Jump to content

Moto Zajednica

Boban85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Laktasi
  • Motocikl
    Yamaha Tracer 900

Poslednji posetioci profila

190 profile views

Boban85's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Drugari, imam problem koji se manifestuje tako da mi dosta često ne prikazuje na displeju kad je motor u drugoj brzini, samo bude prazno (ostale brzine i podatke uredno prikazuje). Inače Tracer 900 godina 2017. redovno servisiran 40.000 na satu i odlično se ponaša Je li ko imao takav problem i kako se rješava?
  2. Malo su previše para, dvoumim se između Metzeler Z8 i Mišelina road 4 A volio bih čuti na čemu ostali Traceri voze i iskustva?
  3. Pozdrav drugari, vozim Tracera već godinu i pol, (razne vrste moticikala oko 20 godina), ali kako to obično bude, dok ti nešto ne zatreba i ne znaš da postoji ovakva grupa. Bajk je zvijer, 2017 godina, kupljen od prijatelja i poprilično nabudžen. Problem sa kojim se susrećem su gume, jer sa Dunlopom nisam zadovoljan i hoću da probam nešto drugo, ali ne znam šta? U ponudi imam... Continental contiroadattack3 700km Dunlop gpr300 300km Dunlop roadsport2 500km Metzeler roadtec z6 390km Metzeler roadtec z8 510km Michelin pilot road2 430km Michelin pilot road4 gt 600km Michelin pilot road4 550km Michelin road5 640km Pirelli angel gt 470km Pirelli angel gt2 630km Pirelli angel st 430km Rado bih se pridružio Viber grupi, jer kako vidim ima dobrih druženja! 00387 65 635 811
  4. U pravu si Marko, to sam previdio. Kod mene se samo čuo klik i nije verglao. Slažem se prvo svjećicu provjeriti... NGK ti dodje 7-8€, pa nije na odmet zamjeniti.
  5. Imao sam taj problem. Skini alnaser i kompletno ga pretresi, moguće da su četkice, ali vjerovatno ga samo treba prestiti. Usput prečisti i ostale kontakte i pospricaj sprejem. Na žalost moraš rastaviti kompletan motor da ga skineš, a ako su četkice, pasu od Golfa 2. Mene je to izludilo, ali na kraju dok sam rastavio motor naučio sam puno toga. Sretno
  6. Pozz, imam Majesty 400 već godinu, medjutim pre par dana mi počelo kapati ulje sa lijeve strane gdje se nalazi filter vazduha. Motor ide ko i prije nema drugih zajebancija. Nazovem majstora i on mi kaže da je moguće da se motor nekad prevrnuo i da se s vremenom nakupilo ulja pa sad kaplje. Nivo ulja sam provjeravao nekoliko dana i stalno je ok. Kaže da rastavim i očistim benzinom, a filter da mijenjam po potrebi i to je to. Ja sam malo sumnjičav pa me interesuje prije rastavljanja da li je neko imao sličnan problem?? Hvala
  7. Sutradan sam otisao po motor i upalio mi iz prve. Sad vise ne znam nista, od cega da pocnem? Upali izgleda kad je hladna masina. Greska 12 je sama nestala a motor upali kad on hoce.
  8. Onaj "klik" sto se cuo je na kraju doveo do toga da motor nece da upali! Ali mi je izbacio gresku 12. Vec sam vidio da je to alnaser i cetkice. Mozete li mi to malo poblize objasniti... koliko je problem skinuti, da li se reparira ili se narucuju djelovi, moze li auto elektricar to rijesiti i ima li majstor u okolini B.Luke???
  9. Pozdrav drugari, Odnedavno sam vlasnik Majesty 400... Imam problem sa bocnom nogarom, tj sa micro-prekidacem. Bas cesto mi se desava da stanem, ugasim motor, spustim nogaru i kad ponovo hocu da ga upalim cuje se samo "klik", kao da je nogara i dalje spustena. Moze li se iskljuciti taj micro prekidac ili popraviti to na neki nacin?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja