Zeljkamp 3230 Napisano Mart 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nekosta nista, drugar servisira motore,zamolicu ga da ti montira,jel i nije neka umetnost. Vec sutra ga zovem,pa ti javljam na pp. Poz Super,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je u LOUIS-u akcija i kosta manje od 100 evrica http://www.louis.de/_201b2c4464d14089afcec3f2f1ca898bfe/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=427&artnr_gr=10003132&mottype=0&herst_bez=&typ_id=&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Nazovete Sekulu, dodate 200 dinara za kurirsku sluzbu i eto mazalice po bagatelnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 5, 2009 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan A što se maltretirati kad za 117e kupiš u bg ili ns i još ti ljudi ugrade za dž? Kontam da je pre mala razlika za toliku gimnastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 5, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A što se maltretirati kad za 117e kupiš u bg ili ns i još ti ljudi ugrade za dž? Kontam da je pre mala razlika za toliku gimnastiku. EEE zrno po zrno POGACA ! A i kriza je.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gde u Beogradu crvenog Scottoiler ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 9, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Jimmy i ja isli u kratku voznjicu do Pegaz Moto-a, sve zbog ugradnje Scottoiler-a. Svaka pohvala za sve koji rade tamo, ukljucujuci gazda Marka. Posao je bio gotov za sat vremena i sve je odradjeno maximalno profesionalno i korektno. Za to vreme smo se ispricali uz bezalkoholno picence koje je bilo na Markonijev racun. Slike i malo vise detalja uskoro, tj kada prebacim fotke sa aparata na komp. P.S. Hvala celoj ekipi iz Pegaz Moto-a, kao i Jimmy-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika, kao sto obecah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo fotkica... Kao sto vidite Scott-a smo stavili u sediste i sve sto sam drzao u sedistu pre, originalni kljuceni, cerada i disc lock, je i dalje na starom mestu. Izabrali smo mesto koje je, po mom skromnom misljenju, idealno za moj motor. Boca sa uljem je na veoma je pristupacnom mestu, ne vidi se spolja a stelovanje protoka kao i dopunjavanje iste ne predstavlja nikakav problem. Iskustvo cu napisati kada napravim hiljadu, dve kilometara sa Scottoilerom. Jos jednom svaka cast momci i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 10, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio i nek te dobro sluzi Svaka cast momcima iz Pegaz Motoa na profesionalizmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, a zašto je iglica otišla skroz na kraj viljuške? Nije mi to nešto jasno... Jesu ti rekli nešto zašto je tako i tu stavljena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, a zašto je iglica otišla skroz na kraj viljuške? Nije mi to nešto jasno... Jesu ti rekli nešto zašto je tako i tu stavljena? Iglica je postavljena tu jer Scottoiler preporucuje da se tako postavi na nas motor. Skinuli smo sa zvanicne stranice Scottoiler-a uputstvo za montazu na Yamahu FZ6 i u njemu preporucuju da se postavio ovako kao i meni. Naravno da moze da se postavi i na drugo mesto ali mislim da ovi iz Scottoiler-a nisu bez veze izabrali bas ovo mesto. Za sada sam presao oko 1000km sa Scott-om i imam samo reci pohvale za isti. Nastelovao sam ga da podmazuje a ne prska. Lanac polako pocinje da dobija fabricku boju, sto znaci da se, pored podmazivanja ujedno i pere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ovde postoji mogucnost da se iglica zapisi od prljavstine sa zadnjeg lancanika koji je direktno gura U cevcicu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan sto je dobar onaj TDM u pzadini na prve dve-tri fotke ;D bas dooobar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel i dalje besplatna ugradnja u NS? U FIVI sam uzeo flajer na kome to pise pa zato pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 14, 2009 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ugradnja je besplatna za uredjaje kupljene direktno u pegazu, za sve donešene uredjaje ugradnje 1900din, u krajnjem slučaju pitaj Srdju u fivi da ti ugardi ako kaže da ne ume slobodno mu reci da pozove Pegaz pa će poslati nekog da mu pokaže kako. A možeš i sam uz pomoć www.scottoiler .com sajta gde imaš detaljno uputstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Maj 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je mesec dana i 3500km od kako sam ugradio Scottoiler. Za sada sam prezadovoljan. Preporuka za sve koji se dvoume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je mesec dana i 3500km od kako sam ugradio Scottoiler. Za sada sam prezadovoljan. Preporuka za sve koji se dvoume. nisi razmisljao o scottoiler varijanti dvostranog podmazivanja lanca-novo,bar mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da esistem je nov.Sta mislite o tome,esistem ili vakum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da esistem je nov.Sta mislite o tome,esistem ili vakum Imas ovde detaljnije: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=19003.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje koje ne pripada mozda ovoj temi,da li nafta ostecuje lanac i da li postoji bolje sretstvo za pranje(domaca radinost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Jun 1, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vec o tome, ali evo ukratko. Nafta ne ostecuje lanac, a bolje sredstvo za pranje je petrolej, famin ili ekoklin. Ja licno koristim famin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da ne sirimo pricu, ako imas Scottoiler ne moras da peres lanac. Postoje teme o pranju lanca, pa mozemo da nastavimo diskusiju tamo. Kad sam vec pisao, mislim da treba napomenuti da se na motorima sa Scottoilierom treba cesce cistiti poklopac prednjeg lancanika, jer se dosta vise prljavstine tu skupi nego kad lanac podmazujete sprejevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan problem nije u ostecenju lanca pri pranju nego u gumicama koje bi trebale da zadrze mazivo na odredjenim mestima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ugradio dual injector za podmazivanje sa obe strane lancanika? Meni se cini da je to prava stvar, ovako su mi gumice sa kontra strane slabije podmazane...verovatno nista znacajno al ipak je bolje sa obe strane... 30e u luisu...isplati li se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...