobra cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Avgust 27, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 60 bio pre mesec dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Septembar 2, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju felnu i rezervar sa plovkom od rc 36,ako nekom treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Septembar 4, 2021 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio na 3. generaciji ili felni od 5.5 inca zadnju gumu dimenzija 180/55/17 umesto fabricke 170/60/17? Znam da sigurno pase bez problema, interesuje me za i protiv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...