Uros Novi Sad 29 Napisano pre 21 sati U prolazu, 43 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Tu se mozda odlepila jedna lamela pa udara od zvono, a mozda i pukla neka oprugica mada ispala bi negde u dekli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16661 Napisano pre 21 sati Integrisan, 9486 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije pukla nit se odlepila lamelica. Da je pukla opruga mala tad bi tocak vrteo non stop i gurao bi bajk napred i ako je u leru. Ovde su oprugice odradile svoje ili ti isteglile su se preko mere te centrifugalna sila na leru jednu od lamela otvara za toliko da kucne o zvono. Celo kvačilo mora se rasturiti i sve sagledati pa spram toga dejstvovati. Nekad samo zamena oprugica reši problem, nekad ne. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 29 Napisano pre 17 sati U prolazu, 43 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio slucaj krive korpe kvacila pa je bacala u osmicu i nailazila neka lamelica koja non stop hvata i gurala mi motor napred, cak se par puta i ugasio. Sve sam resio sa komplet malossi kvacilom. Inace imam jedan set oprugica mallosi ako nekom treba po 5 kom bele, crvene i zute u pakovanju. Sa mallosi kvacilom dolaze bele oprugice standardno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guzva 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam potencijalni kandidat za te oprugice koje imas Samo da otvorim kvacilo pa da utvrdim dal su one problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marstef 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li negde ima centralna opruga lamele, ali da nije bela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3110 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 5190 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovaj klip pa ako je neko imao isti ovakav problem a resio ga je, neka napise jel ga resio zamenim celog kvacila ili samo zamenom opruga u kvacilu ili nekom trecom metodom. bukvalno se i na mom majesty 400 iz 2010 ovako cuje iz kvacila... Јача главна опруга на задњем склопу, иако не очекуј чуда. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...