sszgo 10 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako se inace farbaju felne da izvuces one linije ukrug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da si stvarno pocheo da preterujesh,ovi iz kawe taman nauchili da farbaju onako lepo,jednobojno,plavo,pa crno,pa zeleno,a ti ih sad sabotirash.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kako se inace farbaju felne da izvuces one linije ukrug? lepim maske pa farbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Brate farbache svaka ti cast! Lud si sto gradi. Kako samo tako uradis sve te podloge i ostale tripove. Stvarno je predrkancija od boje. Jel mozes da mi ofarbas tako nekako apenac moj? Ima livenjake od betea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno interesantna shema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6368 Napisano Avgust 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na gaymobil sa onim bojama... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na gaymobil sa onim bojama... ;D I meni prvo to palo na pamet kad sam video, ali reko da cutim... musterija je uvek u pravu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Avgust 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na gaymobil sa onim bojama... ;D I meni prvo to palo na pamet kad sam video, ali reko da cutim... musterija je uvek u pravu! ;D Nova shema farbanja: ARASAKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ajde marko brze to nememam cim da radim,umro mi stroj skroz :o aj pozuri ozb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kawa odlazi danas, airbrush slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce gazda ovo da drzi u dnevnoj sobi. Greota bi bilo da cuci negde na ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan motor je otisao i sada je na putu za Zlatibor. Boja je neverovatna. Prvo po ceni od 500e/kg, a sada i po efektima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu daj jednu sa strane Ispalo je pravo dobro! Nisam ni sumnjao u tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 7, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Au kako je dobro :o Jel možeš da okačiš neku sliku donjeg dela oklopa (zeleni deo), a da se ne presijava na suncu. Jel to šara trave ili šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan namam sliku a motor vise nije u radionici. Boja je takva. uvelicao sam detalj blatobrana, mozda se bolje vidi. Na donjoj slici se jasnije vidi kakva je boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 7, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni nista nije ovo jasno. Morao bi jednom da gledam kako se stvara ova magija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 7, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Aлал ти вера, Фарбаче... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga gledao na zlatiboru i ništa mi nije jasno svaka čast mnogo je bolje nego na slikama verujte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Avgust 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sljasti... Svaka ti dala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga gledao na zlatiboru i ništa mi nije jasno svaka čast mnogo je bolje nego na slikama verujte +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Kicheraj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 12, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Cigan i samo me ciganska estetika interesuje. Nemam potrebe da se zovem Rom, to ostavljam belcima, misle da nas manje mrze kada nas lepse zovu. Imam srecu da zivim sa zemljacima u ciganskom kraju i njihov komentar je bio da je 636 dobar ali da fali jos koja boja. Oni su mi najboji kriticari. Kada belac poput McSremca kaze da je Kawa kiceraj, za mene je to kompliment. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A jeste stvarno,u pravu si,neki dan i Hasan izveo svoju kobilu Danu na ulicu,kaze ima u jaliji neki sareni drecavi konj,pa ko veli da naskoci,i' konj il' taj sto je farb'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...