Bydussan 0 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me koje gume preporucujete za ovaj skuter, do sada sam vozio jedino michelin power pure sc. Ove gume su bile na skuteri kad sam ga kupio i sada je doslo vreme da se zamene pa bih voleo da cujem koji savet i preporuku od clanova koji su imali iskustva. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Mart 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zadovoljan njima - ne menjaj. Dunlop Scoot Smart je takođe odličan izbor. Mnogi su zadovoljni i sa Michelin City Grip. Vidi šta uopšte ima u ponudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Mart 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ilija ja sam bio zainteresovan za taj motor isto sam gledao klipove da ide bez problema 160+. Ali ako je sve ok na njemu onda po meni jedini razlog moze biti neka blokada jbg neznam sta bi moglo drugo biti.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Mart 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ilija ja sam bio zainteresovan za taj motor isto sam gledao klipove da ide bez problema 160+. Ali ako je sve ok na njemu onda po meni jedini razlog moze biti neka blokada jbg neznam sta bi moglo drugo biti.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Mart 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Maxiskuteri nemaju blokade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bydussan 0 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zadovoljan njima - ne menjaj. Dunlop Scoot Smart je takođe odličan izbor. Mnogi su zadovoljni i sa Michelin City Grip. Vidi šta uopšte ima u ponudi...Nisam je vozio kada je bila bas nova, vidim da je svi hvale, ali sam ja primetio da mi dosta kliza, mozda zbog toga sto joj je sad i vreme da se menja. Hvala u svakom slucaju... najverovatnije cu ici sa istom jer mi je i prednja identicna a jos nije za zamenu... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi sve je ok Juce je isao do skoro 170kmh tako da sam zadovoljan, vrv je zbog prejakog vetra kada sam ga vozio pre neki dan pa zato nije hteo preko 145kmh inace sam prezadovoljan skuterom za ovih nedelju dana koliko ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.upslike.net/image/PkTFx http://www.upslike.net/image/PkRz8 trebao bi da farbam skuter pa da li neko ima ovakvu boju zove se "titanium frozen" ako ima trebala bi mi sifra a netu ne mogu da nadjem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Mart 1, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Titanium frozen, satin gun metal... U principu obicna srednje siva metalik sa mat lakom preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan A jel je ima u vecini farbara ili znas gde ima da se kupi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Mart 1, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Igora na Dusanovac. Moze da ti napravi bez problema. Cak moze da ti spakuje u sprej ako mislis da radis bez kompresora samo ti nece ispasti savrseno. Kucaj u google-u Igor Automotive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kada se odlucim da ga farbam ici cu tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoza 0 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam prblem sa vizirom u stvari reba da ga skinem i zamenim novim ali ne znam kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Чим дођем кући, усликаћу ти како се скида . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoza 0 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde je lepo objasnjeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Стварно нема потребе да постављам слике послије овог видеа. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano April 6, 2017 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko DOOOBAR 400 oko 2008 2009 za zamenu za 250 ? Moja doplata, dogovor oko svega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARRRKO 1 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty Prijavi odgovor kao problematičan Cao, nov sam na forumu. Pre par dana sam kupio Yamahu Majesy 400, 2010 godiste i imam par pitanja. Hocu da joj promenim ulje, filtere, ulje u prenosu i antifriz. Naso sam ulje pa bi da pitam da li je ok http://www.kompp.co.rs/catalog/bardahl/bardahl-ulja/bardahl-ulje-4t/ulje-xtm-scooter-10w40-1-ltr.html http://www.kompp.co.rs/catalog/bardahl/bardahl-ulja/bardahl-menjacko-ulje-moto/ulje-za-menjac-10w30--1ltr.html Na koliko (kilometara ili sezona) se menja ulje u prenosu? http://www.motodelovi.com/webshop/search?search-motor-brand=Yamaha&search-motor-cc=&search-motor-type=YP+400+Majesty&search-category=32&search-motor-age-group=2004 jel su ovo svi filteri koji ona nosi (sem ovoh za ulje znam da se jedan stavlja)? Koji antifriz da kupim i na koliko se menja ( kilometara ili sezona)? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano April 17, 2017 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - ulje motot 10W40 (Bardahl ako bas mora) - f. ulja Hiflo ulozak ulje u motorui filter menjas na 4-5K - ulje u reduktoru 10W30 ili 10W40 ili 80W90 (sipao bi 80W90) ulje u reduktoru menjas 10-15K - f. vazduha imas levi i desni, menjas po potrebi - antifriz G12 , kociono ulje DOT4/5 menjas nakon 4-te godine - svecicu menjas nakon 10K Pozdrav novom kolegi i nek te sluzi at kako si zamislio, odlican je to maxi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano April 18, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada skoro zamenio ulje i sipao sam fabricko yamalube 10w 40 2000din litar u Plattneru i filter ulja orginal 1350din, ostale filtere sam uzeo hiflo, svecicu sam uzeo ngk iridijum 1800din sad na sajmu, antifriz i ulje u prenosu nisam menjao jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARRRKO 1 Napisano April 21, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na objasnjenju.Jos uvek nisam kupio ulje, sad ovo hladno vreme a i atest jos uvek nie gotov tako da ne mogu da ga registrujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban85 1 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, imam Majesty 400 već godinu, medjutim pre par dana mi počelo kapati ulje sa lijeve strane gdje se nalazi filter vazduha. Motor ide ko i prije nema drugih zajebancija. Nazovem majstora i on mi kaže da je moguće da se motor nekad prevrnuo i da se s vremenom nakupilo ulja pa sad kaplje. Nivo ulja sam provjeravao nekoliko dana i stalno je ok. Kaže da rastavim i očistim benzinom, a filter da mijenjam po potrebi i to je to. Ja sam malo sumnjičav pa me interesuje prije rastavljanja da li je neko imao sličnan problem?? Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Jun 7, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da ti je bas dobro prljav filter vazduha pa to praavi tamo neke probleme. Skini prvo njega da prekontrolises i ako treba zamenis. Ocisti dobro kuciste filtera od tog ulja pa ces posle videti kakvo ja stanje kad sve vratis na svoje mesto. Mozes i da ga upalis sa skinutim filterom pa da vidis da li duva ulje na neku tamo rupicu koja ima na kucistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...