lalajko 2024 Napisano Novembar 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za ulazak automobilom u zemlje EU biće dovoljna registararska oznaka, odnosno registraciona nalepnica koja se dobija uz nove tablice, prilikom registracije vozila. Ovu vest saopštilo je Udruženje osiguravača Srbije 29. novembra 2011. godine. http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&nav_id=561632 Srecan nam 29-ti novembar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 29, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kojoj EU? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i jedna lepa vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A za Bosnu i Makedoniju treba!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan kojoj EU? CRO, BiH, MNE, MK svakako ne sada. To ne treba zaboraviti kad se putuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan JUPIIIIII !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan kojoj EU? CRO, BiH, MNE, MK svakako ne sada. To ne treba zaboraviti kad se putuje. Za CRO neće trebati zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Novembar 29, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Znači kad budemo išli u Austriju, Nemačku, Holandiju,Englesku,... neće nam trebati zeleni karton, ali do tamo će ipak trebati uplatiti isti jer je najnormalniji put preko Hrvatske? Kad krenemo za Grčku neće nam trebati ukoliko idemo preko Maldiva, Kanarskih ostrva ili Gvineje Bisao ali ako budemo išli preko Makedonije moraćemo ipak i dalje da ga plaćamo? Čak i do Stanišića i Bijeljine će nam i dalje nepromenjeno trebati! Zaista divna vest tako tipična za nas i nase dugogodisnje blagostanje! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 29, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ići ćemo preko Bugarske majku mu poljubim... Šta si ti imao iz geografije kad si bio mali ? A za Bosnu me baš zabole patka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Novembar 29, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Pa ići ćemo preko Bugarske majku mu poljubim... Šta si ti imao iz geografije kad si bio mali ? A za Bosnu me baš zabole patka... Видим добро си пазио на географији па за Грчку преко Бугарске - због зеленог картона, а оно и ближе је само ако си друг члан а директива таква?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 29, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Srbin u svemu mora da nađe nešto negativno. Pa nisu naša osiguranja kriva što Makedonija i BiH nisu potpisale taj sporazum. Kada potpišu neće trebati. I drugo, to znači da ima i gorih od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4321 Napisano Novembar 29, 2011 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ići ćemo preko Bugarske majku mu poljubim... Šta si ti imao iz geografije kad si bio mali ? A za Bosnu me baš zabole patka... Dva zaustavljanja u Bugarskoj od strane policije te izadje kao zeleni karton... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec offujemo, ja u Bugarskoj videh samo jednom policijsku patrolu. Stali smo da ih pitamo za put. O nekom uzimanju haraca nije bilo ni govora, sad je ipak neko drugo vreme u odnosu na ono iz devedesetih. Sem toga, za put u Grcku bih zaista uvek pre isao preko Bugarske jer ima zaista sta nesvakidasnje da se vidi (Beologradcik, Rilski manastir, planine Balkan i Rila pored koje se prolazi). Ima mesta za jeftino a kvalitetno nocenje u bilo kojoj varijanti. Glavni putni pravci su sada sa mnogo boljom podlogom nego kod nas... Pravcem na Goce Delcev se izlazi u Kavalu, pa odatle ili na Tasos, ili u ostatak Grcke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6562 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno mi nije jasno. Da li to važi i za već registrovana vozila, ili samo za ona koja će biti registrovana od kad ovo stupi na snagu? Znači li to da sam "bacio" lovu za zel. karton ako sam ga kupio kad sam registrovao vozila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 29, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da imam vremena i novca pa da mogu da lutam sledece godine. Super je sto ne mora zeleni, ali kad bi se skrpio za neku lepu turu, sigurno ne bih zalio i 2000 dindzni za zeleni. A i registrovan mi bajk do jula( btw. neizmerno hvala nashem MUP-u sto mi 2 meseca nisu dali tablicu, a tekla mi registracija!!! ) Gde je sad zastita potrosaca....LOL Pa kad italijanima platim 69 vinjeta sto ne bi i zeleni ausvajs nashim pljackashima. Ipak su to nashi rodjeni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 29, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Srbin u svemu mora da nađe nešto negativno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srbin u svemu mora da nađe nešto negativno. E moj Acime, a bas je ovom narodu super, nikad bolje (nekima retkima jeste) pa mu negativnoo i hvaljenje skoro nicim ne treba da zapadne za oko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 30, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno mi nije jasno. Da li to važi i za već registrovana vozila, ili samo za ona koja će biti registrovana od kad ovo stupi na snagu? Znači li to da sam "bacio" lovu za zel. karton ako sam ga kupio kad sam registrovao vozila? Kako vi to "kupujete" zeleni karton? Znaci li to da vi jednostavno niste osigurani ako predjete granicu? Kako ste onda osigurani od danas u EU? A u BiH jos uvijek ne? (bez zelenog kartona) Zeleni karton je komad papira na kojem pise u kojim ste zemljama pokriveni. Zasto to mora da kosta neke pare? Valjda osiguranje kosta, a ne komad papira. Ja ga dobijem postom dzabe svake godine u redovnoj korespodenciji sa osiguranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E vidis kod nas je zeleni karton dzaba.. ali kosta 2000din da neko rukom zaokruzi zemlje na njemu.. a to nije lako zar ne ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Znači li to da sam "bacio" lovu za zel. karton ako sam ga kupio kad sam registrovao vozila? Idi u Bosnu ili Makedoniju i onda ćeš iskoristiti zeleni karton E moj Acime, a bas je ovom narodu super, nikad bolje (nekima retkima jeste) pa mu negativnoo i hvaljenje skoro nicim ne treba da zapadne za oko? Ima ljudi koji zaista teško žive, ali ovde kukaju ljudi koji minimalno imaju motor i kompjuter, dakle ne pripadaju najugroženijem sloju. Kada bi se samo zamislili koliko ljudi na ovoj kugli to nema, onda ne bi kukali. Život ti je kao i fudbal. Ako na utakmicu dođeš sa mišlju da nema šanse da pobediš, onda nećeš ni pobediti, budi siguran. Samo ako sebi postavljaš visoke ciljeve, do nekih ćeš i doći, a ako ciljeva nema, onda ti se sigurno neće ni ostvariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Novembar 30, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose sto nam ne treba zeleni karton za zemlje EU, ali mislim da bi nam vise znacilo kada nam ne bi trebao u zemljama regiona. Licno, vise bih voleo da mi ne treba zeleni karton za Bosnu nego za, na primer, Austriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek da se razumemo..nisu nasi nista uradili da bi nama olaksali... naprotiv.. EU ih je uslovila da to urade jer zamisli.. svaki stranac u tranzitu kroz srbiju je placao od 70-150e da bi prosao do grcke i nazad .. tokom leta tu su se skupljali milioni evra dnevno .. samo se nikad nije saznalo gde nestadose..mozda u u ove nove autoputeve ili puste mostove.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srbin u svemu mora da nađe nešto negativno. Pa nisu naša osiguranja kriva što Makedonija i BiH nisu potpisale taj sporazum. Kada potpišu neće trebati. I drugo, to znači da ima i gorih od nas. Verovatno Ali kako to naša država može da sklopi raznorazne trgovinske i političke dogovore sa tim zemljama,a ovo ne može?Čak za te zemlje netreba pasoš al treba zeleni karton. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 1, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna vest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mala dopuna: Građanima Srbije koji automobilom putuju u Crnu Goru, zeleni karton neće biti potreban ni od 1. januara 2012.godine, a isti princip, putovanje bez zelene karte, važiće i za vozače iz Crne Gore, saopštilo je danas (13.12.) Udruženje osiguravača Srbije. http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&dd=13&nav_id=565380 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...