Jump to content

Moto Zajednica

farbanje kod farbacha

Recommended Posts

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Hehe , pogledaj izraz na licu onag lika u pozadini u plavo-crnoj jakni.Kao da govori "ccc pa zar i ovo neko vozi"  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest farbach

Hehe , pogledaj izraz na licu onag lika u pozadini u plavo-crnoj jakni.Kao da govori "ccc pa zar i ovo neko vozi"  ;D

slike su sa zimskog moto susreta u Nemackoj. Tri dana rakijanja na -20. I taj sto gleda ne vozi normalan motor, posto slabo ima civilnih . Potrazicu slike u kompu. Lap top je zavrsio u sumi na raznju, ispekao ga Darko. Pitao sam ga jel mora da bude najgori od sve dece tamo.

• Zainteresovan, 788 postova

slike su sa zimskog moto susreta u Nemackoj. Tri dana rakijanja na -20. I taj sto gleda ne vozi normalan motor, posto slabo ima civilnih . Potrazicu slike u kompu. Lap top je zavrsio u sumi na raznju, ispekao ga Darko. Pitao sam ga jel mora da bude najgori od sve dece tamo.

Aj sto ga je ispekao, al pitanje je dal' su ga posle shvabe i pojele, ne bi me chudilo...

• Skuteras, 3702 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Vidim ja da ima nesto sto mu daje dobar efekat. Koliko puta se farba i lakira za onakav (od)sjaj. Mom bratu jedan majstor farbao kola 3 ruke farbe, 3 laka. Bilo kao ogledalo, mogao covek da se obrije kakav odsjaj je bio. Jedino bilo jebeno posle nekog vremena polirati vase i kad je ponovo cuknuo, nije imalo sanse da se ponovo uradi tako

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Je`l to onaj LapTop sto je davno rik`no pa izvadjen iz kontejnera za stari namjestaj u Svabiji. ;D ;D ;D

Guest farbach

Imam slike: prvi dan, vidim Dare se dobio, lezi na nekoj slami i prebacuje slike iz aparata u lap top. Uvece je krenula katastrofa, kada se prepio. Prvo je zapalio gumu preko njega, pa su ga proboli, a onda je dosla i ideja da moze na razanj.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Imam slike: prvi dan, vidim Dare se dobio, lezi na nekoj slami i prebacuje slike iz aparata u lap top. Uvece je krenula katastrofa, kada se prepio. Prvo je zapalio gumu preko njega, pa su ga proboli, a onda je dosla i ideja da moze na razanj.

;D ;D ;D Dobro, dobro. ;D Kod nas ima kupiti na buvljaku LapTop-ova P-I po 20E ispravnih. ;) Pa se mogu zrtvovati za Grande Spiku. ;D ;D ;D

P.s.

Pa o cemu bih inace pricali-pisali. ;)

• Svrati ponekad, 299 postova

moze li mala pomoc kolega "moleru"

kako da dodjem i gde da nadjem tracice za maskiranje ali uze od 3mm??

polomio sam se kao siroce i nigde ne mogu da dodjem do njih.sad uradim na kateru ali nije to to,ne mogu bas da ih savijem do zeljene krivine...

• Svrati ponekad, 271 postova

bude u mitrovici. 3m fineline tape. Nazovi na 022 640750 (marko) pa cu naruciti ako nema trenutno.

Da se nadovezhem: Da li ima njihova prodavnica i u BGu??

Majstor Farbach, jedno pitanje, koju foliju/tapet koristis za maskiranje? Desavalo mi se dosta puta da nakon odlepljivanja folije za maskiranje sa baze lepak ipak ostane.

Oracle je bila marka folije koju sam koristio, verujem da je jedna od losijih.

Guest farbach

oracal oramask siva sablon folija. Na bazi ne ostavlja lepak a na presmirglanom laku ponekad hoce. Zato treba sto krace da je zalepljena, nikako ne preko noci.

oracal oramask siva sablon folija. Na bazi ne ostavlja lepak a na presmirglanom laku ponekad hoce. Zato treba sto krace da je zalepljena, nikako ne preko noci.

Hvala za info i za savete, potrazicu je.

Odlicno, NS mi svakako vise odgovara, hvala jos jednom, pogledacu tamo.

Izgooglao sam "ORACAL PLUS POLIKARBONATI" Novi Sad, u futoskoj su, imaju folije, svrnucu i kod njih...

Planiram nesto da radim na sv-u, pa ako bude bilo jos nekih polemiziranja, priupitacu.

Guest farbach

Kawasaki Z1A. Prvi model Z900, prvog motora sa dve bregaste u glavi. Celokupna moto industrija se kasnije razvijala na bazi kawine devetstotice.

Originalna receptura i boja, sa podlogom i bezbojnim 20 slojeva. Boja je inace cetvoroslojna, nisam ni znao da postoji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja