Alexa90 11848 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4449 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Red za gulaš u nedelju 10.6. tekuće godine 1. Alexanto 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd 11. AlexaBGD 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci oko 13/14h u Labos, ne mogu ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11848 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4449 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek oko trojke, mozda i malo kasnije..ne mogu da stignem pre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Red za gulaš u nedelju 10.6. tekuće godine 1. Alexanto 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd 11. AlexaBGD 12. Fanky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8206 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6363 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moja gospodŽa dolazi sa mnom. Gledajte da ne bude sama sa nama divljacima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 6, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Moja gospodŽa dolazi sa mnom. Gledajte da ne bude sama sa nama divljacima... a sta je krijes ko zmija noge,sto je ne cusnes na spisak pa da turim i ja moju(a taman sam joj objasnio da idu samo muskarci, kad sad snimila tvoj post i zove me na mob) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8206 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6363 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Red za gulaš u nedelju 10.6. tekuće godine 1. Alexanto + devojčica 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd 11. AlexaBGD 12. Fanky 13. Evo isparavio sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 6, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Red za gulaš u nedelju 10.6. tekuće godine 1. Alexanto + devojčica 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd+curica 11. AlexaBGD 12. Fanky 13. nego cika Rajko,da ponesem neku klupu...mslm...radi sedenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto kalpak 4 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA PRESJEDNIČE !!AKO BUDE U PETAK ,DOLAZIM I DONOSIM STO SAM OBECO !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se donese klupa, ima jedna klupa i 10 stolica, znaci da racunam da je nedelja D-day... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8206 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6363 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Računao ili ne, eto nas 15 - 20 u nedelju na kapiju pa ti vidi šta ćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alexanto + devojčica 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd+curica 11. AlexaBGD 12. Fanky 13. 14.Dieselman ...doci cu i ja u nedelju,ali necu da budem 13. prase.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Jun 7, 2012 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu 10.06 da preuzmem nalepnice. A za gulas cemo videti, ako bude vremena da ga docekam, super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2083 Napisano Jun 7, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 949 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alexanto + devojčica 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd+curica 11. AlexaBGD 12. Fanky 13. Sasha & Vesna 14. Dieselman 15. Mlekadžija Spisak dopunjen... Vidimo sa u nedelju >15h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 7, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto, ja cu doci samo u 12 na AK da vas pozdravim i da ti donesem onu majicu. A posle kuci na ucenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Gulas ce da bude gotov izmedju 12-13h.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11848 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4449 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da ostane nesto za nas koji dolazimo kasnije? Jel treba nesto da se donese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan samo ko sta hoce da pije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..jel' moze neko blize objasnjenje za mesto okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8206 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6363 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mesto okupljanja u BG je pumpa Jugopetrol iznad Autokomande. A ako ideš iz Vrbasa, BigRider i ja se nalazimo kod Koviljske petlje u 11 i 15h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo ko sta hoce da pije... A sta vi preferirate da pijete ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Maxi bandi zelim ukusan provod i da ih posluzi vreme, a laborantima da im ovi mangupi ne sruse kucu (ne znate vi kakvi su skuterasi kada popiju), a ja i Kymco cemo misliti na Vas sa visine (Zlatibora). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto okupljanja u BG je pumpa Jugopetrol iznad Autokomande. A ako ideš iz Vrbasa, BigRider i ja se nalazimo kod Koviljske petlje u 11 i 15h. ..onda i ja dolazim do Kovilja u to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8206 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6363 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malopre smo se čuli i rekoše da ih metnem na spisak... 1. Alexanto + devojčica 2. SuperPOP 3. Goblin 4. bracabgd 5. BigRider 6. Šipi 7. SharkY 8. Zeka Peka 9. Rumba 10. crnibgd+curica 11. AlexaBGD 12. Fanky 13. Sasha & Vesna 14. Dieselman 15. Mlekadžija 16. motor_che 17. Drakula 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e i ja ne dolazim sam, dovodim jednu maloletnicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...