severian 18389 Napisano Januar 29, 2012 Integrisan, 8460 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, imamo i film... Nije bilo vremena da bude baš sve savršeno, ali nadam se da će dočarati atmosferu. U svakom slučaju, kroz ovaj video možete se voziti sa nama! 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatan je osecaj u grudima, kad si okruzen najboljim ljudima BAJKERIMA !!! Svaka cast svima koji su pomogli ovu akciju na bilo koji nacin Veliko je Bajkersko! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Januar 29, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatan je osecaj u grudima, kad si okruzen najboljim ljudima BAJKERIMA !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bravo Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6724 Napisano Januar 29, 2012 MotoDJIR.com, 1372 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu...ala Severian montira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4305 Napisano Januar 29, 2012 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa foto galeriji. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 29, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa Seve, znaci tako... od sada ti tovarimo i video produkciju u zadatak . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 30, 2012 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlazak u Kulinu u Subotu, tj. ceo taj dan je bio savrsen. Hvala svima koji su ucestvovali i na bilo koji nacin doprineli akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Januar 30, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posle jednodnevne vremenske distance i pregledanih fotki, mogu da kažem da se osećam veoma ponosno na našu akciju i to što sam bio deo nje. Nismo ni svesni, u trentku koliko to sve znači, srećom postoji pisani i foto trag tako da uvek možemo da se podsetimo i sebi damo snage za nove izazove. Nisam se javljao odmah jer sam bio totalno slomljen posle posete paviljona sa decom. Ta slika u meni izaziva pomešana osećanja. Tuga, bes, energija...sve pomešano. Na kraju ostaje velika želja da se pomogne onima koji tu pomoć očajnički žele i trebaju. Ja se uvek rukovodim rečenicom našeg velikog Ive Andrića: ”Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo" Dajmo onima koji imaju potrebu i vratiće nam se u životu. Kuline imaju tu potrebu. Do novog viđanja svima hvala. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Januar 30, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pored pelena, Carnexa, imali smo vrednu donaciju od strane našeg člana, Kypck (nije kipk kao što sam do sad mislila nego Kursk, ćirilično ) i njegove firme Puma. Oni su donirali malo oštećene Puma patike(ali i te kako dobre!!) za štićenike Doma Toj donaciji su se najviše obradovali štićenici, jer im je obuća stvarno jako potrebna!! Hvala kompaniji Puma i našem forumašu Kypck 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 30, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Spremam jos za naredni put, drago mi je da im je bas to potrebno! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan šta reci. srce bikera je veliko. kada bi ovi ostali što cuju a ne vide i vide a ne šlušaju pogledali vas i vaša djela posramili bi se pred žalosnom istinom na kucnom pragu i najvjerovatnije ukljuculi u sljedecu akciju. cure i decki nisam mogao biti sa vama ali se nadam da hocu jednom a vama i vašim djelima se klanjam do poda. veliki pozdrav svim ucesnicima humanitarne akcije Kulina. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 30, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tačno tako Mile, svaka čast svima koji ste učestvovali u ovim Deda Mraz akcijama - Sremčica i Kulina!!! Mi, koji smo ove godine konkretno i išli u Kulinu samo smo bili oni koji su ovaj put mogli poći i proslediti sve što smo svi zajedno skupili!!! Prošle godine Bandolero i ja smo kao i vi učestvovali donacijom,nismo mogli i ići, ali smo svim srcem bili uz one koji su otišli kao i svi vi sada sa nama! Malo su se slegla osećanja pa mogu bistre glave da vam kažem da zaista postoji način da se svaki pojedinac izdigne iz ovog "pramulja života" u kojem trenutno živimo. Vera je to! Treba verovati u nešto a velika je stvar što se pokazuje da možemo da verujemo u našu zajedničku humanost i ogromnu pozitivnu energiju koja sve ideje pretvara u stvarnost. Nismo nikad izneverili one koji nas čekaju.... a tako će biti i za Uskršnju akciju u Sremčici i za planiranu akciju u Kulini. Samo još da se sprovedu neke ideje i planovi tamo načelno dogovoreni pa će nas i u Kulini biti onoliko koliko i u Sremčici ako bude potrebno! Ako je to način da se skrene pažnja onih koji mogu mnogo više nego mi da im pomognu i razreše njihove tekuće probleme i olakšaju im i onako težak život..... ali što reče Mile "čuju a ne vide i vide a ne slušaju". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18389 Napisano Januar 31, 2012 Integrisan, 8460 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo filma odozgo (o našem Humanitarnom konvoju u Kulinu) i u boljem kvalitetu. Da ostane za arhivu . 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...