misa-pei 6287 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Znači li to da si rešio problem naprsle glave? Kako? Na sličan način? I molim te, više slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa gdje ćeš više slika... iovako su u temi samo slike i kokice ... a za tu naprslinu još izmišljamo toplu vodu .... ustvari, pametujemo treba li uopće dirati ili ostaviti tako ... jer nije jako doboko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: ....pozobao sam kokice a sad prelazim na kikiriki A kako kačiš ovolike slike?Ja uvek ''resizujem'' pa kad je prikačim ona malecka poveća se kad klikneš na nju a ne sviđa mi se to... može i kod mene biti mala.. ali zavisi koje "codove" stavljaš .... imaš (na pfotobucketu, imageshachu ... ITD) "direct link", "img code", "thumb code" .. ITD .... ako stavljaš ovaj "img code" dobiješ velike slike.. ali moram napomenuti da ja svaku sliku prije uploada resajzam i optimiziram ... pa tako moje slike imaju samo 100tinjak Kb, pa se brzo učitavaju, ne usporavaju otvaranje teme i slično .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @strasilo Ти очигледно много знаш и то је одлично, али можда ти треба помоћ око замене уља? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan uh uh .... malo bih ja posla napravio kad bih imao takvu pomoć .... ali se svakako nebih bunio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan danas prvo ufrezavanje ventila.... inače, ufrezavanjem siceva se radi nekoliko parametara.... a to su položaj, oblik i kut dosjeda ventila.... frezer se odabire prema samom ventilu .... tj. prema kutu i promjeru "pečurke" a vodilica frezera se bira prema debljini i dužini stabla ventila.. i ima ih pun ćurac ... pa na posao ... da bi dobili potrebnu i zadovoljavajuću površinu za dalje radove ... vidi se razlika između ufrezane površine (usis) i neufrezane (ispuh) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a onda slijedi i šlajfanje ventila... prvo sa grubom pastom ... pa to uzgleda ovako ... površina treba biti cca 2-3 mm nakon toga ide fina pasta, a postupak je isti ... ali se dobije površina finije kvalitete ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ispušni ventili će ipak ići na strojnu obradu jer sam primjetio pojavu korozije na samom dosjedu ... a to nije dobro, pa ću sutra samo "liznuti" sa tokarskim nožem.. iako korozija nije strašna i čak vjerujem da bi se malo jačim šlajfanjem izvuklo, malo sam picajzla što se tiče tih stvari, pa to ipak mora biti kako "bog zapovjeda" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo i filmić ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 14, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Par puta dnevno dodjem na forum, samo zbog ove teme (i "domaci but & guz" naravno :D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja više zbog ove druge teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe za novima... na ovima ima "mesa" i više nego dovoljno za zahvat koji planiram napraviti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe za novima... na ovima ima "mesa" i više nego dovoljno za zahvat koji planiram napraviti ... Da pogodim koji zahvat ? Jel može? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan samo naprijed ... nema se tu šta puno pogađati ... cilj je jedan i jedini ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa stara mašina je to. A te mašine su disale još na olovni benzin... I koliko sam vidio - po ventilima - ta mašina još nije prepravljena na bezolovni. Zato i treba nešto veča površina na sedištima ventila a i na ventilima samim ... Inače sve pohvale na detaljnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Decembar 14, 2011 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ...samo me ona pukotina na glavi nervira...ja cu cir dobiti od nervoze...jebote,sve radis od tocka do tocka,a to da ostane tako...znam da moze tako ici jos dosta,samo... uff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa stara mašina je to. A te mašine su disale još na olovni benzin... I koliko sam vidio - po ventilima - ta mašina još nije prepravljena na bezolovni. Zato i treba nešto veča površina na sedištima ventila a i na ventilima samim ... Inače sve pohvale na detaljnosti. tako nekako .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ...samo me ona pukotina na glavi nervira...ja cu cir dobiti od nervoze...jebote,sve radis od tocka do tocka,a to da ostane tako...znam da moze tako ici jos dosta,samo... uff... iskreno, mislim da bi bilo više štete nego koristi da se to sad ide raditi ... ali tko zna... možda i mene to počne nervirati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ...kokice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, ja cu nesto slicno raditi od februara (nadam se), samo u mnogo manjem obimu. Prvo moram nabaviti ove prirubnice karburatora, zna li neko gde kod nas, i Strasilo koliko to kosta kod vas (prirubnice)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kako za koji motor ... ali ja uglavnom sebi to rješavam u USA ... daleko jeftinije... a da budem iskren, ako nema u trgovini u HR odmah na stanju, čak mi je i isporuka iz USA brža.. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nego, da mi nastavimo dalje sa temom ... ventili su riješeni ... i naravno dida... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 15, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dida je zakon ( bez starca nema udarca ) ! ( znam ja da bi i ti to dobro odradio, al kad imas takvog dedu - valja i njemu nesto dati da uradi ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan dida je od daaaavnih '80ih radio dijelove za tuniranje motora po narudžbi mog starog ... ja preuzeo posao od starog, ali dida i dalje tunira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo ih i ispušni ufrezani i ušlajfani ... malo kontrole šublerom ... i naravno da sam zadovoljan svojim savršenstvom ... :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...