Jump to content

Moto Zajednica

MARRRKO

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Yamaha Majesty

Poslednji posetioci profila

147 profile views

MARRRKO's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Cuje se i kod mene od 1500 do 2500 obrtaja kao metal o metal da lukpa.Kad sam je kupovao lik mi je reko da je to normalno i to moze da se javi i posle 50 km od promenjenog seta i kod novog motora.Da li je, i sta je to ne znam da ti kazem. Nisam jos otvarao dekli da vidim kakva je lamela, zvono i kajis.Preso sam 2000 km od kako sam je uzeo potrosnja oko 4 litra.U Yamahi u Nisu majstor mi je reko da je pumpa za gorivo pri izdisaju zato sto motor nece da upali kad je vruc.
  2. Nisam imao nikakav alat kod sebe tako da nisam mogo da proverim da li je struja u pitanju.Idem redom da proverim svecicu, kabl ...Javicu u svakom slucaju sta je problem.
  3. Pozdrav drugari.Imam problem sa yamahom desilo mi se dva puta da nakon zaustavljanja i gasenja motora nece da upali.Oba puta je bilo bas toplo.Prvi put sam bio blizu kuce i potovario sam motor u drugarov kombi sutradan je upalio bez problema.Mislio da prekidac na nogarici nije odreagovao...Medjum juce sam iso za Pirot i opet isto kad se ohladio upalio je bez problema.Sve normalno odradi na tabli, cuje se pumpa, ne prikazuje nikavu gresku vergla a nece da upali.Motor se lepo ponasa lepo ide radi ravnomerno.Da li neko zna sta moze da bude?Promenio sam ulje u motor i menjacu nista drugo nisam dirao.
  4. Hvala puno na objasnjenju.Jos uvek nisam kupio ulje, sad ovo hladno vreme a i atest jos uvek nie gotov tako da ne mogu da ga registrujem...
  5. Cao, nov sam na forumu. Pre par dana sam kupio Yamahu Majesy 400, 2010 godiste i imam par pitanja. Hocu da joj promenim ulje, filtere, ulje u prenosu i antifriz. Naso sam ulje pa bi da pitam da li je ok http://www.kompp.co.rs/catalog/bardahl/bardahl-ulja/bardahl-ulje-4t/ulje-xtm-scooter-10w40-1-ltr.html http://www.kompp.co.rs/catalog/bardahl/bardahl-ulja/bardahl-menjacko-ulje-moto/ulje-za-menjac-10w30--1ltr.html Na koliko (kilometara ili sezona) se menja ulje u prenosu? http://www.motodelovi.com/webshop/search?search-motor-brand=Yamaha&search-motor-cc=&search-motor-type=YP+400+Majesty&search-category=32&search-motor-age-group=2004 jel su ovo svi filteri koji ona nosi (sem ovoh za ulje znam da se jedan stavlja)? Koji antifriz da kupim i na koliko se menja ( kilometara ili sezona)? Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja