daxon81 31 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko radio skracivanje opruga na kawasaki kle-u a da je ispalo dobro?bio bih zahvalan na uputstvima koliko,koje ulje i ostalo.pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nije bilo odgovora na moje pitanje u vezi KLE-a,ja malo eksperimentisao pa odgovaram da se ostali ne muce trazenjem..Naime imam KLE-a '94. Godiste,kupio ga jesenas,nisam bio zadovoljan prednjim ogibljenjem jer je suvise meko,ljulja kod menjanja brzina a kad sidjem sa puta znao je i do kraja da sabije viljusku..Negde sam nasao da su na ovom modelu opruge 500mm i fabricki je ulje 10w.Zamenio sam semeringe,premerio opruge(500mm)zamenio ulje(motul fork oil 15w)sipao gusce,i napumpao amortizere na 0,5 bara e sad je druga prica.Nemam iskustva sa drugim motorima ali ovo radi!Ispalo kako treba,vozim off,druga prica,kontrola, udobnost,ne sadi na rezervoar kad kocis i sl.Ovako sam ja resio problem pa ako nekom zatreba eto sazvakano.POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Posto nije bilo odgovora na moje pitanje u vezi KLE-a,ja malo eksperimentisao pa odgovaram da se ostali ne muce trazenjem..Naime imam KLE-a '94. Godiste,kupio ga jesenas,nisam bio zadovoljan prednjim ogibljenjem jer je suvise meko,ljulja kod menjanja brzina a kad sidjem sa puta znao je i do kraja da sabije viljusku..Negde sam nasao da su na ovom modelu opruge 500mm i fabricki je ulje 10w.Zamenio sam semeringe,premerio opruge(500mm)zamenio ulje(motul fork oil 15w)sipao gusce,i napumpao amortizere na 0,5 bara e sad je druga prica.Nemam iskustva sa drugim motorima ali ovo radi!Ispalo kako treba,vozim off,druga prica,kontrola, udobnost,ne sadi na rezervoar kad kocis i sl.Ovako sam ja resio problem pa ako nekom zatreba eto sazvakano.POZDRAV Ovu prichu imash u temi "KAWASAKI KLE 500" a i u raznim drugim temama sazvakanu bar jedno 15 puta, samo malo pretrazi forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...